ممنون عزیزم میدونی عاشخ کارتونم دیگه بچه ی گنده م خجالت نمیشک که
تو باید باشی با تاپیکای باحالت...وختی نیستی جای خالیتو به شخصه خیلی احساس میکنم عمه روخوی سالی)
ناروین اگه میدونستم اینجوریه ازون انیمیشنای ایرانی میذاشتم ک جنبه ی اموزشی واست داشته باشه هههههههه حالا اینارو سیو کن واسه بچت:riz481:
بچه هاااااااااااااااااااااااااا
فک کنم نوشابه ودوغ ودلسترو... براتون کم باشه.نیاز به یه در بازکن حرفه ای دارین:riz481::
هههههههههههههه زنبق سالادم اونور هس،همچی دالیم، بشقابتو بده پلو بکشم چ گییر دادی ب نوشیدنی ها:25r30wi::tonguesmiley:
سلام :ad54ad:
تقدیم به دوستای خوبم
سلام :ad54ad:
تقدیم به دوستای خوبم
آهــــــــــان چه دلیل قانع کننده ای!!!!! پس پ ب و پ خ و سایر پ ها حکم چه صیفی جاتی رو دارن؟؟؟؟!!!!!!!!!! با چت راحت نیستین یعنی زدین تو کار نوشابه و شامپاین دیگه خخخخخخخخخخخخ..... من ناراحت میشم آخه مچتون درد میگیره اینهمه نوشابه وا میکنین برا هم تاژه چاقم میشین...سرطان زا هم هست....میگم نوشابه کم آوریدن عمو جان ن تو کار پخش نوشابه و دلستر و آبمیوه اس میرسونم بهتون.....................من موندم چن وقت دیگه ماه رمضون شروع میشه چیکار موخاین بکنین!!!!!
اسم تاپیکو بذار"برا نفر قبلیت یه نوشابه وا کن"
منم همینو میگم
همینان که قیمت آبمیوه و دوغو بالا بردن :thumbsupsmileyanim:
میگم شفق یه کاری کن....تو هر روز یه دلستر به حساب من بخور دونه ای 1000 تومن.... آخر ماه رو هم جمع بشه 30 تومن بریزم به حسابت برو حالشو ببر........
بعله من ته مرامم چی فک کردی؟