گلاب
New member
افرین گلاب جان خوب حل کردید
قربونت .. باز لایکم از کار افتاد :/
البته امیدوارم در همین حد بدن .. مثه این بچه دبستانیا اگه یکم بپیچوننش بازم میمونم (
افرین گلاب جان خوب حل کردید
mg /dl ضربدر 10 ضبدر ظرفیت /جرم اتمی =میلی اکی والان
نوسرینو جان از کدوم طرف بخونیم؟ اون ضربدر 10 چیه؟
گلاب جون 322mg/dl رو در 10 ضرب میکنی تا دسی تو مخرج از بین بره(دسی 10 به توان -1هست) بعد در 1meqv/23mg ضرب میکنی.....>>>140
منظور طراح سوال این بوده که اگه غلظت sبا km بربر باشه که یادش رفته تو سوال این نکته رو بگه تنها در این صورته که به گزینه صحیح مدنظر اونا گزینه د میرسیم vmax هم همون vmax اولیه اس چون مهار کننده رقابتیه اینا اینجورین دیگه س 58 استیل کوا کربوکسیلاز درسته نه اسیل کوا کربوکسیلاز س 39 هم جواب ص پیرواتهانزیمی با Km=10 به توان -5...با مهار کننده رقابتی به غلظت 3ضرب در10 به توان -4...مجاور می شود.چنانچه مهارکننده با Ki معادل 10 به توان-4...به انزیم متصل باشد،سرعت واکنش انزیمی چه نسبتی از Vmax در عدم حضورمهارکننده خواهد شد؟
الف.2/1 (یک دوم) ب.3/1 ج.4/1 د.5/1
ممنون میشم اگه کسی حلش کنه.. سوال 22 کنکوره 91
منظور طراح سوال این بوده که اگه غلظت sبا km بربر باشه که یادش رفته تو سوال این نکته رو بگه تنها در این صورته که به گزینه صحیح مدنظر اونا گزینه د میرسیم vmax هم همون vmax اولیه اس چون مهار کننده رقابتیه اینا اینجورین دیگه س 58 استیل کوا کربوکسیلاز درسته نه اسیل کوا کربوکسیلاز س 39 هم جواب ص پیرواته
منم به این فکر کردم که v ماکسیمم باید تغییر نکنه نمیدونم ولی من دیکه دارم از خیرش میگذرم
میشه سوال 1 سال 90 رو حلش کنین؟
جواب سوال 1 ...90
2.25mg/dl ضرب در10 ضرب در2اسمول...تقسیم بر 84mg در نتیجه 0.6اسمول بدست میاد که در 1000ضرب کرده تا به میلی اسمول تبدیل شود....>>جواب 600 میلی اسمول
عدد دو مربوط به ظرفیت هست
سلام بچه ها مگه انسولین قند خونو کم نمیکنه و گلو کز ها رو میبره تو کبد ذخیره کنه؟؟ پس چرا ص 336 احسانی نوشته ورود گلوکز به کبد وابسته به انسولین نیس؟!
ممنون فروزان جون ولی من همیشه فک میکردم انسولین قندو برمیداره میبره ت عضله و کبد ذخیره میکنه! حالا فهمیدم فقط توی عضله و چربی وابسته به انسولینه.