تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

گلاب

New member
سوال 22 کدوم سال؟

همین پارسال که از مهارکننده رقابتی داده بود بعد پرسیده بود سرعت ماکس چقدر تغییر میکنه. ما هم اینجا گفتیم که تو رقابتی فقط km افزایش پیدا میکنه و سرعت ثابته. همین :)

گلاب

New member
دوستان باز یه سوال اکی والانی (گیر دادمااااا):

در صورتیکه کلسیم ادرار 24 ساعته برابر 150 mg و حجم ادرار 24 ساعته برابر 750 ml باشد این میزان کلسیم برابر است با: (وزن مولکولی کلسیم 20)

1) 2.5 meq/l

2) 5

3) 7.5

4) 10

من خودم حساب کردم 5 درآوردم تو پاسخنامه کتابم زده 10 نظر شما چیه؟

راه حل من:
150 تقسیم بر (0.75 * 2 * 20) میشه 5

majede

New member
دوستان باز یه سوال اکی والانی (گیر دادمااااا):

در صورتیکه کلسیم ادرار 24 ساعته برابر 150 mg و حجم ادرار 24 ساعته برابر 750 ml باشد این میزان کلسیم برابر است با: (وزن مولکولی کلسیم 20)

1) 2.5 meq/l

2) 5

3) 7.5

4) 10

من خودم حساب کردم 5 درآوردم تو پاسخنامه کتابم زده 10 نظر شما چیه؟

راه حل من:
150 تقسیم بر (0.75 * 2 * 20) میشه 5

گلاب جونم اولا وزن ملکولی کلسیم 40 هست نه 20

ثانیا اون 2 تو مخرجو باید بیاری توی صورت مسئله که درست میشه.....>>>10میلی اکی والان

این مسایل اسونه باید فقط یکم دقت کنی منم اول سختم بود چنتا که حل کنی اسون میشه

گلاب

New member
گلاب جونم اولا وزن ملکولی کلسیم 40 هست نه 20

ثانیا اون 2 تو مخرجو باید بیاری توی صورت مسئله که درست میشه.....>>>10میلی اکی والان

این مسایل اسونه باید فقط یکم دقت کنی منم اول سختم بود چنتا که حل کنی اسون میشه

وااااای راس میگیا.. خدایا توبَ (%
20 عدد اتمیشه ((=
این پاسخنامه منو گیج کرد. تو صورت سوال 40 رو نداده بود تو پاسخنامه هم یدفه ای تو پشت صحنه 2 رو با 40 ساده کرده بودن نوشته بودن 20 :/

آخه ماجده جون سوال ندارم که چن تا هم حل کنم. همین یکی دوتا بود ته کشید((:)

آخرین ویرایش:

majede

New member
وااااای راس میگیا.. خدایا توبَ (%
20 عدد اتمیشه ((=
این پاسخنامه منو گیج کرد. تو صورت سوال 40 رو نداده بود تو پاسخنامه هم یدفه ای تو پشت صحنه 2 رو با 40 ساده کرده بودن نوشته بودن 20 :/

آخه ماجده جون سوال ندارم که چن تا هم حل کنم. همین یکی دوتا بود ته کشید((:)

40 رو تقسیم کرده بر 2 که ظرفیت کلسیم هست ولی اگه مثلا سدیم باشه 23 تقسیم بر 1 میشه و تغییری نمیکنه
این مسایل رو باید تبدیل واحد کنی در اکی والانش ضرب کنی یا اگه اسمول خاست در تعداد ذرات حل شونده ماده در محلول مثلا برای گلوکز 1 و برای naclکه 2 میشه ضرب کنی

گلاب

New member
40 رو تقسیم کرده بر 2 که ظرفیت کلسیم هست ولی اگه مثلا سدیم باشه 23 تقسیم بر 1 میشه و تغییری نمیکنه
این مسایل رو باید تبدیل واحد کنی در اکی والانش ضرب کنی یا اگه اسمول خاست در تعداد ذرات حل شونده ماده در محلول مثلا برای گلوکز 1 و برای naclکه 2 میشه ضرب کنی

اکی... همشو میدونم اما امیدوارم بتونم حواسمو جمع کنم و حلشون کنم.. مرسی عزیزم:**

nocerino

New member
:a2d3:186 نفر امسال پذیرفته میشن.28 شهر اعلام ظرفیت کردند.این نکته ی مثبتی هست بچه های خوب بیوشیمی :thanks:

rozhan20

New member
تعداد مهم نیست نوچرینو جون شهرها رو یه نگاه بنداز خیلی از جاها نسبتا دور افتاده هستن واسه آقایون خوبه ولی واسه خانوما یه کم مشکله بهر حال امیدوارم کار هیچ کدوممون به اونجاها نکشه همون انتخاب اول قبول شیم بریم پی کارمون

raha11

New member
بچه ها من پیگیر او سوال 22 شدما... یکی از دوستام از دکتر جعفرنژاد قبلا پرسیده بود. ایشونم جواب داده بودن که این سوال غلطه.

کلهم سرکاریم.............
اینجا باید اشاره میشد که غلظت sباkm برابره بقیه سوال درسته

nocerino

New member
حق با شماست.من که یه پسرم میتونم برم اما خوب درست میگید خیلی از خانومای محترم این سایت نمیتونند خیلی از شهر هارو بزنن.ایشالا همتون انتخابای تهران قبول بشید و یگه نخواهید این همه راه شهرستان برید

foroozan

New member
حق با شماست.من که یه پسرم میتونم برم اما خوب درست میگید خیلی از خانومای محترم این سایت نمیتونند خیلی از شهر هارو بزنن.ایشالا همتون انتخابای تهران قبول بشید و یگه نخواهید این همه راه شهرستان برید

انشاالله که هممون چه آقایون چه خانومها همین تهران قبول شیم یاحداقل یه شهر نزدیک.

آلدوز

New member
2-داکسی گلوکز همان 2-داکسی مانوز است
از 2-داکسی گلوکز به عنوان مهار کننده واکنش های متابولیک گلوکز استفاده میشود.

گلاب

New member
دوستان یه خواهشی دارم... لطفا همگی بیاین هر چی در مورد بیوشیمی دانشگاههای مختلف شنیدین اینجا بگین بلکه تونستیم از این سردرگمی دربیایم. میدونم جاش تو این تاپیک نیست. ولی فعلا بچه های بیوشیمی اینجا بیشتر سر میزنن.

خود من در مورد اولویت بین تهران و مدرس شنیدم فرق نمیکنه. بعضیا میگن مدرس عاااالیه بعضیا هم میگن تهران همه چیزش به جاست... نظر شما چیه؟

شنیدم کرمان هم خوبه. همدان هم بدک نیس.

کسی در مورد زنجان نشنیده؟

تو رو خدا هر کس هر چی شنیده بیاد بگه ولو اندک!

ثواب داره (;

لبخند

New member
سلام دوستان 2تا سوال بیوشیمی داشتم.به جواب کتاب شک دارم خواستم از شما هم بپرسم:

1)مرحله هیدرولیتیک که منتتهی به آزاد شدن یک زنجیره پلی پپتیدی از ریبوزوم میشودبوسیله کدام مورد زیر کاتالیز میشود؟؟
1.کدپایان 2. پپتیدیل ترانسفراز 3. فاکتور آزاد کننده 4.ترانس لوکاز

2)کدام ترکیب قادر نیست فسفات خود را به طور مستقیم در اختیارadpقرار دهد و آنرا بهatpتبدیل نماید؟؟
1.فسفوکراتین2 .فسفو انول پیروات 3 .گلیسرآلدئید3فسفات 4. 1 و3دی فسفو گلیسرات

گلاب

New member
سلام دوستان 2تا سوال بیوشیمی داشتم.به جواب کتاب شک دارم خواستم از شما هم بپرسم:

1)مرحله هیدرولیتیک که منتتهی به آزاد شدن یک زنجیره پلی پپتیدی از ریبوزوم میشودبوسیله کدام مورد زیر کاتالیز میشود؟؟
1.کدپایان 2. پپتیدیل ترانسفراز 3. فاکتور آزاد کننده 4.ترانس لوکاز

2)کدام ترکیب قادر نیست فسفات خود را به طور مستقیم در اختیارadpقرار دهد و آنرا بهatpتبدیل نماید؟؟
1.فسفوکراتین2 .فسفو انول پیروات 3 .گلیسرآلدئید3فسفات 4. 1 و3دی فسفو گلیسرات

سلام..
سوال 1 گزینه 3 درسته: کد پایان که آنزیم نیست. پپتیدیل ترنسفراز تو مرحله طویل سازی بدرد میخوره و ایجاد پیوند پپتیدی میکنه. ترانس لوکاز هم که از اسمش پیداست باعث جابجایی mrna نسبت به ریبوزوم میشه.

سوال 2 گزینه 3. چون باعث تولید nadh میشه و بقیه گزینه ها atp تولید میکنن.

بالا