گلاب
New member
اینا چیه گلاب جان؟
کدوما؟ اون بالایی رو میگین؟ یکی از بچه ها هموگلوبین های جنینی رو پرسیده بود گفتم... البته چون کیبردمون آلفا گاما اپسیلون نداشت اونجوری نوشتم (
اینا چیه گلاب جان؟
سوال 22 کدوم سال؟
دوستان باز یه سوال اکی والانی (گیر دادمااااا):
در صورتیکه کلسیم ادرار 24 ساعته برابر 150 mg و حجم ادرار 24 ساعته برابر 750 ml باشد این میزان کلسیم برابر است با: (وزن مولکولی کلسیم 20)
1) 2.5 meq/l
2) 5
3) 7.5
4) 10
من خودم حساب کردم 5 درآوردم تو پاسخنامه کتابم زده 10 نظر شما چیه؟
راه حل من:
150 تقسیم بر (0.75 * 2 * 20) میشه 5
گلاب جونم اولا وزن ملکولی کلسیم 40 هست نه 20
ثانیا اون 2 تو مخرجو باید بیاری توی صورت مسئله که درست میشه.....>>>10میلی اکی والان
این مسایل اسونه باید فقط یکم دقت کنی منم اول سختم بود چنتا که حل کنی اسون میشه
کنکور بیوشیمی دانشگاه ازاد افتاد شنبه 11 خرداد بعد از ظهر.
وااااای راس میگیا.. خدایا توبَ (%
20 عدد اتمیشه ((=
این پاسخنامه منو گیج کرد. تو صورت سوال 40 رو نداده بود تو پاسخنامه هم یدفه ای تو پشت صحنه 2 رو با 40 ساده کرده بودن نوشته بودن 20 :/
آخه ماجده جون سوال ندارم که چن تا هم حل کنم. همین یکی دوتا بود ته کشید((![]()
40 رو تقسیم کرده بر 2 که ظرفیت کلسیم هست ولی اگه مثلا سدیم باشه 23 تقسیم بر 1 میشه و تغییری نمیکنه
این مسایل رو باید تبدیل واحد کنی در اکی والانش ضرب کنی یا اگه اسمول خاست در تعداد ذرات حل شونده ماده در محلول مثلا برای گلوکز 1 و برای naclکه 2 میشه ضرب کنی
اینجا باید اشاره میشد که غلظت sباkm برابره بقیه سوال درستهبچه ها من پیگیر او سوال 22 شدما... یکی از دوستام از دکتر جعفرنژاد قبلا پرسیده بود. ایشونم جواب داده بودن که این سوال غلطه.
کلهم سرکاریم.............
حق با شماست.من که یه پسرم میتونم برم اما خوب درست میگید خیلی از خانومای محترم این سایت نمیتونند خیلی از شهر هارو بزنن.ایشالا همتون انتخابای تهران قبول بشید و یگه نخواهید این همه راه شهرستان برید
سلام دوستان 2تا سوال بیوشیمی داشتم.به جواب کتاب شک دارم خواستم از شما هم بپرسم:
1)مرحله هیدرولیتیک که منتتهی به آزاد شدن یک زنجیره پلی پپتیدی از ریبوزوم میشودبوسیله کدام مورد زیر کاتالیز میشود؟؟
1.کدپایان 2. پپتیدیل ترانسفراز 3. فاکتور آزاد کننده 4.ترانس لوکاز
2)کدام ترکیب قادر نیست فسفات خود را به طور مستقیم در اختیارadpقرار دهد و آنرا بهatpتبدیل نماید؟؟
1.فسفوکراتین2 .فسفو انول پیروات 3 .گلیسرآلدئید3فسفات 4. 1 و3دی فسفو گلیسرات