تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

foroozan

New member
در تشخیص پروتیینوری توبولار بتا 2 میکرو گلوبولین در ادرار را اندازه میگیرند

foroozan

New member
کمبود فعالیت بتا 11 هیدرکسیلاز در مسیر سنتز کورتیکوییدها سبب بروز هایپر پلازی مادرزادی میشه

foroozan

New member
فشار انکوتیک خون به مقادیر پروتیینها واملاح خون وابستگی داره

foroozan

New member
هایپر پارا تیروییدیسم ثانویه نتیجه اختلال عملکرد کلیه هاست

nocerino

New member
این سوال پروتئین و املاح حتی سوال دکترای چند دوره ی ازمون دکترای وزارت بهداشت هم بوده

rozhan20

New member
هیچگدام از ژن های کمپلکس دو زنجیره انتقال الکترون توسط dna میتوکندری کد نمیشوند ولی تعدادی از ژن های بقیه کمپلکس ها توسط dna میتوکندری کد میشوند

rozhan20

New member
بیشتر مونواکسیژنازها از p450 به عنوان کوسوبسترا استفاده میکنند
سیتوکروم p450 معمولا در شبکه آندوپلاسمی صاف وجود دارد

majede

New member

اسید هیالورونیک حاوی n-استیل گلوکز امین و گلوکرونیک اسید است و فاقد سولفات می باشد.

majede

New member

پروتئوگلیکان غالب خارج سلولی:اگرکان ....ورسیکان

پروتئوگلیکان داخل سلولی:سیندکان....cd44

پروتئوگلیکان سیستم عصبی:نوروکان....سربروکان...فسفاکان

majede

New member
انزیمی با Km=10 به توان -5...با مهار کننده رقابتی به غلظت 3ضرب در10 به توان -4...مجاور می شود.چنانچه مهارکننده با Ki معادل 10 به توان-4...به انزیم متصل باشد،سرعت واکنش انزیمی چه نسبتی از Vmax در عدم حضورمهارکننده خواهد شد؟

الف.2/1 (یک دوم) ب.3/1 ج.4/1 د.5/1

ممنون میشم اگه کسی حلش کنه.. سوال 22 کنکوره 91

آخرین ویرایش:

rozhan20

New member
انزیمی با Km=10 به توان -5...با مهار کننده رقابتی به غلظت 3*10 به توان -4...مجاور می شود.چنانچه مهارکننده با Ki معادل 10 به توان-4...به انزیم متصل باشد،سرعت واکنش انزیمی چه نسبتی از Vmax در عدم حضورمهارکننده خواهد شد؟

ممنون میشم اگه کسی حلش کنه.. سوال 27 کنکوره 91

میشه گزینه ها رو هم بنویسی مقدار غلظت رو هم متوجه نشدم

rozhan20

New member
ماجده جون اومد مرسی جوابای 90 رو که بلد بودم تو همون مسنجر واست نوشتم

nocerino

New member
ممنون میشما روژان جان یه بار در اینجا حلش کنی.فرمولشو میرم ولی انگار اشتباه میرم

majede

New member
ممنون میشما روژان جان یه بار در اینجا حلش کنی.فرمولشو میرم ولی انگار اشتباه میرم

اقا نوسرینو ما هنوز موفق به حلش نشدیم منم تا نصفش میرم از فرمول K=Km(1+I/Ki
ولی فک کنم اخرش باید از فرمول میکائیلیس حل بشه که مشکل همینجاست

گلاب

New member
سلام دوستان

منم همین سوال 22 رو مشکل دارم
میگم فکر میکنم سوال غلطه ها... آخه تو مهار رقابتی فقط km تغییر میکنه و v ثابت میمونه کسی نظری نداره؟

rozhan20

New member

جواب این سوال رو نمیدونم خیلی هم روش کار کردم ولی به جواب نرسیدم یعنی اون چیزی که من به دست میارم فرق میکنه واسه ماجده جواب سوال 2 و 3 و 6 سال 90 رو فرستادم این سوال مال 91 هست

بالا