تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

nocerino

New member
ایشالا که چیزای خوبی بدن.سوالات عالی باشه(اسون اسون).البته با این اامادگی که از شما و دیگر بچه ها و خودم سراغ دارم امسال فکر کنم نتیجه های خوبی بحق علی بگیریم

majede

New member

گلاب

New member
گلاب جون 322mg/dl رو در 10 ضرب میکنی تا دسی تو مخرج از بین بره(دسی 10 به توان -1هست) بعد در 1meqv/23mg ضرب میکنی.....>>>140

اکی. راس میگیا. اون رو چون بلد بودم جزء ندانسته هام حساب نمیکردم. انقدر ک این استوکیومتری و اقوامش رو غول میبینم بدیهیات هم برام بزرگ میشن ((:)

raha11

New member
انزیمی با Km=10 به توان -5...با مهار کننده رقابتی به غلظت 3ضرب در10 به توان -4...مجاور می شود.چنانچه مهارکننده با Ki معادل 10 به توان-4...به انزیم متصل باشد،سرعت واکنش انزیمی چه نسبتی از Vmax در عدم حضورمهارکننده خواهد شد؟

الف.2/1 (یک دوم) ب.3/1 ج.4/1 د.5/1

ممنون میشم اگه کسی حلش کنه.. سوال 22 کنکوره 91
منظور طراح سوال این بوده که اگه غلظت sبا km بربر باشه که یادش رفته تو سوال این نکته رو بگه تنها در این صورته که به گزینه صحیح مدنظر اونا گزینه د میرسیم vmax هم همون vmax اولیه اس چون مهار کننده رقابتیه اینا اینجورین دیگه س 58 استیل کوا کربوکسیلاز درسته نه اسیل کوا کربوکسیلاز س 39 هم جواب ص پیرواته

shohreh2399

New member
ممنون از همه دوستان خوبم که کمک کردن
انشالله قبولی همتون:thumbsupsmileyanim:

majede

New member
منظور طراح سوال این بوده که اگه غلظت sبا km بربر باشه که یادش رفته تو سوال این نکته رو بگه تنها در این صورته که به گزینه صحیح مدنظر اونا گزینه د میرسیم vmax هم همون vmax اولیه اس چون مهار کننده رقابتیه اینا اینجورین دیگه س 58 استیل کوا کربوکسیلاز درسته نه اسیل کوا کربوکسیلاز س 39 هم جواب ص پیرواته

رهاجون مرسی ولی جواب سوال 39 همون 3-فسفوگلیسرات هست عین همین جمله توی ضروریات هست.البته تو واکنش 3-فسفوگلیسرات از 3-فسفوپیروات ایجاد میشه که مستقیم به 3-فسفوسرین تبدیل میشه.که با این حساب درسته

majede

New member
منم به این فکر کردم که v ماکسیمم باید تغییر نکنه نمیدونم ولی من دیکه دارم از خیرش میگذرم
میشه سوال 1 سال 90 رو حلش کنین؟

جواب سوال 1 ...90

2.25mg/dl ضرب در10 ضرب در2اسمول...تقسیم بر 84mg در نتیجه 0.6اسمول بدست میاد که در 1000ضرب کرده تا به میلی اسمول تبدیل شود....>>جواب 600 میلی اسمول

rozhan20

New member
جواب سوال 1 ...90

2.25mg/dl ضرب در10 ضرب در2اسمول...تقسیم بر 84mg در نتیجه 0.6اسمول بدست میاد که در 1000ضرب کرده تا به میلی اسمول تبدیل شود....>>جواب 600 میلی اسمول

عزیزم میشه یه کم توضیح بدی تو سوال واسه غلظت واحد عنوان نکرده عدد 2 مربوط به چیه کلا یه کم در مورد اسمولاریته بگو چون من تو حل مسائلش مشکل دارم مرسی

nocerino

New member
از فرمول میلی اکی والان میری ولی بجای mg /dl درصد گفته شده در سوال رو جای گذاری کنی.در اخر جوابتو ضربدر 1000 میکنی.جواب بدست میاد.

میلی اسمول=mg/dlضربدر 10 ضربدر ظرفیت /جرم مولکولی ضربدر 1000.اونوقت جواب بدست میاد.

majede

New member
روژان جون نوسرینو درست گفتن
عدد 2 مربوط به طرفیت یا اسمول در یک لیتر محلول هست که مثلا برای گلوکز 1 میشه و اینجا برای NaHCO3 برابر 2 اسمول هست معادل وجود 2 یون در محلول

DNA.2013

New member
سلام بچه ها مگه انسولین قند خونو کم نمیکنه و گلو کز ها رو میبره تو کبد ذخیره کنه؟؟ پس چرا ص 336 احسانی نوشته ورود گلوکز به کبد وابسته به انسولین نیس؟!

foroozan

New member
سلام بچه ها مگه انسولین قند خونو کم نمیکنه و گلو کز ها رو میبره تو کبد ذخیره کنه؟؟ پس چرا ص 336 احسانی نوشته ورود گلوکز به کبد وابسته به انسولین نیس؟!

درسته انسولین قند خونو کم میکنه وناقل قند به سلولهاس امانه صرفا سلولهای کبدی بلکه سلولای عضله وچربی هستن که ورود قند بهشون به وجود انسولین وابستس در این بین لازم بذکره که ورود قند به سلولهای مغر،گلبولای قرمز وسلولهای پرانشیمال کبد وابسته به انسولین نیستند یعنی قند بدون نیاز دادشتم به یه ناقل(همون انسولین)وارد سلول میشه.
میدوارم تونسته باشم منظورو بهت برسونم چون فی البداهه شروع کردم به نوشتن پاسخت

DNA.2013

New member
ممنون فروزان جون ولی من همیشه فک میکردم انسولین قندو برمیداره میبره ت عضله و کبد ذخیره میکنه! حالا فهمیدم فقط توی عضله و چربی وابسته به انسولینه.

majede

New member
سلام دوستان یه سوال دارم جواب بدین
یکی از دوستان تقبل کردن جایزه اش یه شکلاته

تو ضروریات نوشته سوماتومدین ها از مهار کننده های ترشح هورمون رشد هستن... جای دیگه گفته اعمال هورمون رشد بطور غیر مستقیم از طریق تحریک فاکتور رشد انسولین مانند یا همون سوماتومدین صورت میگیره ...بالخره اینها تحریک میکنن یا مهار؟؟؟؟ایا فیدبک منفی نقشی داره؟
ممنونم

بالا