varia
Well-known member
من تازه عضوشدم همه بحث ها رم خوندم من گرچه رشتم زیست بوده ولی با عماد83کاملا موافقم حرفش صحیح و منطقیه حرفی که ایشون میزنه انحصارطلبی نیست ایشون دارن ازصنف خودشون دفاع میکنن به نظرمن هم کسی که 12سال کارهای ازمایشگاهی میکنه وبقول معروف خاک خورده ازمایشگاه هست و بایدبتونه ازمایشگاه بزنه نه پزشکی که اومده یه دوره کوتاه دوره دیده شده پاتولوژیست هرکسی باید تو حیطه تخصصی خودش کارکنه و این حرف کاملا درستیه این ادبیاتی هم که شما به کارمیبری دورازشان یک ادم تحصیل کرده هست واقعا براتون متاسفم
فرمودتون درست ولی زمانی حرفتونو کامل قبول هست که یک متخصص پاتولوژیست که 12 سال درس خونده بگه که از شما فارغ التحصیل علوم آزمایشگاهی کم میدونه! خب اون علمی که پاتولوژیست داره به نظرتون قابل مقایسه با علم یک علوم آزمایشگاهی از هر تخصص علوم پایه نیست!(البته طبیعتا استثناهایی وجود خواهد داشت!).
بعدشم اینکه با عرض عذرخواهی فراوان از دوستان علوم آزمایشگاهی و آرزوی توفیق برای ایشان و همه دانشجویان این حیطه متذکر می شوم که حقیقتش آزمایشگاه تشخیص طبی ربطی به رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی نداره و نقطه مشترکشون کلمه آزمایشگاه هست!
دوستان عزیز علوم آزمایشگاهی به هیچ عنوان از این گفته ام غرضی ندارم ولی با توجه به آیین نامه های موجود در تاسیس ازمایشگاه این حرفو زدم.بجای تعصب خواهش می کنم بروید و ایین نامه ها را مرور کنید.
برای همه دوستان آرزوی توفیق روز افزون میکنم.