دوستان گرامی سلام.برای زدن ازمایشگاه بیوشیمی باید یک نفر متخصص از علوم ازمایشگاهی در رشته های هماتولوژِی - ایمنی شناسی - یا قارچ شناسی باشه.برای زدن ازمایشگاه بیوشیمی امتیاز 2 رو بهتون میدن.
ازمایشگاه ژنتیک اجازه تک رشته رو بهتون میدهند جهت ازمایشگاه زدن.
ولی بقیه رشته ها مثل قارچ شناسی ایمنی شناسی و خون شناسی امتیاز 3 دارند یعنی بجز خودشون 3 نفر متخصص از رشته های فوق باید با ایشون همراهی کنند جهت ازمایشگاه زدن .
دوستان گرامی سلام.برای زدن ازمایشگاه بیوشیمی باید یک نفر متخصص از علوم ازمایشگاهی در رشته های هماتولوژِی - ایمنی شناسی - یا قارچ شناسی باشه.برای زدن ازمایشگاه بیوشیمی امتیاز 2 رو بهتون میدن.
ولی بقیه رشته ها مثل قارچ شناسی ایمنی شناسی و خون شناسی امتیاز 3 دارند یعنی بجز خودشون 3 نفر متخصص از رشته های فوق باید با ایشون همراهی کنند جهت ازمایشگاه زدن .
دوستان من .منظور از امتیاز, مجوز برای زدن ازمایشگاه هست..
برای مثال : یک بیوشیمیست میتواند با یک نفر بجز خودش مثلا با یک هماتولوژیست ازمایشگاه بزند که کلا میشه امتیاز 2 (بیوشیمیست + هماتولوژِیست)
یعنی به اینصورت به یک بیوشیمیست مجوز میدن
ژنتیک: امتیاز 1
یعنی خودش هم میتونه بتنهایی مجوز ازمایشگاه زدن رو بگیره.
بقیه 4 امتیاز دارن
آره فقط دکترا مهمه اما در شهر های بزرگ مثل تهران و مشهد سابقه کار مهمهبرای تاسیس ازمایشگاه فقط مدرک دکترا مهمه و اینکه فوق چه رشته ای باشه فرقی نداره؟بیوتکنولوزی پزشکی هم مجوز ازمایشگاه داره؟
آره فقط دکترا مهمه اما در شهر های بزرگ مثل تهران و مشهد سابقه کار مهمه
بیوتک هم میتونه آزمایشگاه بزنه
راستش منم هرچی گشتم ندیدماونجر عزیز
بیوتک می تونه آز بزنه؟ آز چی؟
منبع؟
راستش منم هرچی گشتم ندیدم
استادمون تو اداره امور آزمایشگاه ها هست و با یه کمیسون که تشکیل میدن مجوز تاسیس صادر میکنن و با این موارد در ارتباط هست
بیونک و ژنتیک هر دو میتونن آزمایشگاه بزنن
بازم میگم من سرچ کردم و خودم منبعی ندیدم
راستش منم هرچی گشتم ندیدم
استادمون تو اداره امور آزمایشگاه ها هست و با یه کمیسون که تشکیل میدن مجوز تاسیس صادر میکنن و با این موارد در ارتباط هست
بیوتک و ژنتیک هر دو میتونن آزمایشگاه بزنن
بازم میگم من سرچ کردم و خودم منبعی ندیدم