بچه هایی که میخوان سال 92 آزمون دکترا شرکت کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Setayesh92

New member
سلام
دیروز 3 صفحه بیوشیمی خوندم
موتورم قدیمی و هندلیه تا راه بیفته زمان میبره ولی همینم واسه شروع خوب بود:auizz3ffy9vla57584x
به امید اینکه هر روزمون بهتر از روز قبل بشه

Setayesh92

New member
ذوق مرگ شدم بسکه تشویقم کردین
بابا کسی نیست تحویل بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه درس خوندم :21:

Setayesh92

New member
ولی خوشم میاد فقط حدیث پیگیر و پایبند تاپیکه ها
قربونت هر شب سر ساعت میای گزارشتو میدی
دست راستتو تو سر ما هم بزن شاید فرجی شد
:28:

Artmis.a

New member
ولی خوشم میاد فقط حدیث پیگیر و پایبند تاپیکه ها
قربونت هر شب سر ساعت میای گزارشتو میدی
دست راستتو تو سر ما هم بزن شاید فرجی شد

قربونت عزیزم خوب شروع کردی من روز اولی فقط چند خط خوندم:black_eyed:

دست راست من خاصیتای دیگه داره:bunnyearsmiley:

گفته باشم اگه مرتب نیای گزارش بدی وسایلمو جمع میکنم و میرم توی تاپیکی که قبلاً خودم واسه دکترا ساخته بودم همونجا گزارش میدم دیگه هم اینجا نمیام:p7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (181

varia

Well-known member
باشه شماها فعلا خوب بخونید تا ترم بعد،اگه برنامه هامو راستوریست کردم!ایشالا از ترم بعد باهاتون هم گام میشم یعنی شما با من هم گام بشید!!

varia

Well-known member
آفرین حدیث، خوب بخون،دعا کن ترم بعد برنامه هام جور در بیاد! هرشب(یا دو شب یکبار)میام گزارش میدم!! البته ببخش اسفند ماه آزمون دکتری هست!!:14:

Artmis.a

New member
سلام
انشاالله کارتون درست شه

21ص سلولی+10ص مولکولی+11ص میکروب+96کلمه زبان

kasian_vet

New member
توی این یه هفته 100 صفحه بیوشیمی خوندم. ولی مشاورم میگی حداقل باید روزی 8 ساعت بخونی چون سی وی ندارم.!!!!! موفق شدم جزوه گیر بیارم. کسی میدونه جزوه فیزیو دکتر قاسمی خوبه؟ گنجینه سوالاتشو که میگن خیلی خوبه. دیروز 3 ساعت بیو شیمی خوندم. تقریبا فکر کنم 20 صفحه و 30 تا تست.

Artmis.a

New member
توی این یه هفته 100 صفحه بیوشیمی خوندم. ولی مشاورم میگی حداقل باید روزی 8 ساعت بخونی چون سی وی ندارم.!!!!! موفق شدم جزوه گیر بیارم. کسی میدونه جزوه فیزیو دکتر قاسمی خوبه؟ گنجینه سوالاتشو که میگن خیلی خوبه. دیروز 3 ساعت بیو شیمی خوندم. تقریبا فکر کنم 20 صفحه و 30 تا تست.

سلام خوبین؟

من نمیدونم وگرنه کمکتون میکردم:dadad4:

واسه ی زبان چی میخونین؟

نمره ی زبان و یا مدرکشو دارین؟:33:

نوتر

New member

سلام دوست عزیز. من به همراه تنی چند از اساتید فیزیولوژی جزوه ی دکتر قاسمی رو بررسی کردیم اساتید اعتقاد داشتند مواردی در جزوه دکتر مطرح شده که اصلا مد نظر طراحان نیست.به نظرم گایتون بهمراه تست های مکمل تشریحی و غیر تشریحی مثل آی کیو بی/ 500 تست فیزولوژی برای تغذیه/ 800 تست فیزیولوژی برای ارشد/ درسنامه جامع فیزیولوژی بانک سوالات میتونه تضمین کننده ی درصد بالای شما در درس فیزیولوژی باشه چه تو دکترا و چه ارشد.

Artmis.a

New member
سلام

24ص سلولی+14ص مولکولی+20ص میکروب+7ص بیوفیزیک+88 کلمه زبان

Setayesh92

New member
n.b.m ، نوتر، گلچین، کاسین کجایین؟
اوضاع درسا چطوره؟
حتما این قدر مشغول خوندنین که فرصت نمیکنین بیاین
ببخشید اگه کسی رو یادم رفت که بگم

در هر صورت شاد و موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا