بچه هایی که میخوان سال 92 آزمون دکترا شرکت کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Setayesh92

New member
سلام به دوستای گلم
من دیروز همت کردم و 20 کلمه زبان خوندم
درسته خیلی کمه ولی به سختی شروع کردم
سعی میکنم هر روز تلاشمو بیشتر کنم و بیشتر بخونم و بیام گزارش بدم

varia

Well-known member
ستایش خانوم سعی کن زحماتتو بیشر کنی و در کنار منابع اصلی چکیده ها و جزوه هایی که هستند استفاده کنی. با علاقه بخون.کراوس 2012 ترجمه جدیدش اومده اونو حتما بگیر بخونش.

Setayesh92

New member
ستایش خانوم سعی کن زحماتتو بیشر کنی و در کنار منابع اصلی چکیده ها و جزوه هایی که هستند استفاده کنی. با علاقه بخون.کراوس 2012 ترجمه جدیدش اومده اونو حتما بگیر بخونش.

سلام دوست خوبم
منظورت از ترجمه جدید کراوس جزوه دکتر طریقته یا کتاب جدیدی هست که کراوس رو کامل ترجمه کرده باشه؟

Setayesh92

New member
نمیدونم اسمتون علی آقا بود یا آقا مهدی، ولی به هر حال ممنونم که انرژی میدی و راهنمایی میکنی

Setayesh92

New member
دوستای گلم
مهرناز، زری، زهرا، صبا،و .... (ببخشید اگه اسم کسی یادم رفت)
منتظر گزارشهای پرشورتون هستم

Setayesh92

New member
بازم ممنون ندا جون که اولین گزارشو ارسال کردی، ان شاء ا.... اواسط بهمن خبر قبولیتو بهمون بدی

siavash

New member
جزوه دکتر طریقت جدا، من خود کراوس رو میگم،ترجمه خلیلی.
ببخشید من تو جمع شما دکتراها نظر میدم ولی من ترجمه کراوس دکتر خلیلی رو گرفتم اگه جزوه طریقت رو دارید نخریدش مطلب اضافه ای نداره هیچ یه جاهایشم ناقصه.هر وقت شذ بیاید ما ارشدام راهنمایی کنید
برای همه شما ارزوی موفقیت میکنم

Artmis.a

New member
سلام
من امروز 10 صفحه مهندسی ژنتیک گیتی امتیازی مبحث بیان ژن رو خوندم:smilies-azardl (181
امیدی ندارم چون زبانم خیلی ضعیفه:dadad4::13::sad:

.Neda

New member
سلام
من امروز 10 صفحه مهندسی ژنتیک گیتی امتیازی مبحث بیان ژن رو خوندم:smilies-azardl (181
امیدی ندارم چون زبانم خیلی ضعیفه:dadad4::13::sad:
سلام به دوستان
ان شا الله روز به روز بيشتر بخونى دوست عزيز
حديث جان نكران زبان نباش،mhle امتحان راحتيه و ميتونى خودتو براش اماده كنى،حد نصاب قبولى ٥٠ است اما بين ٤٥-٥٠ هم بيارى ميتونى phd شركت كنى و بعد دوباره براى زبان امتحان بدى.بخاطر زبان نااميد نباش،من هم به نوبه ى خودم هر كمكى ازم بربياد دريغ نميكنم دوست عزيز.

n.b.m

New member
سلام

منم امروز یه مبحث از باکتری خوندم....

اینجا کسی نیست که بخواد باکتری امتحان بده؟

بچه ها کی میدونه برای ژنتیک چه کتابی بخونم بهتره ؟ کتابی باشه که کامل و جامع باشه ولی در عین حال طوری باشه که بتونم در فرصت کمی که دارم بخونمش!!!!!!!!!!

.Neda

New member
ببخشید من تو جمع شما دکتراها نظر میدم ولی من ترجمه کراوس دکتر خلیلی رو گرفتم اگه جزوه طریقت رو دارید نخریدش مطلب اضافه ای نداره هیچ یه جاهایشم ناقصه.هر وقت شذ بیاید ما ارشدام راهنمایی کنید
برای همه شما ارزوی موفقیت میکنم
اين جه حرفيه اقا سياوش،ممنون از راهنمايي هات دوست عزيز،ان شا الله تك رقمى ارشد هستى،فقط ترتيب رتبه هاتونو با ياسمن و مريم خودتون با هم كنار بياين!:rolleyessmileyanim:من كه بيشتر اون تابيكم تا اينجا،البته نه براى راهنمايي كردن بلكه براى همراه بودنمون با هم:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
نمیدونم اسمتون علی آقا بود یا آقا مهدی، ولی به هر حال ممنونم که انرژی میدی و راهنمایی میکنی
اسمم علی هست(هرچند اسم چندان مهم نیست) ولی میخوام همه اونایی که به تغذیه علاقه دارن موفق بشن و خدمتی به تغذیه جامعه بکنن. خدا یار و مدد کار هممون!

Artmis.a

New member
سلام

منم امروز یه مبحث از باکتری خوندم....

اینجا کسی نیست که بخواد باکتری امتحان بده؟

بچه ها کی میدونه برای ژنتیک چه کتابی بخونم بهتره ؟ کتابی باشه که کامل و جامع باشه ولی در عین حال طوری باشه که بتونم در فرصت کمی که دارم بخونمش!!!!!!!!!!

نکات برتر در ژنتیک دکتر علی سالاریان+ به گفته بچه ها ار ژنومیک تا کلاسیک+ مبانی زیست سلولی و مهندسی ژنتیک و پروتئین های نوترکیب پروفسور گیتی امتیازی

کتاب اول 110 ص است و خلاصه و نکته ای

کتاب دوم رو خودمم تا حالا نه دیدم نه خوندم فقط شنیدم

کتاب سوم 500 ص علی رغم زیادی قصه وار نوشته شده و سریع پیش میره

موفق باشید:smilies:

Artmis.a

New member
گزارش کار

توکل به خدا
16 صفحه سلولی+ 12 لغت زبان+ 20 فلش کارت استعداد

.Neda

New member
سلام به دوستان
طى ٢ روز كذشته مبحث بروتئين رو از جزوه دكتر طريقت و كراوس خوندم.
همكى موفق باشيد

mohsen_rok

New member
دکترا cv قوی میخواد و زبان خوب،
ولی اینا فقط 30 درصده و توی مصاحبه تاثیر گذاره
70 درصد نمره علمیه
البته من زبان و cv م بد نیست، مشکلم فقط توی درس خوندنه که به خاطر شرایطم وقت کمی دارم

منم موافق ام کسی که با نمره علمی بالا قبول بشه
مطمئنا دکترا قبول میشه هر چند که تهران بودن خودش یک cv قویه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا