گزارش بدید تا دیگران از تلاش شما انرژی بگیرن:riz304:[/QUOTE
اولين كزارشو شروع ميكنم!
مبحث كربوهيدرات رو از جزوه دكتر طريقت و كراوس خوندم!
همكى موفق باشيد
گزارش بدید تا دیگران از تلاش شما انرژی بگیرن:riz304:[/QUOTE
اولين كزارشو شروع ميكنم!
مبحث كربوهيدرات رو از جزوه دكتر طريقت و كراوس خوندم!
همكى موفق باشيد
ستایش خانوم سعی کن زحماتتو بیشر کنی و در کنار منابع اصلی چکیده ها و جزوه هایی که هستند استفاده کنی. با علاقه بخون.کراوس 2012 ترجمه جدیدش اومده اونو حتما بگیر بخونش.
نمیدونم اسمتون علی آقا بود یا آقا مهدی، ولی به هر حال ممنونم که انرژی میدی و راهنمایی میکنیستایش خانوم سعی کن زحماتتو بیشر کنی و در کنار منابع اصلی چکیده ها و جزوه هایی که هستند استفاده کنی. با علاقه بخون.کراوس 2012 ترجمه جدیدش اومده اونو حتما بگیر بخونش.
جزوه دکتر طریقت جدا، من خود کراوس رو میگم،ترجمه خلیلی.سلام دوست خوبم
منظورت از ترجمه جدید کراوس جزوه دکتر طریقته یا کتاب جدیدی هست که کراوس رو کامل ترجمه کرده باشه؟
ببخشید من تو جمع شما دکتراها نظر میدم ولی من ترجمه کراوس دکتر خلیلی رو گرفتم اگه جزوه طریقت رو دارید نخریدش مطلب اضافه ای نداره هیچ یه جاهایشم ناقصه.هر وقت شذ بیاید ما ارشدام راهنمایی کنیدجزوه دکتر طریقت جدا، من خود کراوس رو میگم،ترجمه خلیلی.
سلام به دوستانسلام
من امروز 10 صفحه مهندسی ژنتیک گیتی امتیازی مبحث بیان ژن رو خوندم:smilies-azardl (181
امیدی ندارم چون زبانم خیلی ضعیفه:dadad4::13::sad:
اين جه حرفيه اقا سياوش،ممنون از راهنمايي هات دوست عزيز،ان شا الله تك رقمى ارشد هستى،فقط ترتيب رتبه هاتونو با ياسمن و مريم خودتون با هم كنار بياين!:rolleyessmileyanim:من كه بيشتر اون تابيكم تا اينجا،البته نه براى راهنمايي كردن بلكه براى همراه بودنمون با هم:smilies-azardl (113ببخشید من تو جمع شما دکتراها نظر میدم ولی من ترجمه کراوس دکتر خلیلی رو گرفتم اگه جزوه طریقت رو دارید نخریدش مطلب اضافه ای نداره هیچ یه جاهایشم ناقصه.هر وقت شذ بیاید ما ارشدام راهنمایی کنید
برای همه شما ارزوی موفقیت میکنم
اسمم علی هست(هرچند اسم چندان مهم نیست) ولی میخوام همه اونایی که به تغذیه علاقه دارن موفق بشن و خدمتی به تغذیه جامعه بکنن. خدا یار و مدد کار هممون!نمیدونم اسمتون علی آقا بود یا آقا مهدی، ولی به هر حال ممنونم که انرژی میدی و راهنمایی میکنی
سلام
منم امروز یه مبحث از باکتری خوندم....
اینجا کسی نیست که بخواد باکتری امتحان بده؟
بچه ها کی میدونه برای ژنتیک چه کتابی بخونم بهتره ؟ کتابی باشه که کامل و جامع باشه ولی در عین حال طوری باشه که بتونم در فرصت کمی که دارم بخونمش!!!!!!!!!!
دکترا cv قوی میخواد و زبان خوب،
ولی اینا فقط 30 درصده و توی مصاحبه تاثیر گذاره
70 درصد نمره علمیه
البته من زبان و cv م بد نیست، مشکلم فقط توی درس خوندنه که به خاطر شرایطم وقت کمی دارم