:':':
New member
اره .بدبختمون کردن
اونوقت کسایی که ارشد میگیرن چی باید شرکت کنن؟
اره .بدبختمون کردن
یکی که دکترای سم تهران میخونه به من گفت
- - - Updated - - -
یکی که دکترای سم تهران میخونه به من گفت
من خودم تازه میخوام امسال ارشد شرکت کنمواقعا کار غیرمنطقی ای هست. خب ارشدهای سم شناسی که بیسشون از داروسازی ها بهتره.
امیدوارم قبل ابلاغ این مصوبه، لغوش کنند. اگه ارشد سمشناسی رو حذف کنند احتمالا دیگر رشته ها که میتونستند دکتری این رشته شرکت کنند رو هم حذف کنند.
ولی بنظرم تا دفترچه نیومده نمیشه قطعی گفت. با وزارت تماس بگیرید شاید واقعی بودنشو بهتون بگند.
ارشد سم شناسی قرار نیست حذف بشه فک کنم شما حرف من رو اشتباه متوجه شدید
منظورم این بود که اگه مدرک ارشد سمشناسی رو از رشته های مورد پذیرش دکتری سمشناسی حذف کنند ...
منظورم این بود که اگه مدرک ارشد سمشناسی رو از رشته های مورد پذیرش دکتری سمشناسی حذف کنند ...
واااااااااااااااا ینی چی آخههههه؟؟؟ شما چرا انقده پالس منفی می فرسی!!!!:14:خیلی خبر خوبی بود ! چوب خدا صدا نداره ...........
- - - Updated - - -
خیلی خبر خوبی بود ! چوب خدا صدا نداره ...........
بچه ها کسی میدونه که ایا موقع ثبت نام دکترا اون مدرک زبانو ازمون میگیرن یا بعدا میشه دادش؟50):
سلام
موضوع اینا نیست
سم شناسی پزشکیرو میخوان حذف کنن برا ارشد و بجاش سم شناسی محیطی بیارن برا ارشد سم سال بعد کسی نخونه چون طی یکیدو سال دیگه عوض میشه
سم شناسی محیط منابعش کلا فرق داره و مثل اکولوژی و اینا هست
پس میخوان کاری کنن که فقط دکترا سم شناسی پزشکیبگیره
من بخشنامه وزارت بهداشت برا حذف سم شناسی پزشکیو اومدن سم شناسی محیطی رو دیدم و مال زمان دکتر طریقت منفرده و از دانشگاه ها خواسته طی چندسال اینده خودشون رو براش اماده کنن
پس ارشد سم پزشکیداره حذف میشه
و سم محیطی دکترا نمیتونه سم پزشکیشرکت کنه
سلام میشه بپرسم شما کجا ارشد میخونید؟ببخشید سایت منظورم بود.راهنمایی های خوب کرده
- - - Updated - - -
Dr group .ir
دکتری سم شناسی جزء phd داروسازی هست و آزمون دکتری داروسازی هم جدا از دکتری رشته های دیگر می باشد..باید به بخش مربوط به آزمون دکتری داروسازی مراجعه کنید..