سلام .در سایت وزارت بهداشت روی بیست و پنجمین دوره آزمون تخصصی داروسازی (PhD) کلیک کن.کلید اولیه و نهائی آزمون دکتری سم شناسی رو پیدا میکنی.بچه ها بنظرم بهترین رشته برای دکترای سم خود سم شناسی هست چون هم اسونتره هم ظرفیت پذیرشش بالاتره حالا من رفتم سوالای دکترای 91 و گرفتم ولی کلیداشو نداره از کجا گیر بیارم تو سایت علوم پزشکیم نیست.
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
25 دارم بیستو چهارومیو ندارم ولی تو ارشیو سایت هست موقعی که روش کلیک میکنم نوشته کلید نهایی و اعتراض که کد رهگیری میخواد ممنون:smiliess (12):سلام .در سایت وزارت بهداشت روی بیست و پنجمین دوره آزمون تخصصی داروسازی (PhD) کلیک کن.کلید اولیه و نهائی آزمون دکتری سم شناسی رو پیدا میکنی.
http://www.sanjeshp.ir/drug92/pages/key/16.jpg
اطلاعیه ی شماره 10 – در خصوص کلید نهایی بیست و پنجمین دوره ی آزمون
بچه ها من خیلی ناراحتم که نمیتونیم بر دکترا فارماکولوژی شرکت کنیم خیلی نامردن:j58r36j3gcr4suxymup
بچه ها برای دکترای داروسازی هسته ای نوشته ارشد توکسیکولوژی درحالیکه برای رشته های دیگه نوشته ارشد سم شناسی...توکسیکولوژی با سم شناسی فرق میکنه یا همونه؟خودمون میتونیم داروسازی هسته ای بخونیم یا نه؟
احراز نمره قبولی زبان قبل از شرکت در کنکور دکتری ضروری است و این نمره در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت دارای ارزش است.راستی من امسال میخوام دکترای سم شرکت کنم ولی این مدرک زبانو نمیدونم که موقع ثبت نام باید بدیم؟ با بعدا میشه داد؟ کسی تو اشناو فامیلاتون نیستن که ازشون بپرسید؟ البته میدونم تو وزارت علومو میشه بعدا هم داد ولی وزارت بهداشو فکر میکنم موقع ثبت نام میگیرن ولی مطمئن نیستم50):