تو روحت که قدر پزامو ندونستی :4d564ad6::4d564ad6:
mw.ashel New member 2015-01-01 #148 سعی میکنم چیزی نگم تا مثل خودش بی رحم نباشم و که بعدا بخوام تاوان دل شکستن رو بدم و کلا بیخیالش میشم و به ادامه زندگیم میرسم .:thanks:
سعی میکنم چیزی نگم تا مثل خودش بی رحم نباشم و که بعدا بخوام تاوان دل شکستن رو بدم و کلا بیخیالش میشم و به ادامه زندگیم میرسم .:thanks:
کرهانی New member 2015-01-01 #149 natanaeel گفت: کلیک کنید تا باز شود... دقیقا به این معتقدم:smiliess (4): همینکه جای من پیشش خالیست واسش بدترین مجازاته فقط مشکل اینجاس که الان هوشکی یادم نمیاد که شکسته باشه:smilies: فک کنم همش من شکستم:dadad4:
natanaeel گفت: کلیک کنید تا باز شود... دقیقا به این معتقدم:smiliess (4): همینکه جای من پیشش خالیست واسش بدترین مجازاته فقط مشکل اینجاس که الان هوشکی یادم نمیاد که شکسته باشه:smilies: فک کنم همش من شکستم:dadad4:
mahii New member 2015-01-01 #150 هیچی نمیگم میذارم بره چون ی روز پشیمون میشه اما اونروزم من هیچی بهش نمیگم ک بذاره بره
م مجید دیجی مدیر بخش 2015-01-01 #151 فک نکن دلم رو شکستی ... خودتم می دونی کوچکتر از اونی هستی که بتونی همچین عمل بزرگی رو انجام بدی ؟؟؟؟:4d564ad6:
فک نکن دلم رو شکستی ... خودتم می دونی کوچکتر از اونی هستی که بتونی همچین عمل بزرگی رو انجام بدی ؟؟؟؟:4d564ad6:
mozhdeee New member 2015-01-02 #153 خدا جوابتو بده...:rose:بعد بهش لبخند تلخ میزنم...همراه با نگاه عاقل اندر سفیه...
diseases Well-known member 2015-01-02 #155 حتماً دلیلی داشته بنده خدا ... شاید من موجب آزردگیش شدم ... (البته از ما که خیلی وقته گذشته ، ولی مثالی از دوران شباب زدیم تا شفاف سازی بشه !) بعضی وقتا باید به طرفت ، حق بدی ...
حتماً دلیلی داشته بنده خدا ... شاید من موجب آزردگیش شدم ... (البته از ما که خیلی وقته گذشته ، ولی مثالی از دوران شباب زدیم تا شفاف سازی بشه !) بعضی وقتا باید به طرفت ، حق بدی ...
E eli 72 Member 2015-01-02 #156 هیچی ندارم بگم..والا از ماست که بر ماست به قولی شایدم خودم باعث شدم بره!