به کسی که دلت رو شکسته یک کلمه بگو!!!

arezoo90

New member
سکوت............
این سکوت لعنتی صداش تا 7 اسمون اونورترم میره..............
وقتی رسید پیش قاضی...............
انعکاسش سخت دیدنیه...............
میشه جواب تکه تکه شدنش...
جواب قطره قطره اشک....
نفرین نیاز نیست این صدا یه روزی به گوش میرسه....
پس مواظب باشیم ........

pashmak

New member
بهم پیام می زنند
"آقا بیو چرا اینقدر ناراحت خب....."

خشم ، علت اصلی خشم انتظاری هست که از دیگران داریم
اما وقتی بپذیریم که 80 درصد کارهای دنیا ناشی از تفاوت بین آدم ها هست و الزاما" در غالب خوب و بد نمیگنجه
بعد با خودمان می گوییم شاید آن امتیاز منفی که من دادم از نظر شخصی دیگر امتیاز مثبت بوده
عذرخواهم اگر خواسته و ناخواسته کسی در انجمن از دستم دلخور میشه ناراحتیم رو که نباید به دیگران منتقل کنم ...
همیشه که روزهای آدم ها آفتابی نیست مثل این روزهای من که با توکل به خدا ، صبر و مسئولیت پذیری این روزهای ابری رو دارم به خوبی می گذرانم ...
به قول دکتر فرهنگ هلاکویی " زندگی رو آنقدر با فکر خوب و کار خوب پر کنید که جایی برای فکر بد و کار بد نباشه "

من با فکر خوب وکار خوب پرش کردم اما ادمهای بدرو چیکار کنم با کارهای بدشون وفکر های بد ترشون

saya1370

New member
بهش میگم:ازم بریدی...مگه ازم چی دیدی....بغض صدامو چرا تو نشنیدی...دارم میخونم با ی دل شکسته...ببین دل من ...هنوز ب پات نشسته....

Nr1

Well-known member
شاعر میگه:

دلمو شکوندی برو حالشو ببر...
با من نموندی برو حالشو ببر...
تو منو فروختی برو حالشو ببر...
با من نساختی برو حالشه ببر...

این شاعر سینش سوخته بوده جزغاله شده بوده میفهمی جزغاله!!!!!!!!!!!!!

آدم به جای اینکه غمگین شه موخاد در و پنجره رو قلف کنه بعد
cancan.gif
حالا بیا بیا شکستن کیلو چنده؟؟؟

اینو بهش میگن خدمت میفهمی خدمتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

با تشکر از ترانه سرا و آهنگ ساز...

Nr1

Well-known member
کجا بره آدرس دقیق بده

منظور شفیع شعر این شاعر بزرگوار و البته سینه سوخته بوده...

ایشون میفرماین:

برو برو برو برو ... برو دیگه صدام نکن... عاشقونه نیگام نکن... حرف دولوغکی نرن... برو دیگه نموخامت مگه زوره...

شاعر اینهمه زحمت کشیده ملت به جای دلتنگی و غصه باهاش هیپاپ میرقصن و تو مجالس قر میدن
cancan.gif

بازم با تشکر از ترانه سرا و اهنگ ساز

شفيع

Well-known member
اذیت کردن شفیع هنر میباشد جمله تکمیلی.......................رفع اسپم خیلی نامردی ...........................بوق

هانیه جان من چرا نامردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول بعضیا رفع اسپم:
دل شکستن تنها از دست انسانهای عقده ایی بر میاد

آسمون

New member
چقداین تایپیک باحال الانم جوره!
حق من این نبود...کنارپل صراط میبینمت...زیاددنبالم نگرد یه گوشه ایستادم رد شدنتو نگاکنم...

بخشیدمت...صادقانه بگم دلم باهات صاف نشده اما...ناباورانه هنوز دوستت دارم...برو خوش باش

mahdieh75

New member
بری دیگه برنگردی
بگو ایشاللـــــــــــــــــــــــــــه خخخخخخخخخخخخخ
(البته ایقد خشن نیستما خخخخ)

هانیه

Well-known member
هانیه جان من چرا نامردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول بعضیا رفع اسپم:
دل شکستن تنها از دست انسانهای عقده ایی بر میاد

مگه نامردی رو به تو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............فعلا که دل منو نشکوندی 000000به اونیی که شکونده میگم .........................ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

شفيع

Well-known member
مگه نامردی رو به تو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............فعلا که دل منو نشکوندی 000000به اونیی که شکونده میگم .........................ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

خدارووووو شکررررررررررررر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بالا