بهم پیام می زنند
"آقا بیو چرا اینقدر ناراحت خب....."
خشم ، علت اصلی خشم انتظاری هست که از دیگران داریم
اما وقتی بپذیریم که 80 درصد کارهای دنیا ناشی از تفاوت بین آدم ها هست و الزاما" در غالب خوب و بد نمیگنجه
بعد با خودمان می گوییم شاید آن امتیاز منفی که من دادم از نظر شخصی دیگر امتیاز مثبت بوده
عذرخواهم اگر خواسته و ناخواسته کسی در انجمن از دستم دلخور میشه ناراحتیم رو که نباید به دیگران منتقل کنم ...
همیشه که روزهای آدم ها آفتابی نیست مثل این روزهای من که با توکل به خدا ، صبر و مسئولیت پذیری این روزهای ابری رو دارم به خوبی می گذرانم ...
به قول دکتر فرهنگ هلاکویی " زندگی رو آنقدر با فکر خوب و کار خوب پر کنید که جایی برای فکر بد و کار بد نباشه "
کجا بره آدرس دقیق بدهبرو.برو برو.
کجا بره آدرس دقیق بده
کجا بره آدرس دقیق بده
دل شکستن هنر نمیباشد.
اذیت کردن شفیع هنر میباشد جمله تکمیلی.......................رفع اسپم خیلی نامردی ...........................بوق
چقداین تایپیک باحال الانم جوره!
حق من این نبود...کنارپل صراط میبینمت...زیاددنبالم نگرد یه گوشه ایستادم رد شدنتو نگاکنم...
هانیه جان من چرا نامردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول بعضیا رفع اسپم:
دل شکستن تنها از دست انسانهای عقده ایی بر میاد
مگه نامردی رو به تو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............فعلا که دل منو نشکوندی 000000به اونیی که شکونده میگم .........................ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
مگه نامردی رو به تو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............فعلا که دل منو نشکوندی 000000به اونیی که شکونده میگم .........................ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه