به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

patris

New member
منم رایمو دادم:motat:
به نظرم بیشتر جمعیت به عشق فک و فامیلشون تو شوراها اومده بودن اینقد که تب شوراها بالا بود ریاست جمهوری نبود
فک میکنم به دور دوم کشیده بشه

mj1919

New member
منم رایمو دادم:motat:
به نظرم بیشتر جمعیت به عشق فک و فامیلشون تو شوراها اومده بودن اینقد که تب شوراها بالا بود ریاست جمهوری نبود
فک میکنم به دور دوم کشیده بشه

:auizz3ffy9vla57584x

Persian-Masoud

New member
اگه مث سال 88 پیش بره،
تا ساعتهای 2 صبح نتیجه رو میشه حدس زد،
و طرفای 5 صبح هم نتیجه کل آراء مشخص میشه!

قربونت برم 4 سال پیش اصن رای هارو نشمردن که! امسال هم برعکس چیزی که شما میگین از ساعت 2 صبح دیروز معلومه اسم کی میاد بیرون! :motat:

mj1919

New member
قربونت برم 4 سال پیش اصن رای هارو نشمردن که! امسال هم برعکس چیزی که شما میگین از ساعت 2 صبح دیروز معلومه اسم کی میاد بیرون! :motat:

سال 88 رو بیخیال!

ولی واقعا بی انصافیه که هنوز خبری نشده، رای گیری تموم نشده، بگیم رای ها شمرده نمیشه (و تقلب میشه)

"وزیر کشور گفته 7 ساعته می شماریم"

karshenasgh

New member
بنده نیز به نوبه خود، ساعت یازده صبح امروز بیست و چهارم خرداد ماه سال یکهزار و سیصد و نود و دو هجری شمسی، با مراجعه به صندوق اخذ رأی مسجد محله مان، رأی خود را در صندوق اخذ رأی انداختم...
ان شاءالله که هر چی خیره برای ما و مملکتمون اتفاق میوفته... توکل بر خدا.........:auizz3ffy9vla57584x

b.nafas

New member
من هم رفتم و به روحانی رای دادم هر کی نرفته بره[SIZE=5][/SIZE]
:bunnyearsmiley::thanks:

b.nafas

New member
من هم رفتم و به روحانی رای دادم هر کی نرفته بره[SIZE=5][/SIZE]
:bunnyearsmiley::thanks:

darya63

New member
منم رای دادم
ومثل همییشه رو حرفم هستم ...فقط رضایی.چون الان مشکل مملکت من اقتصادیه و ایشون تحصیل کرده اقتصادن
دوستان همه ما تحصیل کرده ایم و میدونیم که باید هرکی بر اااس مهارتاش سر جاش نشونده بشه
دوستان اشتباه نکیند همه خییلی خوبن.چون تائید شده شورای نگهبانن اما کدومشون اقتصادی دانن؟
خط مشی کشور ما همینه وهرکی بیاد اوضاع ما فرقی نداره...به امید فردای بهتر نباشیم.دعا کنیم اوضاع مردم بدتر نشه

darya63

New member
من شورای شهر رو قبول ندارم و رای ندادم
یه سری از مردم ما کار ندارن اونوقت یه سری های دیگه دوتا دوتا شغل داشته باشن؟بی انصافیه

550x383x347445_534,281,29.jpg.pagespeed.ic.GWUmt54TFj.jpg

4

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
راستی اصلا سر زدین ببینین شلوغه یانه؟

آره امسال خداییش خیلی شلوغ بود. خودمم پای پیاده بودم رفتم وایسادم یه حوزه دیدم شلوغه. رفتم اونیکی دیدم یه صف طولانی تره. بعد دوباره برگشتم حوزه اولی دیدم اونایی که از من عقبتر بودن رای دادن دارن برمیگردن. :13:

ضمنا یه موردم اینکه رای گیری تو یه مدرسه دخترونه بغل خونمون بود. رفتم میگم سلام تشریف آوردم رای بدم میگن آمو برو اینجا خونوادگیه. میگم وااااا حاجی منم همسایت بذار رای بدم برم. میگه من همسایه نمیشناسم برو اونیکی حوزه. بعد مامان و بابام و خواهر بزرگم قبل من با این شکل اونجا رفته و رای داده بودند و برگشته بودن.
قیافه خونواده ی من صبح:motat:

قیافه من حوالی 11 :smiliess (15):

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
آره امسال خداییش خیلی شلوغ بود. خودمم پای پیاده بودم رفتم وایسادم یه حوزه دیدم شلوغه. رفتم اونیکی دیدم یه صف طولانی تره. بعد دوباره برگشتم حوزه اولی دیدم اونایی که از من عقبتر بودن رای دادن دارن برمیگردن. :13:

منم رای دادم. . . .
10 مین پیش
آره شلوغ بود ولی چندتا دلیل داره
1اینکه با شورای شهر هم زمان بود
2 با مردی صحبت کردم که مربوط به همین منطقه تهران بود و بهم گفت سال پیش تعداد حوزه ها خیلی بیشتر بود ولی امسال فقط همین یه جا هستش
مثل اینکه چندتا مسجد اونجا بوده که سال پیش رای میدادن ولی حالا شده بود یه مدرسه پیش دبستانی . . .!!!!!!!

TUMS

Well-known member
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
پرچم بالا دکتررررررررررررررررررر. ..

darya63

New member
حوزه ای که من رای دادم خیلی خلوت بود
دو دقیقه هم طول نکشید کل رای دادنم

aseman63

New member
اینجا که میگن اطرافیان شوراها برای اینکه به شوراها رای بدن اومدن ولی اول به ریاست جمهوری رای بدن بعد واین باعث میشه که الکی پرشور باشه البته من مستند نمیگم شنیدم وهنوزم نرفتم ...........

سلام ب همه.اتفاقا من فقط برای رای ب ریاست جمهوری رفتم و ب شورا ها رای ندادم.حتی برگشو را هم نگرفتم!:a2d3:

nanaz

New member
منم رای دادم :smiliess (8): رضایی :4d564ad6: تا لحظه ای که خودکار دستم گرفتم هنوز شک داشتم به کی رای بدم در نهایت به رضایی رسیدم . انتخابات امسال را دوست نداشتم چهار سال پیش خیلی با شور و شوق مناظره ها را دنبال میگردم و بحث و نظر و تحلیل و ... امسال هم وزارت علوم امتحانا را گذاشت دقیقا موقع تبلیغات نامزدها و هم اوضاع و کاندیداها چنگی به دل نمیزدن . امیدوارم خدا آخر و عاقبت کشور را بخیر کنه ... آمین:auizz3ffy9vla57584x

بالا