mj1919
New member
29salame dg! Majlese khebregan,namayande,shora,riasat jomhuri... Khob hame sherkat kardam dg ! Yekamam pir shodam khob ghabule .chera mizani tu zogham akhe
کارت درسته! آقا مهرشاد!
29salame dg! Majlese khebregan,namayande,shora,riasat jomhuri... Khob hame sherkat kardam dg ! Yekamam pir shodam khob ghabule .chera mizani tu zogham akhe
آقا ما یک رای داریم هر چهار سال یکبار اونم!
بعد ملت از سر و کول هم بالا می رند که آقا به کی را بده! موقع نوشتن هم که حریم شخصی نداریم! بعد واسه ی انداختن رای هم باید واسمون تعیین تکلیف بشه؟؟؟؟؟
اگه خواستیم تا بدیم ، می شویم انسان نقطه چین؟
خوب نمی تونند، باز کردن آراء و دسته بندی شو مکانیزه کنند؟؟؟؟؟؟ بعد ادعای فضا و اتم داریم؟؟!!!
بعد نوشت:
ماشین رای بده که نیستیم که! آدمیم سلیقه داریم!
:25r30wi:.........منم رفتم واسه شوراها بنویسم ،صندوقش رو زیر یه بنر کوچیک گذاشته بودن که کلی اسم داشت .
نام پدر و تارخ ولادت و ...
آبجی ام : محکم کشیدم که لیلا چیو نگا میکنی ،الان وقت خوندن اینه ،بودو بیا اینور ،شوراها مونده .
من: خواستم بگم که مگه اینا نیست که خدا رو شکر چشمم خورد به اسم آخری (مهدی (ع) ) و غش غش خندیدم .(اسم کسایی که بهشون رای دادم رو می نویسم ،شماها بگین من حق داشتم یا نه : سه تا حسین ،سه تا علی ، یه دونه مصطفی )
مامانم و آبچی : :New (6): و من![]()
:25r30wi:تو دلشون فشت دادن مطمئنم...............
مجبور شدم سیگارتونو حذف کنم اخش
سلام...هیچکدوم رای اولی نبودین؟؟؟:rolleyessmileyanim:
آقا ما یک رای داریم هر چهار سال یکبار اونم!
بعد ملت از سر و کول هم بالا می رند که آقا به کی را بده! موقع نوشتن هم که حریم شخصی نداریم! بعد واسه ی انداختن رای هم باید واسمون تعیین تکلیف بشه؟؟؟؟؟
اگه خواستیم تا بدیم ، می شویم انسان نقطه چین؟
خوب نمی تونند، باز کردن آراء و دسته بندی شو مکانیزه کنند؟؟؟؟؟؟ بعد ادعای فضا و اتم داریم؟؟!!!
بعد نوشت:
ماشین رای بده که نیستیم که! آدمیم سلیقه داریم!
واسه ریاست جمهوری رای اولی بودم اما واسه مجلس پارسال رای دادم.
منم تو دلم دادم بهت مهسا جون...هر کاری کردم جوابتو بدم دیدم به بن بست می خورم![]()
واسه ریاست جمهوری رای اولی بودم اما واسه مجلس پارسال رای دادم.
یه گزینه داریم واسه ترم پایینیا بنام چیز ترم....این دوستمون چیز رای ه :دی
باید تو ادلیستم باشی ادم کن.
فشم دادی دمت گرم نوش جونم چه روز با هیجانیه
من 2ساعت دیگه باید تو عروسی باشم از پای نت بلند نمیشم.
اکی
پس ادم نکنید ............
آیا شما با پسر شجاع همساده نیستید؟
مثل من:smilies-azardl (113
میگم...من این کاندیدهای شورا رو نمیشناسم... از 150 نفر فقط 15 نفر و دیدم!! از رو قیافه انتخاب کنم ایراد داره؟![]()
منم رفتم رای دادم همون موقع از تلویزیون اومدن ازم مصاحبه کردن...
بشینین پای تی وی شیطونک و نشون میده...
وااااااااااااااااااااای کو شبکه چند بود.....؟