به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

STRUCTURE 66

New member
ما هم نگفتیم کسی با دروغ رییس جمهور بشه! ببینید اخلاق خیلی چیز خوبیه ! دکترای اقتصاد خیلی مدرک بالاییه ! اما هیچ کدومشون برای مردم ما نون و آب نمیشه . آقای رضایی تا حالا جز نظریه ایالتی کردن اقتصاد چیز دیگری را رو کرده اند(توجه کنید نظریه!) . قالیباف حرکت بچه گانه ای کرد (شکی در این نیست . اما از اون بدتر اینه که شما خودت رو کاشف باکری ها و حسن باقری ها و همت ها و خرازی ها و .... بدونی . به خدا خنده داره !)

goo

New member
ببینید قصدم تخریب نیست و یا توهین!

ولی ببینید کا ربه کجا رسیده که ایراد کار یک رئیس جمهور آتی باید این باشه که در کلامش به جای بنده از من استفاده کرده؟؟!!!!
و یا اینکه به این اشاره کرده که برنامه داره، و بقیه هیچ برنامه ی عملیاتی اقتصادی ندارند!!!!

اگه بخوام تخریب کنم، باید بگم:
من اخبار رو پیگیر یمی کنم، دیروز معاون جلیلی گفته ، چرا فلانی اسناد طبقه بندی شده رو کرد!!!! درست رو کرد، ولی آقای جلیلی آمار کشته شده های اعتراضات مردمی رو می داد: 8، 3، 3، و... من فکم افتاده بود!!!!
یعنی چند تا تظاهرات شده که چند تا ش درگیر ی داشته که چند تاش مجروح داشته که در نهیات این تعداد کشته از مردم در اعتراضات مردمی داشتیم!!!!! واویلا!!!

اینا واسه ی رسیدن به قدرت به هیچ چیز رحم نمی کنند!

چی بگم!
(البته این چند خط آخر مخاطبم همه بود، شما مهنا خانم نبودید)

البته رو کردن نمودار بدون اینکه بدونی سطر و ستونش مربوط به چیه کار درستی نیستش. همون طوری که توی آمار خونده بودیم . میشه مثل رو کردن نمودارا تو 4 سال پیش. یادتون که هست. یکی نمودار نشون می داد صعودی یکی همون مسئله رو ، رو می کرد نزولی.
و اینکه اون عددایی که آقای جلیلی می دادن مربوط بود به پاسخ به آقای عارف که ایشون می گفتن که در زمان ما هیچ اتفاقایی مثل این نیافتاده ولی ایشون پاسخ دادن که بوده اینم نمونش و البته در ادامه مثالهی زیادی رو هم زدن. البته من قصد حمایت کسی رو ندارم ولی چون مناظره رو با دقت دیدم فکر می کنم درست نیست که اول و آخر جمله ای رو بزنیم و همون تیکش رو بیاریم که بخواییم ازش نتیجه گیری بکنیم. حالا مربوط به هر کی می خواد باشه.

mj1919

New member
البته رو کردن نمودار بدون اینکه بدونی سطر و ستونش مربوط به چیه کار درستی نیستش. همون طوری که توی آمار خونده بودیم . میشه مثل رو کردن نمودارا تو 4 سال پیش. یادتون که هست. یکی نمودار نشون می داد صعودی یکی همون مسئله رو ، رو می کرد نزولی.
و اینکه اون عددایی که آقای جلیلی می دادن مربوط بود به پاسخ به آقای عارف که ایشون می گفتن که در زمان ما هیچ اتفاقایی مثل این نیافتاده ولی ایشون پاسخ دادن که بوده اینم نمونش و البته در ادامه مثالهی زیادی رو هم زدن. البته من قصد حمایت کسی رو ندارم ولی چون مناظره رو با دقت دیدم فکر می کنم درست نیست که اول و آخر جمله ای رو بزنیم و همون تیکش رو بیاریم که بخواییم ازش نتیجه گیری بکنیم. حالا مربوط به هر کی می خواد باشه.

سرو ته چیزی رو نزدم:
ولی آقای جلیلی آمار کشته شده های اعتراضات مردمی رو می داد: 8، 3، 3، و... من فکم افتاده بود!!!!
یعنی چند تا تظاهرات شده که چند تا ش درگیر ی داشته که چند تاش مجروح داشته که در نهیات این تعداد کشته از مردم در اعتراضات مردمی داشتیم!!!!! واویلا!!!

مگر آقای جلیلی آمار نمی داد؟؟؟؟؟ مگر آمار کشته ها رو نداد؟؟؟؟؟ خوب منم منظورم همین بود، فرقی نمی کنه در زمان کی بوده، در هر زمانی که بوده یک عده ای توسط یک عده ای کشته شده اند، یعنی زمان های دیگر نبوده؟!!!!

منظور من رو متوجه نشدید

منظور من این بود که همین نامزدهای اخلاق مدار، موقع تخریب و رای جمع کردن که بشه، آمار های محرمانه و سری کشته شده ها رو هم برای تخریب و رای جمع کردن استفاده می کنند

bahar.zr93

New member
اوه اوه! چه خبره اینجا؟؟؟ حسابی بحث انتخابات داغه ها!!
به نظر من تو شرایط فعلی مملکت فقط یک مدیر واقعی میخواد که بتونه روی اوضاع تسلط پیدا کنه.
اونم که قالیبافه دیگه!! اینو خود احمدی نژاد هم تایید کرده که فقط قالیباف میتونه از پس اوضاع بر بیاد.

rozhan20

New member
آقای رضایی قبلا زحمت کشیدن و اکثر جلسات محرمانه رو افشا کردن!!!!!!!!!! اتفاقا این دو رویی ایشون رو میرسونه و سعی هم میکنه خودش رو مطلوب جلوه بده من کلا با ریاست یک نظامی بر قوه مجریه از بیخ و بن مخالفم چطور آقاین میگن امام فرمودن خونواده شون کاندید نشن ولی یادشون رفته امام فرمودن مسولیت های اجرایی رو به نظامیان ندید!!!!!!!!!!!!

rozhan20

New member
طی مناظره سوم که کاندیداها داشتند واقای روحانی و قالیباف اسرار ماجرای کوی دانشگاه سال 82 رو افشا کردند
دیگه حالم از این دوتا بهم خورد که چطور قالیباف که اون موقع رئیس نیروی انتظامی بودند به قول خودشون گاز انبری با دانشجوها برخورد کردند و روحانی هم چطور...
این مملک ما از بیخ مشکل داره
برای ایرانم متاسفم
بعید میدونم مشکلات ایرانم با انتخاب یک رئیس جمهور حل بشه
فقط امید وارم

به نظر من برخورد آقای روحانی کاملا منطقی بود تا اون لحظه فقط ایده های خودشون رو گفتن طبیعیه وقتی کسی بخواد بهت برچسب بزنه اونم در موردی که خودش مقصر بوده بخوای از خودت دفاع کنی دلیل این رفتار آقای قالیباف هم مشخص بود چون طبق همه نظر سنجی هایی که بی طرف بودن آقای روحانی بالاتره میخواد خودش رو برسونه ولی هنوز حداقل دانشجوها و خونواده هاشون رفتار وحشیانه پلیس رو فراموش نکردن با عوض کردن لباس نظامیشون خلقشون عوض نمیشه همون آدمی هستن که زیر آبی کار میکنن شما خودت رو بذار جای روحانی چکار میکردی؟

rozhan20

New member
آقای جلیلی هم که رسما همه رو تخریب کردن ولی مودبانه!!!!!!!!حتی به آقای ولایتی هم رحم نکردن و البته آقای رضایی چون میدونستن دیگه برنامه زنده ندارن از فرصت سو استفاده کردن دیدیم که انقدر بقیه رو تخریب کرد که وقت واسه دفاع از مواضع خودش نموند البته کاملا رفتارشون با ایده آل هاشون متناسبه اومدن هر چی که مونده و احمدی نژاد نتونسته خراب کنه ایشون خراب کنن
ایشون با حقوق چندین میلیونی و خونه و ماشین و سفر خارجی بایدم بخوان مقاومت کنن ولی ظاهرا یادشون رفته حداقل دو سوم مردم ایران رفتن زیر خط فقر یادشون رفته حقوق یه کارگر ماهیانه کمتر از 500 هزار تومانه یادشون رفته حدود 40 درصد بیکار داریم یعنی رسما 40 درصد از مردم حقوقشون صفره میخوان در برابر چی مقاومت کنن ایشونم دقیقا رفتار آقای احمدی نژاد رو تو مناظره ها نشون دادن طرف رو تخریب میکردن ولی سوالی که ازشون پرسیده میشد جواب نمیدادن ایشون که آمار کشته ها رو میدادن اضافه میکردن حکومت نظامی و کشتار بیش از 40 نفر تو کردستان در سال اول ریاست آقای احمدی نژاد !!!!فکر نمیکنم طی این سی و چند سال سر جمع اندازه سال 88 ما کشته بی نام و نشون و ارعاب و زندان و خونه نشین کردن اساتید رو به چشم دیده باشم ایشون که ادعای خالی هستن بدون حتی 1 قدم مثبت واسه این کشور جز به باد دادن فرصتها آدم با این همه ادعا مطمءن باشین تو خالیه و هیچی بارش نیست فقط خوب بلده دیکته های دیگران رو بخونه!!!!!!!!!!!! ضمنا جهت اطلاع اون دوست عزیزمون که پرسیدن آقای احمدی نژاد کجا از جلیلی حمایت کردن تو وب سایت رسمی ریاست جمهوری و ایشونم کاملا راضی بودن

آخرین ویرایش:

goo

New member
سرو ته چیزی رو نزدم:

مگر آقای جلیلی آمار نمی داد؟؟؟؟؟ مگر آمار کشته ها رو نداد؟؟؟؟؟ خوب منم منظورم همین بود، فرقی نمی کنه در زمان کی بوده، در هر زمانی که بوده یک عده ای توسط یک عده ای کشته شده اند، یعنی زمان های دیگر نبوده؟!!!!

منظور من رو متوجه نشدید

منظور من این بود که همین نامزدهای اخلاق مدار، موقع تخریب و رای جمع کردن که بشه، آمار های محرمانه و سری کشته شده ها رو هم برای تخریب و رای جمع کردن استفاده می کنند

فقط نظرم رو گفتم و دوست دارم بیشتر بدونم البته نه اینجوری :smilies-azardl (12) و قصد عصبانی کردن کسی رو نداشتم.:black_eyed:

اگر به چند ثانیه قبلش توجه کنید خود آقای عارف از ایشون خواستند که مثال بزنند و برخلاف سایرین که در مخالفت بقیه موضع شدید می گرفتند ایشون در پاسخهاشون کاملا منطقی بودند. خود من از کسایی هستم که چیزی رو بدون سند قبول نمی کنم.

دقیقا همین دیگه اگرم آقای جلیلی مثال زدند به خاطر همین بود که عده ای گفتند در فلان زمان شده در فلان زمان نشده ولی ایشونم جمله شما رو گفتند .
ولی من ندیدم ایشون کسی رو تخریب کنند فقط در تخریب سایرین از خودشون دفاع کردند اونم نه مثل بقیه که بگن حالا که اینجوریه بگیر که اومد تو هم اینکار رو کردی . فقط می گفتند که اینی که می گین صحیح نیست و فلان جا گزارش درستش اومده و صوتش هست و ... . فک کنم دفاع منطقی تری نسبت به سایرین داشتند.
حالا من نمی گم کی راست گفته کی دروغ فقط میگم میشه از برخوردها و رفتارهای بزرگواران به نتیجه هایی رسید.

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
فارغ از این که به چه کسی رأی می دهید، سخنان کدام یک از کاندیداها در مناظره سیاسی ، «صادقانه تر، علمی تر و کاربردی تر» بود؟
سعید جلیلی
4.22%
غلامعلی حداد عادل
1.21%
محسن رضایی
9.78%
حسن روحانی
55.76%
محمدرضا عارف
15.41%
سید محمد غرضی
3.28%
محمد باقر قالیباف
4.24%
علی اکبر ولایتی
6.1%
تعداد کل آراء : 97192

عصر ايران

کاملا درست. و امیدوارم ک همین نتیجه رو تو انتخابات ببینیم .

آخرین ویرایش:

goo

New member
آقای جلیلی هم که رسما همه رو تخریب کردن ولی مودبانه!!!!!!!!حتی به آقای ولایتی هم رحم نکردن و البته آقای رضایی چون میدونستن دیگه برنامه زنده ندارن از فرصت سو استفاده کردن دیدیم که انقدر بقیه رو تخریب کرد که وقت واسه دفاع از مواضع خودش نموند البته کاملا رفتارشون با ایده آل هاشون متناسبه اومدن هر چی که مونده و احمدی نژاد نتونسته خراب کنه ایشون خراب کنن
ایشون با حقوق چندین میلیونی و خونه و ماشین و سفر خارجی بایدم بخوان مقاومت کنن ولی ظاهرا یادشون رفته حداقل دو سوم مردم ایران رفتن زیر خط فقر یادشون رفته حقوق یه کارگر ماهیانه کمتر از 500 هزار تومانه یادشون رفته حدود 40 درصد بیکار داریم یعنی رسما 40 درصد از مردم حقوقشون صفره میخوان در برابر چی مقاومت کنن ایشونم دقیقا رفتار آقای احمدی نژاد رو تو مناظره ها نشون دادن طرف رو تخریب میکردن ولی سوالی که ازشون پرسیده میشد جواب نمیدادن ایشون که آمار کشته ها رو میدادن اضافه میکردن حکومت نظامی و کشتار بیش از 40 نفر تو کردستان در سال اول ریاست آقای احمدی نژاد !!!!فکر نمیکنم طی این سی و چند سال سر جمع اندازه سال 88 ما کشته بی نام و نشون و ارعاب و زندان و خونه نشین کردن اساتید رو به چشم دیده باشم ایشون که ادعای خالی هستن بدون حتی 1 قدم مثبت واسه این کشور جز به باد دادن فرصتها آدم با این همه ادعا مطمءن باشین تو خالیه و هیچی بارش نیست فقط خوب بلده دیکته های دیگران رو بخونه!!!!!!!!!!!! ضمنا جهت اطلاع اون دوست عزیزمون که پرسیدن آقای احمدی نژاد کجا از جلیلی حمایت کردن تو وب سایت رسمی ریاست جمهوری و ایشونم کاملا راضی بودن

دوست عزیز من اطلاعات نخواستم منبع خواستم ، شمام که دارین همین جوری می گین . پرسیدم لطفا منبع مطمئن بگین ، مثل این : (اگرم نخوندین بگم چیزی هم که گفتین جزء تکذیب شده هاست. حالا اگه شما رفرنس بهتری دارین خوشحال میشم ببینم)

پایگاه اطلاع رسانی سعید جلیلی ۵شایعه درباره وی را تکذیب کرد.
بهترین دات کام- ۵ شایعه در مورد سعید جلیلی تکذیب شد

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
فقط نظرم رو گفتم و دوست دارم بیشتر بدونم البته نه اینجوری :smilies-azardl (12) و قصد عصبانی کردن کسی رو نداشتم.:black_eyed:

اگر به چند ثانیه قبلش توجه کنید خود آقای عارف از ایشون خواستند که مثال بزنند و برخلاف سایرین که در مخالفت بقیه موضع شدید می گرفتند ایشون در پاسخهاشون کاملا منطقی بودند. خود من از کسایی هستم که چیزی رو بدون سند قبول نمی کنم.

دقیقا همین دیگه اگرم آقای جلیلی مثال زدند به خاطر همین بود که عده ای گفتند در فلان زمان شده در فلان زمان نشده ولی ایشونم جمله شما رو گفتند .
ولی من ندیدم ایشون کسی رو تخریب کنند فقط در تخریب سایرین از خودشون دفاع کردند اونم نه مثل بقیه که بگن حالا که اینجوریه بگیر که اومد تو هم اینکار رو کردی . فقط می گفتند که اینی که می گین صحیح نیست و فلان جا گزارش درستش اومده و صوتش هست و ... . فک کنم دفاع منطقی تری نسبت به سایرین داشتند.
حالا من نمی گم کی راست گفته کی دروغ فقط میگم میشه از برخوردها و رفتارهای بزرگواران به نتیجه هایی رسید.

باشه!

mohana

Well-known member
چه کاریه! زوده خووووو!

بذارید فرداش بعد اعلام نتیج تصممی بگیرید دیگه چه کاریه!!!!!!!!!!

هوممممممممممممممممم!

بله بله ..پیشنهاد خوبیه...در موردش فکر میکنم
connie_1.gif

b.nafas

New member
خدايي در حق اين مردم داره ظلم ميشه ..مي دونن ما احساساتي هستيم سريع تصميم مي گيريم دارن مردم رو از اصل دور مي كنن ..اخه به كي راي بديم خدايي يكي منو قانع كنه كه كدوم يكي از نماينده ها توانايي اينو داره كه ما رو از اين وضيعت در بياره ..اينا حتي نمي تونن خودشون رو قانع كنن چطور مي خوان مملكت رو نجات بدن ..

بالا