به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

darya63

New member

دیشب نشستم مناظره ی موسوی و احمدی نژاد رو در سال 88 دانلود کردم و یکبار دیگر دیدم!

باور بفرمایید که رفتار بعضی (تقریبا همه، به جز غرضی و رضایی) نامزدها، در مناظره ی 92، شباهت عجیبی به اون رفتار دو کاندیدا در سال 88 داشت!!!

لطفا گول تخریب کردن، دعواهای سیاسی و مچ گیری و... را نخورید!

اتفاقا منم قبل از دیدن این مناظره نظرم با بعدش خیلی فرق کرد
قبل از دیدن این منظره نظرم روی اقای روحانی یا قالیباف بود
اما بعدش نظرم روی اقای رضایی برگشت
به خاطر اینکه تنها کسی که از ابزار تخریب و خشونت یابا صدای بلند صحبت کردن ...استفاده نکرد ایشون بودند
این میرسونه انسان عاقلی هستند و قدرت تحمل انتقاد رو دارند.اخه یک جا اقای روحانی با ایشون با صدای بلند صحبت کردند و ایشون عاقلانه و با ارامش جوابشونو دادند
در ضمن ایشون اسرار کشوری رو حتی برای انتخاب شدن خودشون برای ریاست جمهوری افشا نکرند.بر خلاف بقیه شون
اینم بگم که اقای غرضی هم خیلی عالی صحبت کرند
در کل صحبت های اقای رضایی و غرضی خیلی خیلی نسبت به بقیه منطقی تر بود
من از اینکه هردوشون مستقل اند خیلی خوشم میاد.و واقعا از حر اقای رضایی خوشم میاد که میگه اقتصاد همه چییزه.اخه خودشونم دکترای اقتصاد دارن
تا اینجا با تحقیق و تفکر جلو رفتم و میبینم اقای رضایی بهترین گزینه انتخابی من هست

goo

New member
اتفاقا منم قبل از دیدن این مناظره نظرم با بعدش خیلی فرق کرد
قبل از دیدن این منظره نظرم روی اقای روحانی یا قالیباف بود
اما بعدش نظرم روی اقای رضایی برگشت
به خاطر اینکه تنها کسی که از ابزار تخریب و خشونت یابا صدای بلند صحبت کردن ...استفاده نکرد ایشون بودند
این میرسونه انسان عاقلی هستند و قدرت تحمل انتقاد رو دارند.اخه یک جا اقای روحانی با ایشون با صدای بلند صحبت کردند و ایشون عاقلانه و با ارامش جوابشونو دادند
در ضمن ایشون اسرار کشوری رو حتی برای انتخاب شدن خودشون برای ریاست جمهوری افشا نکرند.بر خلاف بقیه شون
اینم بگم که اقای غرضی هم خیلی عالی صحبت کرند
در کل صحبت های اقای رضایی و غرضی خیلی خیلی نسبت به بقیه منطقی تر بود
من از اینکه هردوشون مستقل اند خیلی خوشم میاد.و واقعا از حر اقای رضایی خوشم میاد که میگه اقتصاد همه چییزه.اخه خودشونم دکترای اقتصاد دارن
تا اینجا با تحقیق و تفکر جلو رفتم و میبینم اقای رضایی بهترین گزینه انتخابی من هست

بله آقای رضایی خوب پاسخ میدادن مثل آقای جلیلی.

darya63

New member
به نظرم توی همون مناظره میشد حدس زد که رفتار آقایون بعد از انتخاب شدنشون چه جوری خواهد بود.
مثلا آقایی 4 دقبقه حزب مخالفش رو می زنه بعد از اینکه بقیه میگن این حزب بازی ها چیه و اتحاد و از این حرف ها 10 دقیقه توضیح می ده که نه منظور من این بود و آن بود . از کجا معلوم فردا بعد از انتخاب شدنش نگه منظور من از فلان شعارم این بود و آن بود.
یا همون آقا وقتی با بقیه بحث می کرد می گفت که شما در گذشته این کار رو کردید ، اون کار رو نکردید ولی وقتی بقیه ازش درباره گذشته سوال می کردند مثلا وقتی پرسیده شد که شما که الان دارین از قومیت دفاع می کنه اون موقع که معاون .... بودین و قدرت اجرایی داشتین چرا کاری نکردین می گه نه ما از گذشته یاد می گی ریم و از این حرف ها.
یا این که موضوعی باز می کردن که این می گفت من این رو گفتم اون یکی می گفت من اون رو گفتم ، آخه چه سودی به حال ما داشت ، حالا ما از کجا بدونیم کی راستش رو گفت ؟
یا به جای بحث درباره فردی که داشت ایده هاش رو می گفت بحث رو به جایی کشوندن اون بنده خدایی که هنوز نوبتش نشده بود مجبور شد جواب اونارو بده از وقتشم گذشت.
من که کسانی رو که بحث هایی از این قبیل رو شروع کردند و کسانی که مثل خودشون جوابشون رو دادن نمی پسندم. ولی کسی بود که در جواب اونا توضیح واضح می داد نه این که بگه عوضش شما هم این کار رو کردین رو دارای شخصیت بهتر و مطمئن تری برای ریاست جمهوری می دونم.

منم با نظر شما مواققم واقعا ادم نمیدونه...
من دارم تحقیق میکنم و تا روز انتخابات تصمیم نهایمو میگیرم
شایدم به این نتیه رسیدم که رای ندم
اخه میگن ما درقبال انتخاب مون مسئولیم و روز قیامت باید جواب بدیم
کلا سیاست کثیف ترین چیز دنیاست

goo

New member
منم با نظر شما مواققم واقعا ادم نمیدونه...
من دارم تحقیق میکنم و تا روز انتخابات تصمیم نهایمو میگیرم
شایدم به این نتیه رسیدم که رای ندم
اخه میگن ما درقبال انتخاب مون مسئولیم و روز قیامت باید جواب بدیم
کلا سیاست کثیف ترین چیز دنیاست

من هم در حال تحقیق هستم . از همین دو مناظره قبلی به نتایج خوبی رسیدم. البته کاملا بدون نظر قبلی بودم. ولی الان یک نفرشون رو منطقی تر ، با دید بازتر و انسان تر می بینم.
ولی من اینکه رای ندم رو دوست ندارم. فک می کنم اینطوری یعنی که برام بی اهمیت هستش چی بر سر مردمم میاد.
فوق فوقش رای سفید (البته خط خطی شده :riz277:) نشون می ده که گرچه برام اهمیت داره ولی من به نتیجه ای نرسیدم.

darya63

New member

دیشب نشستم مناظره ی موسوی و احمدی نژاد رو در سال 88 دانلود کردم و یکبار دیگر دیدم!

باور بفرمایید که رفتار بعضی (تقریبا همه، به جز غرضی و رضایی) نامزدها، در مناظره ی 92، شباهت عجیبی به اون رفتار دو کاندیدا در سال 88 داشت!!!

دقیقا اقایون ذات خودشونو همون جا اول کار نشون دادند
به نظرم من چیزی که ثابته و تغییر نمیکنه ذات ادم هاست

BBT

New member
کسی میدونه این مناظره سوم رو از کجا میتونم دانلود کنم با حجم کم

mohana

Well-known member

سلام..
حداد هم جزء ب جز ها هست دیگه...

mj1919

New member
سلام..
حداد هم جزء ب جز ها هست دیگه...

جناب حداد عادل....
چی بگم والا ، دخترش عروس آقاست ، گردن ماهم از مو باریک تر.....

ولی آنچه شرط بلاغ بود با شما گفتیم.....

(... آقای رضایی انگار یکجوری حرف می زنند، که گویی ما فکر مردم نیستیم.....
....آقای رضایی شما که معاونت اقوام ایجاد می کنید[با تمسخر این ایده] جایی واسه ی قوم فارس هم بذارید....
....و....وو......)

STRUCTURE 66

New member
همه حرفهاتون قبول ! ولی تجربه و تخصص کار اجرایی در مبنای اتخاب شما جایی نداره؟
دبیر مجمع ؟ دکترای اقتصاد ؟ برای اداره مملکت کافیه ؟ همین ....!!!

ariyana

New member
43055_764_1.jpg

... آنچنان که حتی برادر احمدی‌نژاد؛ داوود، می‌گوید: «آقای جلیلی همان راه احمدی‌نژاد را می‌رود و همگی باید مراقب باشند.»

منبع:
همه مردان سعيد جلیلی - رای ما|خبر پو

دقیقا همین طوره و افرادی که از اداره کشور در این 8 سال راضی هستند میتونن با خیال راحت به آقای جلیلی رای بدن.

mj1919

New member
همه حرفهاتون قبول ! ولی تجربه و تخصص کار اجرایی در مبنای اتخاب شما جایی نداره؟
دبیر مجمع ؟ دکترای اقتصاد ؟ برای اداره مملکت کافیه ؟ همین ....!!!

تجربه ی بعضی سالها نشون داد که برای رئیس جمهور شدن، فقط زبون داشتن، آبرو ریختن، دروغ گفتن و... کافیه!!!!!!
نه سواد!
نه دانش!
نه دیپلوماسی و.....

این مواردی که شما گفتید و بعضی تخصص ها، کار جهادی و... در قالیباف هم هست، رای بالایی هم دارد،
در مشهد که زادگاه اش است، باور کنید بالای 90 درصد رای داره، ولی آدمی که واسه ی کشورش دل می سوزونه، بین افراد مختلف به بهترین از دید خودش رای میده،

من رایم قالیباف یا رضایی بود، ولی در مناظره ی آخر ، قالیباف سعی کرد برای کاهش رای رقیب اصلی ش، داستان کوی رو پیش بکشه و روحانی رو تخریب کنه، که حرکت زشتی بود، و مطمئنم اخلاق یکی از اصول منه برای انتخاب افراد.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
دقیقا همین طوره و افرادی که از اداره کشور در این 8 سال راضی هستند میتونن با خیال راحت به آقای جلیلی رای بدن.

"برای اینکه یکی رو تخریب کنی، ازش بد ، طرفداری کن!"

خوب عزیزان:
1- هرکس از قیمتها راضیه به اوشون رای بده!
2- هرکس از اخلاق و بگم بگم ها یی که بعد از 8 سال نگفت راضی هست ...
3- هرکس از خودسری، خانه نشینی، بی احترامی به آرای رهبری عزیز وو. راضی هست...
4- هرکس فکر می کنه در این 8 سال کشور رو به جلو بوده.......
5- هرکس فکر می کنه بیکاری درمان شده!!!
6- هرکس فکر می کنه که محبوبیت احمدی بیشتر شده.....
7- هرکس.....

mohana

Well-known member
جناب حداد عادل....
چی بگم والا ، دخترش عروس آقاست ، گردن ماهم از مو باریک تر.....

ولی آنچه شرط بلاغ بود با شما گفتیم.....

(... آقای رضایی انگار یکجوری حرف می زنند، که گویی ما فکر مردم نیستیم.....
....آقای رضایی شما که معاونت اقوام ایجاد می کنید[با تمسخر این ایده] جایی واسه ی قوم فارس هم بذارید....
....و....وو......)

اصولا طرفدار قشر مظلومم....جناب حداد تو این نظرسنجی 1 رای اورده من میخوام رای بدم بشه 2 تا:rolleyessmileyanim:

حالا اون جمله دومیش و .......:smiliess (3):
ولی برا بالایی راست میگفت دیگه.....
دقت کردین آقای رضایی چند بار از "من" استفاده کرد...؟ بقیه میگفتن بنده:sarma:
بعدشم همش میگفتن...خب...خیلی عالیه ک نظرات دوستان تایید کننده صحبت های منه...یا مثلا همون حرف من و دارن شاخ و برگ میدن
و.....و.....و....هم نداشت هااااا

mj1919

New member
اصولا طرفدار قشر مظلومم....جناب حداد تو این نظرسنجی 1 رای اورده من میخوام رای بدم بشه 2 تا:rolleyessmileyanim:

حالا اون جمله دومیش و .......:smiliess (3):
ولی برا بالایی راست میگفت دیگه.....
دقت کردین آقای رضایی چند بار از "من" استفاده کرد...؟ بقیه میگفتن بنده:sarma:
بعدشم همش میگفتن...خب...خیلی عالیه ک نظرات دوستان تایید کننده صحبت های منه...یا مثلا همون حرف من و دارن شاخ و برگ میدن
و.....و.....و....هم نداشت هااااا

ببینید قصدم تخریب نیست و یا توهین!

ولی ببینید کا ربه کجا رسیده که ایراد کار یک رئیس جمهور آتی باید این باشه که در کلامش به جای بنده از من استفاده کرده؟؟!!!!
و یا اینکه به این اشاره کرده که برنامه داره، و بقیه هیچ برنامه ی عملیاتی اقتصادی ندارند!!!!

اگه بخوام تخریب کنم، باید بگم:
من اخبار رو پیگیر یمی کنم، دیروز معاون جلیلی گفته ، چرا فلانی اسناد طبقه بندی شده رو کرد!!!! درست رو کرد، ولی آقای جلیلی آمار کشته شده های اعتراضات مردمی رو می داد: 8، 3، 3، و... من فکم افتاده بود!!!!
یعنی چند تا تظاهرات شده که چند تا ش درگیر ی داشته که چند تاش مجروح داشته که در نهیات این تعداد کشته از مردم در اعتراضات مردمی داشتیم!!!!! واویلا!!!

اینا واسه ی رسیدن به قدرت به هیچ چیز رحم نمی کنند!

چی بگم!
(البته این چند خط آخر مخاطبم همه بود، شما مهنا خانم نبودید)

goo

New member
"برای اینکه یکی رو تخریب کنی، ازش بد ، طرفداری کن!"

خوب عزیزان:
1- هرکس از قیمتها راضیه به اوشون رای بده!
2- هرکس از اخلاق و بگم بگم ها یی که بعد از 8 سال نگفت راضی هست ...
3- هرکس از خودسری، خانه نشینی، بی احترامی به آرای رهبری عزیز وو. راضی هست...
4- هرکس فکر می کنه در این 8 سال کشور رو به جلو بوده.......
5- هرکس فکر می کنه بیکاری درمان شده!!!
6- هرکس فکر می کنه که محبوبیت احمدی بیشتر شده.....
7- هرکس.....

واقعا جای قابل قبولی از طرف آقای جلیلی نوشتن که ایشون راه آقای احمدی نژاد رو ادامه می دن ؟؟ یا فقط عده ای که می خوان ایشون رای نیارن این ها رو می گن. مثلا من می تونم اینجا بنویسم که فلانی از فلانی هاست و... و کسی هم نمی دونه که من طرفدار اون فلانی هستم یا مخالفش و قصد زدنش رو دارم یا قصد حمایتش ، مگه نه؟ من که توی سایت های کاندیدا ها رو می دیدم توی سایت ایشون چنین چیزی ندیدم حالا اگه هست (البته گفتم جایی که واقعا مرتبط با آقای جلیلی هستش نه کسای دیگه) بزارین منم مطالعه ای بکنم. و اگرم نیس زیاد به این موضوع دامن نزنین.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
واقعا جای قابل قبولی از طرف آقای جلیلی نوشتن که ایشون راه آقای احمدی نژاد رو ادامه می دن ؟؟ یا فقط عده ای که می خوان ایشون رای نیارن این ها رو می گن. مثلا من می تونم اینجا بنویسم که فلانی از فلانی هاست و... و کسی هم نمی دونه که من طرفدار اون فلانی هستم یا مخالفش و قصد زدنش رو دارم یا قصد حمایتش ، مگه نه؟ من که توی سایت های کاندیدا ها رو می دیدم توی سایت ایشون چنین چیزی ندیدم حالا اگه هست (البته گفتم جایی که واقعا مرتبط با آقای جلیلی هستش نه کسای دیگه) بزارین منم مطالعه ای بکنم. و اگرم نیس زیاد به این موضوع دامن نزین.

امروز اسمس زدند، 2 شنبه میاد مشهد، می ریم ببینیم، حرف حسابش چیه! انشاالله

بالا