به نظر شما طول زندگی مهمتر یا عرض زندگی؟

leyla-h

New member
هر چی به صلاحم باشه، گاهی اوقات آدم صلاح خودشو نمیدونه ولی ته دلم عرض زندگی رو ترجیح میدم

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
آقا یکی بگه این طولو عرض چیه؟؟زندگی مگه هندسه هست؟ محیطشو حساب کنیم؟

monika.6

New member
دوستان رشته من صحبت کردن برای مردم وبالابردن سطح سلامتی و طول عمر مردمه.حالا من از شما سوال میکنم شما دوست داری 10 سال اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی یا 20 سال اونجوری که من میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب معلومه 10 سال اون جور که خودم میخوام
آخ اگه میشد!

kaveh1316

New member
میدونی وقتی فکر میکنی که به حرف دلت گوش کنی یا حرف قلبت دچار دوگانگی میشی؟من که اکثرا به حرف .............. گوش میکنم-شما چی؟

mehrshad

New member
age manzur az arz keyfiate man asze zendegi ro tarjih midam.ye zendegie ba kiyfiate kutah behtare az ye zendegi ba tule ziado bikeyfiat va por janjal

kaveh1316

New member
چرا هروت من میخوام حرفای مهم بزنم گند میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsa.

New member
چرا هروت من میخوام حرفای مهم بزنم گند میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب کاوه یبار دیگه قشنگ مسئله رو بشکاف برا همه تا بتونیم جواب بدیم
نه گند نزدی ما رعایت نکردیم واینجارو اسپم باران کردیم
ببخشید.:riz513:

nsj

New member
این دنیا پر از دروغ و فقر دل شکستگی و تلاطم هست ، زندگی کوتاه و مفید بهتره .من حاضرم 10 سال مفید زندگی کنم .

kaveh1316

New member
من میخام سیگار بکشم .من میخوام گوشت قرمز بخورم.فعالیت بدنی هم نمیخام .................. 55 سال عمر
رژیم غذایی. هرروز ورزش. همش پرهیز. ............................................................................75 سال
شما کدومشو انتخاب میکنی ؟؟؟؟

hoorsa

New member
من کل طول رو حاضرم فدای یه سال خیلی بر محتوا کنم...حتی اگه لازم شد کمتر از یه سال
به نظر شما اگه من 60 سال فقط اکسیژن هوا رو تلف کنم بهتره یا اینکه تو 30 سال اول زندگیم یه کار مفیدی بکنم که به درد مردم بخوره و تا دنیا دنیاست از منافعش سود ببرن...
من که اصلا از زندگی طولانی معمولی خوشم نمیاد...
"محمد شیر علی شهرضا" رو که می شناسید؟
البته این در حالیه که تو آینده هیچ کار مفیدی انجام ندم اما بعضیا مثل دانشمند ها به نظرم طول زندگیشون به اندازه ی عرضش مهمه چون اونا روز به روز دست به کارای مهم تر و بزرگتری می زنن...
به نظرم کیفیت نباید فدای کیمت بشه...کلا من توقعم بالاست....حاضرم یه چیزی رو نداشته باشم اما بهترینشو داشته باشم...مثلا ترجیح می دمم زندگی نکنم تا اینکه به در نخور زندگی کنم...اگه بدونم تو آینده هیچ غلطی نمی کنم همین الان حاضرم بمیرم و فرصت زندگی رو به یه آدم به درد بخور بدم.......

kaveh1316

New member
حالا یک سوال دیگه اگه برای لذت بردن از زندگی واحد تعیین کنیم شما کدومشو انتخاب میکنی؟
75 سال روزی 10 واحذ
20 سال روزی 30 واحد

salleh_313

New member
سلام خدمت کاوه گل
به نظر من مدت زمان زندگی اصن مهم نیس بلکه چطوری زندگی کردن مهمه به فرموده رسول خدا (ص) : هرکس دوستی دنیا و لذائذ آن را بر طلب علم الهی ترجیح دهد مستوجب خشم الهی میشود و در پائین ترین درجات آتش دوزخ با جهودان محشور خواهد بود و درباره چنین افرادی آیه زیر نازل گشته است . سوره بقره آیه 89 : و چون عرضه شد برایشان راه راست و شناختند صحیح بودن آنرا پس کفران این نعمت نمودند و از آن روی برتافتند پس لعنت خدا بر کافران باد. مکارم الاخلاق آدم مهمه هدفشو از زندگی پیدا کنه و به اون برسه حالا می خواد 1 ثانیه طول بکشه یا یه قرن

ghazal26

New member
سلام كاوه جان :riz304:
خب معلومه زندگي كيفيتش مهمتر از كميتشه ما بايد جوري زنگي كنيم كه هم خودمون لذت ببريم هم ديگرون از زنده بودن ما خوشحال باشن.

يه خانوم بزرگواري رو ميشناسم كه فقط 18 سال زندگي كرد اما الان 1400 ساله كه همه از وجود پربركتش حرف ميزنن و حتي بعد از مرگش هم ما از سخنهاي بزرگش درس ميگيريم
اي كاش بتونيم خانوم فاطمه زهرا(س) رو الگويي براي زندگي قرار بديم

ghazal26

New member
آقا یکی بگه این طولو عرض چیه؟؟زندگی مگه هندسه هست؟ محیطشو حساب کنیم؟

گلچين جان طول يعني ميزان طول عمر، عرض هم يعني ميزان كيفيت زندگي اميدوارم زندگيت مساحت زيادي داشته باشه :ad54ad:

kaveh1316

New member
سلام خدمت کاوه گل
به نظر من مدت زمان زندگی اصن مهم نیس بلکه چطوری زندگی کردن مهمه به فرموده رسول خدا (ص) : هرکس دوستی دنیا و لذائذ آن را بر طلب علم الهی ترجیح دهد مستوجب خشم الهی میشود و در پائین ترین درجات آتش دوزخ با جهودان محشور خواهد بود و درباره چنین افرادی آیه زیر نازل گشته است . سوره بقره آیه 89 : و چون عرضه شد برایشان راه راست و شناختند صحیح بودن آنرا پس کفران این نعمت نمودند و از آن روی برتافتند پس لعنت خدا بر کافران باد. مکارم الاخلاق آدم مهمه هدفشو از زندگی پیدا کنه و به اون برسه حالا می خواد 1 ثانیه طول بکشه یا یه قرن
صالح جان سلام متن زیبایی رو که نوشته بودی خوندم واقعا رویایی بود وایده آلیستی ولی من در مورد آدمهای معمولی مثل خودم وخودت حرف میزنم .ایا در مورد من وشما هم صادقه؟من شما رو نمیشناسم حال یه سوال دارم ازتون حاضری 500000 تومان به حساب یه موسسه خیریه بریزی؟خداوکیلی جواب بده؟

kaveh1316

New member
سلام كاوه جان :riz304:
خب معلومه زندگي كيفيتش مهمتر از كميتشه ما بايد جوري زنگي كنيم كه هم خودمون لذت ببريم هم ديگرون از زنده بودن ما خوشحال باشن.

يه خانوم بزرگواري رو ميشناسم كه فقط 18 سال زندگي كرد اما الان 1400 ساله كه همه از وجود پربركتش حرف ميزنن و حتي بعد از مرگش هم ما از سخنهاي بزرگش درس ميگيريم
اي كاش بتونيم خانوم فاطمه زهرا(س) رو الگويي براي زندگي قرار بديم
سلام بر فاطمه(س)
آیا کسی هست که نداند فاطمه کیست؟ولی منو شما بعد از 1400 سال آیا میتونیم 1/1400 فاطمه (س) باشیم ؟سوال من در مورد ما آدمهای ساده هست عزیزم

بالا