به نظر شما طول زندگی مهمتر یا عرض زندگی؟

hoorsa

New member
دوست عزیز نمیدونم فلسفه اعدادی رو که نوشته بودم فهمیدی؟ 75*10: 750 واحد
20*30 :600 واحد
حالا چی بازم نظرت همونه؟

بله آقا کاوه...نظرم همونه
مهم این نیست که در مجموع لذت بیشتری از زندگی ببریم...مهم اینه که زندگی مون هرچند کوتاه اما با کیفیت تر باشه
درسته دومی واحداش کمتره اما خب در روز هایی که داری بیشتر از زندگیت راضی تری

ghazal26

New member
سلام بر فاطمه(س)
آیا کسی هست که نداند فاطمه کیست؟ولی منو شما بعد از 1400 سال آیا میتونیم 1/1400 فاطمه (س) باشیم ؟سوال من در مورد ما آدمهای ساده هست عزیزم

فرمايش شما متين دوست گلم
اما فكر كنم حرف منو شما يكي بود! انگار جمله اولمو نخونديد منم در مورد خودمون ميگم اگر سعي كنيم درست زندگي كنيم ديگه خيلي طولش مهم نيس
صد البته كه ما يك ده هزارم حضرت فاطمه هم نخواهيم شد ايشون يك معصوم بودن.
دنيا محل درس گرفتن و درس پس دادنه فقط ميگم اي كاش از ايشون الگو بگيريم تا كمتر خودمونو اذيت كنيم :riz304:

salleh_313

New member
صالح جان سلام متن زیبایی رو که نوشته بودی خوندم واقعا رویایی بود وایده آلیستی ولی من در مورد آدمهای معمولی مثل خودم وخودت حرف میزنم .ایا در مورد من وشما هم صادقه؟من شما رو نمیشناسم حال یه سوال دارم ازتون حاضری 500000 تومان به حساب یه موسسه خیریه بریزی؟خداوکیلی جواب بده؟
بله چرا که نه در حد توانم کمک می کنم و اما ایده آل مگه بجه های جنگ و جبهه از مهمترین داراییشون که همون جونشون بود نگذشتند؟اونا معمولی نبودند؟در رویا به سر می بردند؟؟؟؟

ghazal26

New member
بله چرا که نه در حد توانم کمک می کنم و اما ایده آل مگه بجه های جنگ و جبهه از مهمترین داراییشون که همون جونشون بود نگذشتند؟اونا معمولی نبودند؟در رویا به سر می بردند؟؟؟؟

:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:applause::applause:

بالا