دوستان رشته من صحبت کردن برای مردم وبالابردن سطح سلامتی و طول عمر مردمه.حالا من از شما سوال میکنم شما دوست داری 10 سال اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی یا 20 سال اونجوری که من میخوام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاوه حرف دل وو قلب یکیهمیدونی وقتی فکر میکنی که به حرف دلت گوش کنی یا حرف قلبت دچار دوگانگی میشی؟من که اکثرا به حرف .............. گوش میکنم-شما چی؟
چرا هروت من میخوام حرفای مهم بزنم گند میزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا یک سوال دیگه اگه برای لذت بردن از زندگی واحد تعیین کنیم شما کدومشو انتخاب میکنی؟
75 سال روزی 10 واحذ
20 سال روزی 30 واحد
دوست عزیز نمیدونم فلسفه اعدادی رو که نوشته بودم فهمیدی؟ 75*10: 750 واحدهمون دومی.............
آقا یکی بگه این طولو عرض چیه؟؟زندگی مگه هندسه هست؟ محیطشو حساب کنیم؟
صالح جان سلام متن زیبایی رو که نوشته بودی خوندم واقعا رویایی بود وایده آلیستی ولی من در مورد آدمهای معمولی مثل خودم وخودت حرف میزنم .ایا در مورد من وشما هم صادقه؟من شما رو نمیشناسم حال یه سوال دارم ازتون حاضری 500000 تومان به حساب یه موسسه خیریه بریزی؟خداوکیلی جواب بده؟سلام خدمت کاوه گل
به نظر من مدت زمان زندگی اصن مهم نیس بلکه چطوری زندگی کردن مهمه به فرموده رسول خدا (ص) : هرکس دوستی دنیا و لذائذ آن را بر طلب علم الهی ترجیح دهد مستوجب خشم الهی میشود و در پائین ترین درجات آتش دوزخ با جهودان محشور خواهد بود و درباره چنین افرادی آیه زیر نازل گشته است . سوره بقره آیه 89 : و چون عرضه شد برایشان راه راست و شناختند صحیح بودن آنرا پس کفران این نعمت نمودند و از آن روی برتافتند پس لعنت خدا بر کافران باد. مکارم الاخلاق آدم مهمه هدفشو از زندگی پیدا کنه و به اون برسه حالا می خواد 1 ثانیه طول بکشه یا یه قرن
سلام بر فاطمه(س)سلام كاوه جان :riz304:
خب معلومه زندگي كيفيتش مهمتر از كميتشه ما بايد جوري زنگي كنيم كه هم خودمون لذت ببريم هم ديگرون از زنده بودن ما خوشحال باشن.
يه خانوم بزرگواري رو ميشناسم كه فقط 18 سال زندگي كرد اما الان 1400 ساله كه همه از وجود پربركتش حرف ميزنن و حتي بعد از مرگش هم ما از سخنهاي بزرگش درس ميگيريم
اي كاش بتونيم خانوم فاطمه زهرا(س) رو الگويي براي زندگي قرار بديم