بصیرت افزایی

shahram25

New member
خودشيفته وقتي بدنشو برهنه كرد در پاريس بودش اون وقت ايشون اعتراض به زير فشار بودن زنان ايراني در انتخاب حجاب اجباري بود

با كاري كه گلشيفته انجام داده كاري ندارم نظري نميدم، ولي درمورد سلحشور كه انقدر ادعاش مياد و ميگه نون سينما فلانه بايدم بگم پس خودتم از همين نون خوردي، آخه تويي كه سارق فيلنامه هستي سارق معروف تورو چه به اين حرفا؟ خجالت آوره . پرستار مهربون اينو براي چي گذاشتي؟ ميخواي بگي با حرفاي سلحشور موافقي؟

نه بابا نه عزیزم منم اون تیکه آخرشو غافلگیر شدم چرت و پرت گفتههههههه

راهکارها و نکات مهم روانشناختي در ارتباط مؤثر

1) مقدمه چيني زياد و حاشيه پردازي مانع ارتباط است.

2) اگر بتوانيم احساسات و هيجانات خود را کنترل کنيم ، در ايجاد ارتباط با ديگران موفق تر خواهيم بود.

3) در برقراري ارتباط با ديگران موقعيت زماني و مکاني را مدنظر داشته باشيم.

4) از تن صداي مناسب استفاده کنيم: مثلاً صداي بالا نشانه عصبانيت و هيجان است و تن صداي پايين غمگيني را نشان مي دهد.

5) از آهنگ صداي مناسب استفاده کنيم : بدانيم در کجا صحبت خود را بالابرده، کي پايين بياوريم و کجا کش دار صحبت کنيم.

6) از تماس چشمي مناسب استفاده کنيم : در زمان صحبت به صورت مخاطب خود نگاه کنيم چرا که تماس چشمي يک تماس مستمر است ولي به او خيره نشويم و به مردمک چشم او نگاه نکنيم، چرا که از ما مي برد.

7) از حالات چهره مناسب استفاده کنيم: متناسب با صحبتي که مي کنيم بتوانيم تأثر و يا خوشحالي را در چهره خود نشان دهيم

...

آخرین ویرایش:
خودکشي براي عشق

موضوع خودکشي يکي از موضوعات مهم در روان شناسي به شما مي رود البته بهتر است يادآوري کنم که هميشه خودکشي به دليل ناکامي در عشق نيست . بلکه فرد ممکن است در يک شکست مالي و يا شکست تحصيلي و يا مسايل مختلف زندگي دچار افسردگي و شوک غير قابل تحمل شده و به جاي حل مسأله ، صورت مسأله که خودش است را در يک تعارض رواني شديد ،پاک کند معمولا افرادي که دچار افسردگي مي شوند دچار افکار و باورهاي غير منطقي و غير واقعي از محيط وموضوعات محيطي مي شوند که اگر توسط اطرافيان به غير عادي بودن وضعيت روحي طرف اهميت داده شود قابل درمان است . پس خودکشي نشانه افسردگي است البته ناگفته نماند افراد بسيار زيادي در حين درمان به دليل افزايش انرژي و قدرت بدني دست به خودکشي مي زنند زيرا اين افکار در دوران افسردگي در اين افراد وجود داشته است ولي به دليل ضعف و ناتواني بدني به مرحله عملي نرسيده است. پس قطع ناگهاني وابستگي هاي عشقي باعث افسردگي شده و افسردگي گرايش به خودکشي را به دنبال خواهد داشت.
نکته ديگر اين است که هميشه بايد يادمان باشد مشکلات مهمتري در آينده وجود خواهد داشت که ارزش خودکشي را بالا مي برد پس بايد خودکشي را به تأخير بياندازيم زيرا مشکلات پيچيده تري در آينده به سراغ مان ممکن است بيايد که واقعاَ قابل حل نباشد.

از چاله به چاه

در خانه پدرم هميشه جنگ و دعوا بود. با نامادريم کنار نمي*آمديم. گفتم خودم را با ازدواج از اين مخمصه نجات دهم. همين شد که چشم بسته، بدون تحقيق و مشورت به اولين خواستگارم که ظاهراً اوضاع خوبي داشت بله گفتم و رفتم سرزندگيم. همان ماه*هاي اول متوجه اعتياد همسرم شدم. خانواده*اش شديداً از هم گسيخته و خارج از آداب اجتماعي بودند. تازه فهميده بودم که از «چاله اختلاف با نامادري» در آمده ام و به «چاه عميق مشاجرات و ناسازگاري» افتاده*ام. افرادي که پدرشان اعتياد دارد، کسي که بيوه است، کسي که سنش بالا رفته، کسي که از تنهايي فرار مي*کند و...ممکن است با گزينش نادرست، براي رهايي خود از چاله در آيند و به چاه بيفتند.

نقش مرد در خانواده

يکي از موضوعاتي که در مشاوره پيش از ازدواج مطرح مي شود شناخت ويژگي هاي شخصيتي جنسيتي است يعني يک مرد بايد بداند که يک زن چه ويژگي هاي روحي و جسمي دارد ، نيازهاي اساسي و کلي اش چيست و يک زن هم بايد بداند يک مرد چه صفات و ويژگي هايي دارد بعد از شناخت بايد اقدام به ازدواج کند. همانطور که از آموزه هاي ديني و روانشناسي خانواده مي توان برداشت نمود مرد در سلسله مراتب قدرت در خانواده به عنوان مدير خانواده جايگاه حفاظت و مراقبت از خانواده را برعهده دارد و به دليل قدرت بدني و غلبه تفکر عقلاني بر تفکر احساسي تأمين مخارج زندگي را برعهده دارد

روزي لقمان به پسرش گفت امروز به تو 3 پند مي دهم که کامروا شوي. اول اينکه سعي کن در زندگي بهترين غذاي جهان را بخوري! دوم اينکه در بهترين بستر و رختخواب جهان بخوابي و سوم اينکه در بهترين کاخها و خانه هاي جهان زندگي کني پسر لقمان گفت اي پدر ما يک خانواده بسيار فقير هستيم چطور من مي توانم اين کارها را انجام دهم؟ لقمان جواب داد: اگر کمي دير تر و کمتر غذا بخوري هر غذايي که ميخوري طعم بهترين غذاي جهان را مي دهد. اگر بيشتر کار کني و کمي ديرتر بخوابي در هر جا که خوابيده اي احساس مي کني بهترين خوابگاه جهان است. و اگر با مردم دوستي کني و در قلب آنها جاي مي گيري و آنوقت بهترين خانه هاي جهان مال توست

آخرین ویرایش:
نقش زن در خانواده

در مرحله بعد زن به عنوان مدير داخلي بعد مرد مطرح است البته مشورت کردن مرد با زن به عنوان شريک زندگي احترام و استفاده از نظر شريک زندگي در زندگي محسوب مي شود پس ابهت و وقار در عين محبت باعث ماندگاري و قوام خانواده است از طرفي قاطعيت مرد در خانواده باعث عدم نفوذ بيگانگان و تسليم نشدن در برابر تهديدات و جلوگيري از تصميمات احساسي است . ما در خانواده هاي که به قول معروف تک سرپرست است و زن هم نقش پدر و هم مادر را ايفا مي کند مشکلات و عدم تعادل رواني را در بچه هاي اين گونه خانواده ها مشاهده مي کنيم.

يه دانشمند به يه تيکه يخ تو دستش داشت نگاه ميکرد . رفيقش بهش گفت به چي اينقدر متفکرانه نگاه ميکني؟

گفت به اينکه اب ازش چکه ميکنه اما کجاش سوراخه معلوم نيست!!!!!!!

زن سالاري يا مرد سالاري

موضوع زن ذليلي و يا مرد سالاري زماني مطرح است که مرد بدون توجه به نيازها ، انتظارات ، علاقه ها و خواسته هاي زن فقط به فکر برآورده

شدن انتظارات و نيازهاي خود باشد که مفهوم ديکتاتوري و پادشاهي در اين خانواده مي تواند صادق باشد و نشان دهنده خودخواهي است از

طرفي زن هم اگر بدون توجه به انتظارات ، خواسته ها و علاقه هاي از مرد بخواهد که نيازها و انتظاراتش را برآورده کند اين هم نوعي

خودخواهي و زن ذليلي محسوب مي شود نقطه تعادل اينگونه تعريف مي شود که مرد و زن نيازها ، انتظارات و خواسته ها و علاقه ها و

موضوعات که برايشان در زندگي مهم است و منطقي عاقلانه است را بشناسند و هر دو در زندگي به برآورده کردن اين انتظارات و خواسته ها

و... همت گمارند .

آخرین ویرایش:
چون حلاج را بر دار کردند، ابليس بيامد و گفت:
يکي انا تو گفتي و يکي من،
چگونه است که از آن تو رحمت بار آورد و از آن من لعنت؟
حلاج گفت:
تو انا به در خود بردي،
من از خود دور کردم

تفاوت زنان و مردان در جزيي نگري و کلي نگري

يكي از تفاوتهاي زنان و مردان در نحوه تفکر انتزاعي آنهاست. اين نوع تفکر بدين معناست که قادر باشيد معناي صحيح را از يک موقعيت استنتاج کنيد. اين تفکر يک پيشرفت و گسترش هميشگي دارد. خانم ها در تفکر انتزاعي جزيي گرا هستند و آقايان کلي گرا. به همين خاطر حرف زدن با خانم ها كمي مشکل تر است و رابطه و مباحثه با ايشان سخت تر به نظر مي رسد. يک خانم تا مباحثه را به مجادله نکشاند، از پا نمي نشيند؛ ولي آقايان در مباحثه و مجادله به سرعت موضوع را ختم مي کنند.

تفاوت زنان و مردان در جزيي نگري و کلي نگري2

گاهي وقت ها مشکلات خانواده ها بر سر همين ادراک کلي و جزئي است. خانم ها وقايع را با جزئيات کامل و به صورت نمايشي تعريف مي کنند ، ولي آقايان کليات را مطرح مي نمايند. به همين خاطر اگر براي مثال آقايي به تنهايي در يک مهماني شرکت کند، وقتي برمي گردد، خانم دائماً از کيفيت مهماني، تعداد افراد و وقايعي که گذشته است، سؤال مي کند، اما آقا به خاطر ادارک کلي توضيح زيادي ندارد که بدهد؛ دائم مي گويد خوب بود، بد نبود، ولي باز هم خانم سؤال مي کند. در اين شرايط آقايي که از روان شناسي و نوع ادراک زن ها اطلاعي ندارد، عصباني مي شود . فکر مي کند خانم مي خواهد استيضاحش کند . خانمي هم که از نوع ادراک مردها بي اطلاع باشد، مي پندارد همسرش مي خواهد چيزي را از او پنهان نمايد.
از جمله اشکالات يک تفکر انتزاعي گسترده اين است که خانم ها راحت ترعصباني مي شوند، اما مردها که اين گستردگي تفکر انتزاعي را ندارند ديرتر عصباني مي شوند

مرا کسي نساخت ، خدا ساخت ...نه آن چنان که کسي ميخواست ، که من کسي نداشتم ، کسم خدا بود ، کس بي کسان او بود که مرا ساخت آنچنان که خودش خواست.

تفاوت زن و مرد در قدرت تعقل1

يکي از تفاوت هاي غير قابل انکار بين زن و مرد تفاوت از حيث قواي عقلاني و عاطفي است. مقصود از عقل، عقل نظري است چرا که در عقل عملي، نه تنها زنان ضعيف‏تر از مردان نمي‏باشند، بلکه گاهي بر آن ها غلبه مي‏نمايند. عقل تئوريک و تحليل‏گر و فرضيه‏باف و فلسفه‏پرداز و عقل سياسي ـ اجتماعي در مردان، دامنه و قدرت بيش تر و گسترده‏تر دارد. عقل خشک رياضي و تفکر محض نظري، در صنف مردان بيش از زنان فعال است، ولي عقل عملي که به کمال و صعود انسان ها مربوط است، در مورد مرد و زن مساوي است.
اگرچه دنياي عقلي و دنياي شهودي و عاطفي زنان متفاوت است، ليکن اين مسأله دخالتي در ارزشگذاري انساني ندارد . عقل عملي که به کمال و صعود انساني مربوط است، در مرد و زن مساوي است، قياس و استقرا و حل معادلات رياضي و چيدن صغرا و کبرا، يک فن است، نه يک ارزش انساني.

بازرگاني را زني خوش صورت بود كه زهره نام داشت. عزم سفر كرد. از بهر او جامه*اي سفيد بساخت و كاسه*اي نيل به خادم داد كه هرگاه از اين زن حركتي ناشايست پديد آيد، يك انگشت نيل بر جامه او بزن تا چون بازآيم، مرا حال معلوم شود. پس از مدتي خواجه به خادم نبشت كه:
چيزي نكند زهره كه ننگي باشد
بر جامه او ز نيل رنگي باشد؟
خادم باز نبشت كه:
گر آمدن خواجه درنگي باشد
چون بازآيد، زهره پلنگي باشد

تفاوت زن و مرد در قدرت تعقل2

اينكه مرد در اين جهت با نوع زن متفاوت است و کميت چنين نيرويي درآن دو يکسان نيست، هرگز به معني کسر شأن يکي و قدر قيمت ديگري نيست، به ويژه که در درک حيات و کمال معرفت الهي و رشد اخلاقي و اراده که همه به عقل عملي مربوط است، زن و مرد مساوي‏اند. درک برخي حقايق لطيف عاطفي و شهودي براي زنان آسان‏تر از مردان است و در اين نوع ادراکات، زنان حتي قوي‏ترند.
به هر حال يکي از تفاوت هاي بين زن و مرد در زمينه قواي عقلاني است که روان‏شناسان هم به اين مسأله توجه داشته‏اند.
يکي از تفاوت هايي که حضرت علي(ع)، در بيان حد عقلي بين زن و مرد به آن اشاره داشته‏اند ، بيان نواقص‏العقول بودن زنان است که حضرت در خطبه 80 نهج البلاغه به اين مسأله توجه داشته‏اند . همان طور که گفتيم منظور از اين نقص به معناي نقص ارزشي نيست، بلکه در عرصه مسايل خشک عقلاني و نظري زنان نسبت به مردان ضعيف‏تر هستند. ضعف و نقصان زنان در اين مسأله به بالندگي و تکامل زنان در عرصه‏هاي ارزشي هيچ گونه آسيب جدي وارد نمي‏نمايد.

همدلي چيست؟

همدلي يعني اينکه فرد بتواند زندگي ديگران را حتي زماني که در آن شرايط قرار ندارد درک کند. همدلي به فرد کمک مي کند تا بتوانند انسانهاي ديگر را حتي وقتي با آنها متفاوت است بپذيرد و به آنها احترام گذارد. همدلي روابط اجتماعي را بهبود مي بخشد و به ايجار رفتارهاي حمايت کننده و پذيرنده ، نسبت به انسان هاي ديگر منجر مي شود.

اجزاي تشکيل دهنده همدلي

• علاقه داشتن به ديگران
• تحمل افراد مختلف
• رفتار بين فردي همراه با پرخاشگري کمتر
• دوست داشتني تر شدن (دوست يابي)
• احترام قائل شدن براي ديگران

طالع بيني را بر دار اويخته بودند .شخصي به او گفت ايا اين را در طالع خود ديده بودي؟
گفت:بلندي در طالع خود ديده بودم اما نمي دانستم که بر چوب دار است

بالا