بصیرت افزایی

اثرات همدلي 1

?) عامل پيشگيري بسياري از رفتارهاي ناخوشايند مي شود.
1) در طرفين احساس خوشايند و مثبت به وجود مي آورد.
2) فرد را از احساس تنهايي نجات مي دهد.
3) موجب اخذ تصميم هاي صحيح تر مي شود.
4) از بسياري تعارضات و سوء تفاهم ها جلوگيري مي کند.
5) همدلي به جا و مناسب موجب تعديل و اصلاح شناخت، احساس و رفتار مي شود.
6) در تحکيم روابط همسران مي تواند نقش مهمي داشته باشد.

خسيسه به پسرش مي گه وقتي مي خواي با نامزدت بري سينما،داخل سينما باهاش قرار بذار، تا اون پول بليط خودش رو خودش بده! پسره مي گه: پس پول بليط منو کي حساب کنه؟

اثرات همدلي2

1) احساس آرامش و قوه ي ادارک فرد را افزايش مي دهد.
2) موجب افزايش اعتماد به نفس مي شود.
3)زمينه شناخت بهتر و بيشتر از ديگران را فراهم مي آورد.
4) روابط خانوادگي و اجتماعي را بهبود مي بخشد.
5) امنيت رواني و آسايش خاطر را تقويت مي نمايد.
6) ميل به شرکت در فعاليت هاي گروهي را افزايش مي دهد.
7) بيان احساسات خود و درک احساسات ديگران را آسان تر مي کند.

تفاوت زن و مرد

تفاوت هاي بين زن و مرد ، تفاوت هاي عمده و اساسي است. برخي از اين تفاوت ها، ريشه در عوامل فيزيولوژيكي و زيستي دارند و بعضي، نشأت گرفته از عوامل فرهنگي و اجتماعي هستند. به همين جهت زنان و مردان هم از نظر امور جسماني و فيزيولوژيك متفاوتند و هم از نظر رواني و عواطف و پيكولوژيك که لازمه اين تفاوت در آفرينش، تفاوت در مسئوليت‏ها و وظايف است.

دختر با ظاهري ساده و نه مذهبي در حال عبور کردن از خيابان بود پسري از پياده رو داد زد سيبيييلو چطوري؟ دختز کاملا خونسرد
تبسمي کرد و جواب داد وقتي تو زير ابرو بر مي داري من سيبيل
مي زارم تا اين جامعه يه مرد هم داشته باشه پسر سرخ شد و
چيزي نگفت

تفاوت زن و مرد(عواطف1)

از جمله تفاوت هاي اساسي زن و مرد، تفاوت در عرصه هيجانات، احساسات و عواطف است. که اين موضوع يکي از مهمترين تفاوتهاي رواني بين زن و مرد محسوب مي گردد.
در اين زمينه روان‏شناسان معتقدند: در زنان سرعت هيجان بيشتر از مردان است. لذا عكس‏العمل آنان در مقابل حوادث و اتفاقها سريع تر بوده و خيلي زودتر از مردان از خود واکنش نشان مي دهند به همين خاطر در برابر اتفاقات و حوادث زندگي زودتر متأثر مي شوند و از خود واکنش هاي هيجاني نشان مي دهند.
به هر حال سرعت هيجان‏ پذيري زن نسبت به مرد يك تفاوت رواني بين آن دو است كه در عكس‏العمل‏ها و تصميم‏گيري‏هاي زن تأثير دارد.
لذا حضرت علي(ع) به اين تفاوت رواني توجه داشته‏اند و سفارش مي‏كنند كه «و لا تهيجوا النساءَ باذيً ...؛
عواطف و احساسات زنان را تهييج نكنيد ولو آنكه به نواميس و بزرگان شما اهانت كنند

نامه دختر کم توقع به همسر آينده اش

همسر آينده ام..!ســلام مي*تواني خوشحال باشي، چون من دختر کم توقعي هستم. اگر مي*گويم بايد تحصيلکرده باشي، فقط به خاطر اين است که بتواني خيال کني بيشتر از من مي فهمي! ..اگر مي*گويم بايد خوش قيافه باشي، فقط به خاطر اين است که همه با ديدن ما بگويند”داماد سر است!” و تو اعتماد به نفست هي بالاتر برود !اگر مي گويم بايد ماشين بزرگ و با تجهيزات کامل داشته باشي، فقط به اين خاطر است که وقتي هر سال به مسافرت دور ايران مي رويم توي ماشين خودمان بخوابيم و بي*خود پول هتل ندهيم! اگر از تو خانه مي*خواهم، به خاطر اين است که خود را در خانه اي به تو بسپارم که تا آخر عمر در و ديوارآن، خاطره*اش را برايم حفظ کنند و هرگوشه اش يادآور تو و آن شب باشد ! اگر عروسي آن چناني مي*خواهم، فقط به خاطر اين است که فرصتي به تو داده باشم تا بتواني به من نشان بدهي چقدر مرا دوست داري و چقدر منتظر شب عروسيمان بوده اي!اگر مي گويم هرسال برويم يک کشور را ببينيم، فقط به خاطر اين است که سالها دلم مي خواست جواب اين سوال را بدانم که آيا واقعا “به هرکجا که روي آسمان همين رنگ است”؟! اگر تو به من کمک نکني تا جواب سوالاتم را پيدا کنم، پس چه کسي کمکم کند؟!اگر از تو توقع ديگري ندارم، به خاطر اين است که به تو ثابت کنم چقدر برايم عزيزي!و بالاخره اگر جهيزيه چنداني با خودم نمي*آورم، فقط به خاطر اين است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهيزيه سنگين هم دوست داري و عشقمان فارغ از رنگ و رياي ماديات است.

تفاوت مرد و زن(عواطف2)

تحريك عواطف و احساسات زن ممكن است باعث انجام كارهاي خلاف عقل و شرع شود و عكس‏العمل نامناسب از خود نشان دهد. چون سرعت هيجانات او باعث مي‏شود كه قواي عقلاني و نفساني او تضعيف شود و ضعف اين قوا در اعمال زنان و تصميم‏گيري‏هاي آنان تأثير بسيار زيادي در زنان دارد. لذا توصيه حضرت اين است كه زنان را دستخوش حوادث و هيجانات زياد قرار ندهيد تا موجب رفتار ناشايست آنان فراهم نشود.
در اين زمينه جين ال امبروز مي‏گويد:
«آنچه زن را به اتخاذ تصميمات خود برمي‏انگيزد احساسات قلبي او است نه مقدمات عقلي ...»
لذا احساسات و عواطف شديد همان طور كه مي‏تواند در تصميم‏گيري مرد تأثير گذارد در زنها هم تأثير مي‏گذارد منتها به جهت غلبه عواطف و احساسات شديد زنان، آنان بيشتر بر اساس عواطف و احساسات تصميم مي‏گيرند قبل از آنكه جنبه‏هاي عقلاني آن را در نظر بگيرند.

با كاري كه گلشيفته انجام داده كاري ندارم نظري نميدم، ولي درمورد سلحشور كه انقدر ادعاش مياد و ميگه نون سينما فلانه بايدم بگم پس خودتم از همين نون خوردي، آخه تويي كه سارق فيلنامه هستي سارق معروف تورو چه به اين حرفا؟ خجالت آوره . پرستار مهربون اينو براي چي گذاشتي؟ ميخواي بگي با حرفاي سلحشور موافقي؟

ولی شما خوب گوش ندادین چون سلحشور رو میاره برای حرف زدن به عنوان کسی که از عفت همه ی بازیگرای زن دفاع کرده بعد انگار که دنبال راه فرار می گرده شروع می کنه یه چیزایی رو بهم وصل کردن

پرستار مهربان حرفاي قشنگي بودن همشون اما اكثرشون تو قران نيستن.ومن مخالف اين حرفتم كه بعضي مواقع بايد قران رو قبول نكرد و حضرت علي رو قبول كرد من ميدونم و اعتقاد به شاه مردان علي (ع)دارم اما ما متاسفانه بيجهت غلو ميكنيم.قران سخن خداست وتو همين قران قران اومد كه پيامبر ميگه انا بشرون مثل كم.يعني من بشري هستم مثل شما.حالا پيامبر اين حرفو بزنه حضرت علي هم بپر هست و قران چيزي بسيار فراتر از امام علي (ع)

شما کتاب دکتری و ارشد رو بدون استاد نمی تونید پاس کنید اصلا بدونه استاد به شما مدرک قبولی نمی دن حالا توهین آمیز نیست که کتاب خدا کلامی مافوق بشر، معجزه ی پیامبر رو شما بدون استاد طی می کنی؟

حدیث ثقلین رو برای چی گفتن؟ حتی اهل تسنن قبول دارنش
کتاب و اهل بیت من (پیامبر ص) از هم جدا نیستند عربستان رو نگاه کنید که امام خمینی بهشون فرمودند اگر دین ندارید آزاده باشید برای این اینطوری شدن که فقط قرآن قرآن کردن منحرف شدن برای هدایت و دست یابی به حقیقت نباید این دو تا رو از هم جدا کرد

آخرین ویرایش:
یه روز رادیوی تاکسی گفت قلیون از سیگار ده برابر مضر تر هست یکی از مسافرا گفت غلط کرده!!! مگه دکتره؟؟؟

خب؟ چون مجری رادیو دکتر نبود حرفش غلطه؟ :5:

سنگ غصبى
قال اميرالمؤ منين عليه السلام :

الْحَجَرُ الْغَصْبُ‏ فِي‏ الدَّارِ رَهْنٌ عَلَى خَرَابِهَا.
سنگ غصبى كه در خانه باشد و يا مصالح ديگرى كه غصبى باشد، گرو خرابى آن خانه است و عاقبت خرابش خواهد كرد. وسائل الشيعة ؛ ج‏25 ؛ ص386​

خودشيفته وقتي بدنشو برهنه كرد در پاريس بودش اون وقت ايشون اعتراض به زير فشار بودن زنان ايراني در انتخاب حجاب اجباري بود

انتخاب و اجبار ؟ چرا این دوتا کلمه رو کنار هم قرار دادین؟ یا اجباره یا انتخاب دیگه

در ثانی آدم معترضه بر فرض روسری شو بر می داره اون بیشتر آدم متوهمیه!!

مصائب مساوى
قال اميرالمؤ منين عليه السلام :

الْمَصَائِبُ بِالسَّوِيَّةِ مَقْسُومَةٌ بَيْنَ‏ الْبَرِيَّة.
مصيبتها به طور تساوى و يكسان ميان مردم تقسيم شده و هر كس به اندازه توانائيش آن را تحمل كند. تحف العقول ؛ النص ؛ ص214​

shahram25

New member
انتخاب و اجبار ؟ چرا این دوتا کلمه رو کنار هم قرار دادین؟ یا اجباره یا انتخاب دیگه

در ثانی آدم معترضه بر فرض روسری شو بر می داره اون بیشتر آدم متوهمیه!!
من از اجبار استفاده كردم چون اجبار در حجاب دختران و زنان ايراني وجود داره.مگه ما در قران نداريم كه ميگه لا اكراه في الدين؟هيچ اجباري در دين نيست؟ايا زماني كه قران ميگه اجباري در دين نيست بعد ميفرماييد ما همانا راه روشنايي را از راه تاريكي اشكار كرديم.ايا باز بايد اجبار باشه؟
بنظر من زن و مرد بايد مومن بار بيان نه اينكه به زود مومنشون كرد.پيامبر چرا بيست و چن سال در خفا بودن؟و مخفيانه كار ميكردن چون جامعه رو نميشد با زور مسلمان كردد عزيزم جامعه بايد چيزيو بپزيره كه يه چيزي بهش تزريق بشه.

saharandishe

New member
مگه ما در قران نداريم كه ميگه لا اكراه في الدين؟هيچ اجباري در دين نيست؟

یک نکته مهم: این که هیج اجباری توانتخاب دین نیست کاملادرسته،یعنی مابایدباعقل ومنطق وتحقیق بهترین وبرحق ترین دین ومذهب روانتخاب کنیم،که برکسی هم پوشیده نیست که اون کدوم دینه،این تااینجا،
ولی ماحق نداریم تودینی که انتخاب کنیم یه قسمتهاییشوبه لیست علاقه مندیهامون اضافه کنیم وبقیه روبگیم چون خوشمون نمیادانجام نمیدیم!!!!!!!!!!!!!
بالاخره مایایک دینی روانتخاب کردیم وبه همه دستوراتش عمل می کنیم یاکلااعتقادی بهش نداریم !!!
که البته خیلی وقتاعلت اینکه ازیک بخشهایی ازدین به اصطلاح خوشمون نمیادبه این دلیله که بهش معرفت نداریم.

من از اجبار استفاده كردم چون اجبار در حجاب دختران و زنان ايراني وجود داره.مگه ما در قران نداريم كه ميگه لا اكراه في الدين؟هيچ اجباري در دين نيست؟ايا زماني كه قران ميگه اجباري در دين نيست بعد ميفرماييد ما همانا راه روشنايي را از راه تاريكي اشكار كرديم.ايا باز بايد اجبار باشه؟
بنظر من زن و مرد بايد مومن بار بيان نه اينكه به زود مومنشون كرد.پيامبر چرا بيست و چن سال در خفا بودن؟و مخفيانه كار ميكردن چون جامعه رو نميشد با زور مسلمان كردد عزيزم جامعه بايد چيزيو بپزيره كه يه چيزي بهش تزريق بشه.

یکی از من پرسید شما ایرانی ها حجاب می کنید چون قانونه کشورتونه یا چون دینتون می گه؟ من گفتم قانون کشورم همون دینمونه. همش می گفت یعنی چی این همونه؟ منم می گفتم این دو از هم جدا نیستند یا به عبارتی سیاست ما دیانت ماست ولی برای او دین از سیاست جدا بود برای همین نمی گرفت!!

آقا شهرام گل شما دوره ی جاهلیت رو با امروز که پدر مسلمان مادر مسلمان جامعه تحصیل کرده، مقایسه می کنین؟

حجاب قانون کشوره شما از چراغ قرمز رد بشین جریمه می شین! ! !

و همونطور که دوستمون گفت لا اکراه برای پذیرش دینه اسلامه ولی شما از یه طرف به اجبار مسلمان شدن ابوسفیان رو در نظر بگیرید بعد از فتح مکه

پیامبر به سربازانشون فرمودند از دیواره هیچ خانه ای بالا نرید هر کس در خانه اش هست در امانه مردانی که مخالف هستند بریم بیرون شهر بجنگیم که به اونجا هم نکشید

بعد از فوت پیامبر (ص) ابوسفیان به علی (ع) پیشنهاد داد من پول و قدرت دارم بیا حقتو ازین ابوبکر که نذاشت خلیفه بشی بگیر

حضرت فرمودند جمله ی معروفشون: و آنکه میوه را نارسیده چیند همچون کشاورزی است که زمین دیگری را برای کشت گزیند ابوسفیان می خواست از آب گلالود ماهی بگیره حضرت می دونستند جنگ داخلی میشه قبول نکردن

shahram25

New member

یکی از من پرسید شما ایرانی ها حجاب می کنید چون قانونه کشورتونه یا چون دینتون می گه؟ من گفتم قانون کشورم همون دینمونه. همش می گفت یعنی چی این همونه؟ منم می گفتم این دو از هم جدا نیستند یا به عبارتی سیاست ما دیانت ماست ولی برای او دین از سیاست جدا بود برای همین نمی گرفت!!

آقا شهرام گل شما دوره ی جاهلیت رو با امروز که پدر مسلمان مادر مسلمان جامعه تحصیل کرده، مقایسه می کنین؟

حجاب قانون کشوره شما از چراغ قرمز رد بشین جریمه می شین! ! !

و همونطور که دوستمون گفت لا اکراه برای پذیرش دینه اسلامه ولی شما از یه طرف به اجبار مسلمان شدن ابوسفیان رو در نظر بگیرید بعد از فتح مکه

پیامبر به سربازانشون فرمودند از دیواره هیچ خانه ای بالا نرید هر کس در خانه اش هست در امانه مردانی که مخالف هستند بریم بیرون شهر بجنگیم که به اونجا هم نکشید

بعد از فوت پیامبر (ص) ابوسفیان به علی (ع) پیشنهاد داد من پول و قدرت دارم بیا حقتو ازین ابوبکر که نذاشت خلیفه بشی بگیر

حضرت فرمودند جمله ی معروفشون: و آنکه میوه را نارسیده چیند همچون کشاورزی است که زمین دیگری را برای کشت گزیند ابوسفیان می خواست از آب گلالود ماهی بگیره حضرت می دونستند جنگ داخلی میشه قبول نکردن
پرستار مهربون من از تاريخ صدر اسلام اطلاعات دقيقي ندارم يك و دوم اينكه من تخصصم اين نيست تخصصم مشكلات رواني جامعه هست.
درد امروز جامعه ما تحميل هست و بس در تمام جاها فقط تحميل رو ميبيند در حجاب كار ازدواج احترام و همه و همه فقط تحميله و ازاداي نيست

بالا