بصیرت افزایی

در یک جامعه اخلاقی یک خطر بسیار مهمی که وجود داره اینه که آدم ها سراغ خوبی ها برن و از تکلیف سر باز بزنن

فرق هست بین کار خوب و تکلیف. و گاهی از اوقات بین کار خوب و تکلیف حتی ممکنه تعارض هم ایجاد بشه

اهمیت این بحث انقدر بالاست که روز اولی که خدا آدم را آفرید در مقابل پای حضرت آدم یک قربانی ذبح شد به نام ابلیس که ابلیس دچار سردرگمی بین کار خوب و تکلیف شد

یعنی روز اول خلقت بشر، خدا می خواست بفرماید که این مهمترین چالشی است که تو باهاش رو به رو هستی... آدم! توجه کن!! قصه ازین قراره.
ابلیس وقتی که از تکلیف سجده بر آدم سر باز زد رفت نماز خوند!!!!

نماز خوندن یه کار خوبه... حالا یه کسی بیاد به این ابلیس حالی کنه تو نمی تونی از تکلیف شرعی خودت فرار بکنی به کار خوب. کار خوبی که مقابل تکلیف بایسته دیگه جاش جهنمه

یک نمونه ی ساده ی برجسته ی کوچیک دیگه اش هم اونجایی بود که به حرمت جلد قرآن، پوست قرآن، ورق قرآن که حرمت داره، علی ابن ابی طالب علیه السلام رو که باطن قرآن بود، حقیقت قرآن بود می خواستن بزنن

اونا نمی گفتن ما می خوایم عرق و شراب بخوریم بریم کافر بشیم می گفتن ما می خوایم حرمت قرآن رو حفظ کنیم حرمت قرآن رو حفظ کردن کار خوبیه یه وقتایی هم تکلیفه

ولی یه وقتایی هم حرمت قرآن رو حفظ کردن تکلیف نیست حرمت امر علی ابن ابی طالب رو نگه داشتن تکلیفه

اونجا یه عده ای برای اینکه از تکلیف فرار کنن می رن سراغ کار خوب

معاویه هم که با علی ابن ابی طالب علیه السلام در افتاده بود بهانه اش کار خوب بود

نمی گفت من می خوام از اسلام خارج بشم می گفت من می خوام قاتلین عثمان رو قصاص کنم قصاص بده مگه؟

یا علی! شما خودتم قتل عثمان رو قبول نداشتی من چون فامیلی دارم با عثمان می خوام قاتل رو قصاص کنم. ولیه دم او هستم.

امیرالمؤمنین چی جواب میدن؟ هرگز سخن او رو کامل رد نکردن چون می دونید هیچ وقت نمیشه حرف خوب رو کامل رد کرد

ابلیس می گه من میخوام نماز بخونم نماز مگه بده؟ 6000 سال برات نماز خوندم اگه بد بود تا حالا می گفتی بجای سجده بر آدم 3000 سال دیگه می خوام بخونم

یا او هم از قصاص خون به نا حق ریخته شده سخن می گفت امیر المؤمنین حرفشون این بود می فرمود اول ولایت تثبیت بشهههههه بعدا عدالت اجرا بشه

شما ولایت ولی جامعه رو قبول نکردی حق نداری از عدالت دم بزنی، هرج و مرج میشه

اجرای عدالت بعد از اینه که ولایت تحقق پیدا بکنه در جامعه

لذا جامعه ی دینی و جامعه ایمانی ما طوری نیست که کسی بیاد و طرفدار باطل بشه توش

دیگه نداریم یه همچی چیزی رو کسی بیاد بگه آقا می خوایم طرفدار عرق و شراب خواری بشیم طرفدار بی نمازی و همجنس بازی و هرزگی بشیم دیگه ما یه همچی چیزایی رو تو جامعه نخواهیم دید کسی بیاد طرفدار بی دینی باشه ضدیت با دین و معنویت بکنه ضدیت با اخلاق بکنه اصلا این چیز ها نیست

ما مشکلی که از الآن تا زمان ظهور حضرت و حتی به شما عرض بکنم بعد از ظهور حضرت خواهیم داشت؛ اینکه مشکل ما با مشکل بعد از ظهور یکیه خودش از علایم ظهوره اینکه الآن مشکلات ما شبیه داره میشه به مشکلات پس از ظهور حضرت این خودش یکی از علایم رشد ماست و اینه که دیگه زمانه به زمانه ی ظهور نزدیک شده مشکل ما این خواهد بود

برای جنگ کردنه با تکلیف می رن سراغ حرفای خوب می رن سراغ اخلاق می رن سراغ کارهای خوب دیگه این کارهای خوب هرچی ممکنه باشه

اولین روز خلقت آدم با کار خوبی به نام نماز رفت به مخالفت کردنه با سجده بر آدم

گفت من جای این سجده هزاران سال برات نماز می خونم که احدی نخونده باشه و بعد خداوند متعال چی پاسخ داد؟ در حدیث قدسی هست جواب خدا به ابلیس چی بود. در آیات قرآن خلاصه آمده تفصیلش رو ائمه هدی علیهم السلام برای ما بیان کردن در آیات قرآن نتیجه ی گفت و گوی پروردگار عالم با ابلیس آمده که آقا تو تکبر کردی برو گمشو. رجیم، رجم. سنگ بزنی به کسی پرتش کنی بره فارسیش میشه همین عبارتی که عرض کردم. برو از من دور شو دیگه به درد ما که نمی خوری هیچی بلکه جزو عذاب شدگان و ملعونین و مطرودین هستی که وجودت انقدر نحسه که نزدیک هر کسی بشی اونم منحرف می کنی ولی تفصیل گفت و گو رو ائمه هدی علیهم السلام در روایت آوردن که خداوند متعال برگشت به ابلیس فرمود: « انی احب ان اطاع حیث ارید... لا حیث کرید » من دوست دارم اطاعت بشم اونجوری که من می گم... نه اونجوری که تو دلت می خواد

کارای خوبو فهرست کردی جلوی خودت هر موقع عشقت کشید یکی ازین کارای خوبو برمی داری؟ بعد می ری سراغش؟ اینکه بندگی نشد

فرق خوب بودن با بنده بودن چقد زیاده؟ اینکه بندگی نشد شما ببینید آدم های مکاری که می رن پشت سر خوب بودن قایم می شن از بندگی در می رن. پسره می خواد حاله باباشو بگیره باباش میگه پسرم الآن مهمون داریم بعد از نماز مغرب مهمون میاد بیا سه چهارتا کاره لازم هست برای خونه میوه ای بخر جمع و جور کن کمک کن رازی نیستم الآن بری سراغ کار دیگه یه دفعه ای پسره مذهبی بودنش گل میکنه میگه من می خوام برم مسجد امر پدرو اینداخته زمین می خواد بره مسجد

چی شده آقا پسر یه دو دقیقه زودتر از وقتای دیگه اومدن؟

می خوام نافله بخونم!

حالا نافله هم که بعد از نماز مغرب می خونن؟!! نافله ی ظهره؟

نه دیگه ما الآن داریم خیلی عبادت می کنیم افتادیم تو فاض عبادت!!!

این یعنی خوب بودن خارج از تکلیف این یعنی ابلیس!!!

حاج آقا نگو ابلیس، ابلیس کجا این بچه مذهبیه نماز می خونه، ابلیس؟؟! حالا یه نفهمی کرد.

شما فکر کردین ابلیس موجود عرق خوری بود؟ چاقو کش بود؟ ابلیسم یکی از ما بچه مذهبی ها بوده دیگه لبخند بزنیم، راحت باشیم :) بله دیگه مثه خوده ما بود (:)

آقا مگه ما نماز نمی خونیم؟ خوب دیگه ابلیسم مثه ما بوده دیگههههه

بعله...

منتها خیلی خیلی بهتر از ما بوده که خدا مستقیما باهاش صحبت می کرده

خدا تا حالا مستقیما با شما صحبت کرده؟؟؟

قاطی فرشته ها باشی و اون بالا بالاها بال بال بزنی و اینا...

اینجوری که نبودیم ما

ابلیس تازه از ما هم بهتر بوده ولی دیگه سقوط این حرفا رو نداره

مواظب باشین خوب بودن ما رو از ت ک ل ی ف جدا نکنه

ابلیس وقتی نمی تونه آدم رو با کاره بد منحرف بکنه میگه آقا این بچه مذهبیه، بچه مثبته، این فقط با کار خوب منحرف میشه حالیته؟

خوارج همه با کار خوب منحرف شدن

اصلا من یکی از اعتراض های خوارج رو به شما بگم

خواهش می کنم جوون ها برن مطالعات دقیقه تاریخی بکنن

اصلا این حرفای من ربطی به مسایل روز نداره ها فاصله داره من نمی خوام نیش و کنایه بزنم بحثای ما خیلی کلیه

هر کسی در زمان ما اهل تکلیف نباشه دیگه بنده خدا خود به خود کارت قرمزو گرفته اگه تو زمینم بچرخه دیگه خدا توپی نمی ده که گل بزنه از نظر خدا این از زمین خارج شده

ان شالله هیچ کدوم از ما کارت قرمز نگیریم و از زمین امتحانات الاهی خارج نشیم

یکی از حرفایی که خوارج می زدن ظاهرا خوارج پست ترین نوعه دشمنان امیرالمؤمنین علی علیه السلام بودند

حضرت دیگه یه دونه شون رو نذاشتن زنده بمونه جز اون یه دونه ای که دیگه از دستشون در رفت

تو بقیه موارد کسی فرار می کرد اجازه می دادن

خیلی قصه خوارج قصه عجیبیه!!

حالا شما ببینید که حرفای اینا چی بود؟

میومدن می گفتن آقا! یا امیرالمؤمنین! این اشعث کناره شما چیکار میکنه؟؟؟

اعتراض می کردن به امیرالمؤمنین

بابا امامته! تکلیفته تو امامتو بپذیری شاید امامت یه مصلحتی می دونه

اونوقت خوارج وقتی که علیه اشعث حرف می زدن حرفای منطقی داشتن

پرونده ی اشعث رو من برای شما بگم:

دخترش، امام حسن مجتبی رو به شهادت رسوند. پسرش، امام حسین رو به شهادت رسوند. خودشم یکی از کسانی بود که با معاویه بسته بود جنگ صفین رو یکی از کسانی که خراب کرد اشعث بود

عجب خونواده ی جنایت کاری بابا! ذاتا ژنتیک اصلا اینجورین!

خوب آدمای بدی اند دیگه...

خوارج اینو فهمیده بودن منتهی به خوارج چه ربطی داره که امیرالمؤمنین کیو تحمل می کنه کیو تحمل نمیکنه؟

ببین پر بی راه نمی گفتنا...

بعضیا میان یه حرفایی می زنن در نقد ولایت تو مواردی که ولایت مصلحتی دیده

آخه تو اطلاعاتت به اندازه ی ولایته که مصلحت او رو درک کنی و نقد کنی؟

یه وقت یه حکم کاملا ظاهریه که هیچ مصلحتی بر نمی داره. ولیه فقیه می خواد اشتباه کنه اون حکمو بله من و تو هم تشخیص می دیم مثلا ولی فقیه میاد میگه نماز صبح اصلا واجب نیست!! همه ی علما اگه یه همچین حرفی رو از ولی فقیه بشنون صداشون در میاد...

دیگه ما خودمون همه مون می دونیم تا حالا هیچ عاقلی تو 1400 سال نگفته نماز صبح واجب نیست این حرف غلطه واضحه همه می فهمیم

ولی یه وقت بحث مصلحت پیش میاد یه وقت بحث تشخیصه یک اولویتی در امر الاهی پیش میاد شما برا خودت حرف داری؟ او هم برا خودش حرف داره تکلیفه تو این است که از او تبعیت کنی تو که اطلاعاتت به او نمی رسه

می رسه؟؟ باشه بابا تو فرشته های آسمان میان بهت خبر میدن!!! آقایونی که اینهمه اطلاعات دارن... حتی بسیاری از مراجع اعزام هم اطلاعات مقام معظم رهبری رو از نظر اوضاع عالمو ندارن

لذا بخواد تصمیم گرفته بشه که چی مصلحت هست الآن همه باید تبعیت بکنن از او

طبیعتا امیرالمؤمنین می فرماید رئیس یک جامعه اسلامی نمی تواند همه ی حرف هایش را به مردم بگوید اطلاعات امنیتی طبقه بندی شده وجود داره اصلا رؤسای همه جوامع اینجوری هستن

تو دموکراسی ترین به ادعای خودشون جوامع نمیشه همه مسایل رو بیان بگن خیلی از مسایل امنیتی، پیچیده، پشت پرده است نمیشه کاریش کرد تو ممالکه پر از فسق و فجور صهیونیست ها پشت پرده اند همه چیو می بندن تو اینجا ولیه عادلی که شخصیت او شناخته شده است و تکلیف ما تبعیت از اوست

یه دفعه یکی بیاد از راه برسه نهههههههه آقا من فکر می کنم مصلحت... تو اصلا رو چه حسابی فکر می کنی؟ همه ی این محاسباتی که شما انجام دادی ایشونم انجام داده ده برابر بهترش رو. الآن تکلیفه تو چیه؟؟؟ اطاعت کردن

یه دفعه ای طرف گیر میده به خوب بودن!!!

من یک داستان از اطاعته یک مرجع تقلید نسبته به ولیه فقیه و همین شخصه ولیه فقیهی که خدا به قول حضرت آیت الله العظمی بهاالدینی ودیعه الاهی است خدا برای ما قرار داده براتون مثال بزنم بنده با یک واسطه دارم این مطلب رو به شما می گم اون واسطه هم برای همه شما فرد معتبریست معتبرترین فرده ولی خب من نقل ندارم خودم شاهد بودم تو جلسه که بعد از رحلت حضرت امام رضوان الله تعالی علیه بعد ازینکه مقام معظم رهبری سکان داره امر ولایت شدن از طرف حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی رضوان الله تعالی علیه پیغام رسید توسط آقازاده ی ایشون به مقام معظم رهبری تقریبا حکم پدر مقام معظم رهبری رو دارن از نظر سنی سابقه علمی شون هم که معلومه یه شخصیتی هم نیست که همین دیروز اومده باشه تو انقلاب و با اسلام آشنا شده باشه و یه دفعه ای شوره انقلابی گرفته باشدش از قبل انقلاب مرجع تقلید بوده خب یه همچی شخصیتی بسیار معتبر پیغام اینجوری میده که آقا اگر ما اشکالی تو مملکت ببینیم به عنوان یه مرجع تقلید وظیفه ای داریم دیگه وظیفه مون رو چجوری انجام می دیم؟ برای یکبار به شما می گیم

اگربرای بار دوم از جانب ما پیغامی برای شما اومد ما تکذیب می کنیم

چرا؟

چون ما برای بار دوم نمی گیم

چرا؟

چون می دونیم اطمینان داریم شما اگه می تونستید درستش می کردید خب چه لزومی داره ما بگیم؟

اگر شما شنیدید ما نشستیم این اشکالی که دیدیم به شما پیغام داده بودیم به کسه دیگه گفتیم تکذیب می کنیم ما به کسه دیگه هم نمی گیم برای چی بشینیم به کسه دیگه بگیم؟؟؟

اگر می خواستیم بگیم به شما که اصلاح بشه یه بار گفتیم شما یا انجام می دید یا انجام نمی دید

اگه انجام ندادید معلومه نمیشه چرا به کس دیگه ای بگیم؟؟؟

پس اگر شنیدید ما نشستیم این اشکال رو به کس دیگه ای گفتیم تکذیب می کنیم و اگر شنیدید که این اشکال رو برای بار دوم پیغام دادیم تکذیب می کنیم

این یک مرجع تقلیدیه که تبعیت اش رو نسبت به ولی فقیهی که از او جوان تره اینجوری اعلام میکنه

و اعتمادشو اینجوری اعلام می کنه

تکلیفی برخورد می کنه

خب اگر آدم یه اشکالی ببینه خوبه پای اون اشکال بایسته گییییییییییر بده هی بزنه نظام رو

ولی کسی که اهل تکلیفه گوله کاره خوبو نمی خوره

آقا من فکر می کنم... خب تو تا یه جایی حق داری فکرتو اعمال بکنی از یه جایی به بعد ببین تکلیف چیه؟

خوده آقا هم تابعه تکلیفه. آقا اگر ولیه فقیه مصلحتی رو تشخیص بدن بررسی ها رو انجام بدن شایستگی بررسی کردن هم که دارن الحمدلله این 20 ساله بیست و چند سال رهبریه ایشون برای جهانیان شایستگی های ایشون رو ثابت کرده خب ایشون اگر برسند به یک نتیجه ای تکلیف شرعیشون هست به همون نتیجه عمل بکنن و اگر شما حرفی داری به او بزنی ایشون میشنوه اگر حرف شما رو تشخیص نداد که صحیحه، تکلیف شرعیه ایشون هست که کاره خودشو انجام بده نمی تونه کار دیگه ای انجام بده باید طبق تکلیف عمل بکنه

کدوم تشخیص صحیح تر است؟ بررسی کرده است و داره انجام میده

یکی ازین روحانیونی که دیگه توصیف نکنم چگونه است اومده بود ازون کسانی که در حد آیت الله هم نیست چه برسه به مرجع تقلید و اینها اومده بود پیشه آقا چندی پیش که اشکالاتی رو مطرح کرده بود به صورت کلی انتقاداتی رو مطرح کرده بود بعدش مثلا انتظار داشت آقا بهشون جواب بده آقا بهشون یه جمله فرموده بودن فرموده بودن من همه تصمیم هایی که میگیرم بر اساس بیشترین مشورت هایی که با کارشناسان خبره باید انجام داد به یک تصمیم می رسم در کنار بررسی ها و مطالعات کارشناسی توسل به اهل بیت عصمت و طهارت هم پیدا می کنم از خدا هم می خوام

چقدر اون جواب زیبا و عارفانه است!

و کسی که صداقت داره، صداقت نورانیت این جواب رو درش می بینه

خب کسی که اینجوری تشخیصه وظیفه میده اونوقت ما بیایم به عنوان یه کسی که گیر دادیم به یه کاره درستی... آقا این کار درسته!

آقا این کار درسته ولی الآن وقتی ولیه فقیه گفت دیگه تکلیف تو نیست

داستان عجیبی رو از زمان پیامبر گرامی اسلام بگم که بعضی ها یه دفعه ای گیر می دن آیا ایشون به اصطلاح معصوم هستن؟ مگه کسی به شما گفته حتما باید فقط از معصوم اطاعت بکنین مگه پسرا که خدای متعال می فرمایند از پدرتون اطاعت بکنین گفته به شرطی که پدرت معصوم باشه؟

اگر پدر شما معصوم که نباشه هیچی آدمه نعوذ بالله گنهکاری هم باشه ایشون بگه پسرم من راضی نیستم این سفر رو بری

شما خیلی با سواد خیلی هم آدمه فهمیده و مذهبی متدین سفرت میشه سفره حرام!!

بابا پدرم بی خود کرده گفته

بی خود کرده نداریم

امر پدر مطاعه باید تحملش بکنی مگر اینکه امر پدر بخواد از یه واجبه شرعی شما رو منع بکنه اونوقت چیز دیگری است

اما یه وقت یه سفر تجاریه پر سوده اگه نری اون سود رو از دست می دی خوب از دست بده!!

بابا پدر من نمی فهمه

باشه نفهمه الآن این محل امتحانتهههه

مگه همه تبعیت ها منوط به عصمت و علم غیب داشتنه که بعضی ها به ولی فقیه می رسن دنبال معصوم می گردن؟؟؟

خدایا اینا به معصوم هم برسن یه بهونه دیگه میارن

حالا داستان رو شما نگاه بکنین پیامبر گرامی اسلام بعد از فتح مکه یک جوانی رو به نام عتاب این داستان رو امام زین العابدین علیه السلام نقل می فرماید

...به نام عتاب ایشون رو منصوب می کنه به عنوان والی مکه بعد می فرماید حالا بعد از توضیحاتی مردم! این آقای عتاب حکمرانی میکنه در مکه ایشون وقتی حکم به شما میده با من مشورت نمییییییکنه به شما حکم می کنه!!!

امام زین العابدین می فرمود در طول مدتی که ایشون بود با پیغمبر مشورت نکرد و به مردم حکم داد

چرا پیغمبر اینو فرمود؟

شما به من توضیح بدید

برای اینکه پس فردا می خواد یه حکمی بکنه یه دفعه ای مردم بهش گیر می دادن دیگه آقا پیغمبرم همین حرفو زده؟ معلوم نیست که پیغمبر نظرش این باشه یه نفر رو بفرست از پیغمبر حالا یه نفر رو می خواستن بفرستن پیش پیغمبر یه هفته بیشتر طول نمی کشید نظر پیغمبر رو جویا می شدن

حالا پیغمبر اکرم که هست از خودت نظر نده خواهش می کنم

مگه شهر مکه چند هزار نفر بودن؟ یقینا جمعیتشون از جمعیت شهر شما کمتر بوده مگه چقد مشکلات داشته؟ خیلی مسایل ساده نه آسفالت می خواستن نه آب نه برق نه گاز هیچکدوم ازین پیچیدگی های شهری شما هم نداشتن خیلی ساده بوده اداره اون شهر که شبیه روستاهای امروزه ما بوده از روستاهای امروزه ما هم امکاناتشون تجهیزاتشون یقینا کمتر بوده بعد می فرماید بدون مشورت من رای میده و حکم می کنه به شما برای چی اینو می فرماید؟

برای اینکه پس فردا یه دفعه گیر نده حکومت رو خراب بکنه حکومت همین آقا رو ولایت شهر مکه رو

آقا برو از پیغمبر نظر بگیر تا من حرفتو گوش بکنم اون حکومت می پاشه از هم!!!

اونوقت این ولیه فقیه مظلوم رو تو یه دفعه می خوای بفرستی برو از آقا امام زمان کاغذ بگیر بیار معلوم بشه این حرف تو حرفه امام زمان هست تا من تبعیت کنم!!!

حکما تو یه چیزیت میشه دیگه می خوای از تکلیف فرار کنی اینا رو بهونه کردی تو الآن به عصمت هم معتقد نیستی به خدای ولی فقیه و به خدای این دینم معتقد نیستی داری بهونه میاری

و بهونه آوردنم که خدا راهه دبه رو باز گذاشته...

توی بنگاه می خوان معامله کنن راهه دبه رو می بندن می گن همه اختیارات فسق نمی دونم همه چی... راهه دبه رو می بندن که طرف دبه نکنه ولی خدا راه دبه رو باز گذاشته یه دفعه ای ابلیس دبه کرد گفت من رو از نار (آتش) که شبیه نور هست آفریدی او نو از خاک آفریدی ببین؟ دبه کرد.

shahram25

New member
پرستار مهربان حرفاي قشنگي بودن همشون اما اكثرشون تو قران نيستن.ومن مخالف اين حرفتم كه بعضي مواقع بايد قران رو قبول نكرد و حضرت علي رو قبول كرد من ميدونم و اعتقاد به شاه مردان علي (ع)دارم اما ما متاسفانه بيجهت غلو ميكنيم.قران سخن خداست وتو همين قران قران اومد كه پيامبر ميگه انا بشرون مثل كم.يعني من بشري هستم مثل شما.حالا پيامبر اين حرفو بزنه حضرت علي هم بپر هست و قران چيزي بسيار فراتر از امام علي (ع)

حالا خدا بیا از خاک حالا درست نکن تو که می تونی یه چیز دیگه درست کنی این شیطون مبهوت بشه همینجوری کم بیاره اصلا کلا

خدا می فرماید من اتفاقا یه کاری می کنم این کم نیاره ببینم پر رو هست انقدر دبه کنه؟

...

دبه کرد! آاااااقا من با 6000 ساله عبادت... ایشون هنوز نیومده بذار بیاد خودشو نشون بده ببینیم چی هست حالا

بالاخره خدا زمینه رو برای دبه باقی می گذاره ولی ما باید بریم سراغ تکلیف چی برای ما مهمه؟ تکلیف!

ابلیس 24 ساعته من و شما رو چجوری منحرف میکنه؟ ابلیس منو شما رو اینجوری منحرف می کنه کدوم کاره خوبو انجام بدی به شرطی که از زیره یه تکلیف فرار کرده باشی ای الاهی قربونه چهره مذهبیت بشم الاهی اینا رو ابلیس میگه ها

الاهی دورت بگردم ببین چه نماز خوبی می خونی؟ اتفاقا من به شما بگم اگر کسی دینه خودش رو خراب بکنه نمازش بهتر میشه روایتشو داری؟ کسی بدعت بگذاره تو دین خشوعش در نماز بهتر میشه

می کشه خودشو نماز با گریه و آه و ناله بخونه نمی تونه حالا تو یدونه خلاف کن امتحان کن بعد وایمیسه سر نماز می گه به! چه حالی... بابا اصلا چه صفایی داره!

شما فک می کنین اینایی که به نام وهابیت بچه 3 ساله اعدام می کنن و چه جنایت هایی می کنن تخریب می کنن قبور ائمه هدی رو اینا بعدش دیگه حال نماز خوندن ندارن؟

چرا جواب نمی دین شما تا حالا من هرچی سوال کردم جواب ندادین شما فک می کنید بعدش حال نماز خوندن ندارن؟ چرا شل می گین؟

بهتر دارن! اتفاقا نماز اول وقت می خونه تووووووپ! شما نماز اول وقت می گی حالا می خونم.

یککک صفی می بندن از جلو نظاااااام... به خط خطططط!!!

نمازی که قبول نمیشه ابلیسم کمک می کنه می گه حتما بخون اصلا به شیطونک های دیگه می گه یه حال بهش بدین این گریه هم بکنه اصلا حال کنه

دارم میگم کسی بدعت بذاره تو دین خشوعش در نماز بیشتر میشه

عرضمو تمام کنم

در جامعه ولایی باید چی بود؟ تکلیف مدار بود و تکلیف مداری مقابلش چیه؟ مقابلش خوب بودنه

هه با اخلاق بودنه مواظب باشیدا اینا فریب هایی است که هست ان شاالله شما در آینده نزدیک کم وبیشم الآن اتفاق افتاده فیلمایی می بینید که دعوت می کنه به خوب بودن و شما رو جدا می کنه از ولایت مداری و تکلیف مدارییییی

حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...! ما وقتی یه مسئله پیچیده میشه یه دفعه می گیم پیدا کنید پرتقال فروش را

که بالاخره این پرتقال فروش بیاد اینا رو تشخیص بده خیلی هم کاره سختیه!!

دعوت به خوبی ها می کنن یکمی دقت می کنی اولش می بینی خوبه داره پیغامای خوب میده بعد یه دفعه ای می بینی از تکلیف فرار می کنه

مثلا میاد یه روحانی رو تو فیلمش نشون می ده یه طلبه ای خیلی طلبه خوبیه خانمش مریض شده می خواد خانمشو معالجه کنه پول نداره بابا چه طلبه ی خوبی بابا ای ول! یکم میری جلوتر می بینی می ره قالیبافی می کنه...

خب آقای طلبه تو اگه به درد می خوری برو اون دبیرستان محله تون حمد وسوره چهار تا بچه رو درست کن تو تکلیف شرعیت تبلیغهههههههه

رفته بهش می گی بیا تبلیغ بکن یه چیزی هم گیرت میاد می گه نه حالا باشه واسه بعدا مگه دست خودته الکی می گی بعدا؟؟؟ تو وظیفه ات چیه؟؟؟

ما مامانمون نذر حضرت عباس کرده از راه خلافم که شدها از راه قالی بافی پول دربیاریم زوره؟ خب مامانت خیلی هم بی خود کرده نذرش باطله

تو اول باید تکلیفتو انجام بدی

آخرین ویرایش:

shahram25

New member
پرستار مهربان حرفاي قشنگي بودن همشون اما اكثرشون تو قران نيستن.ومن مخالف اين حرفتم كه بعضي مواقع بايد قران رو قبول نكرد و حضرت علي رو قبول كرد من ميدونم و اعتقاد به شاه مردان علي (ع)دارم اما ما متاسفانه بيجهت غلو ميكنيم.قران سخن خداست وتو همين قران قران اومد كه پيامبر ميگه انا بشرون مثل كم.يعني من بشري هستم مثل شما.حالا پيامبر اين حرفو بزنه حضرت علي هم بپر هست و قران چيزي بسيار فراتر از امام علي (ع)

یه طلبه بی خاصیتی که به هیچ دردی تو جامعه نمی خوره رفته نشسته پشت قالی بافی... این دیگه کیههههه؟

بابا! تو دیگه کی هستی؟

این اصلا خودش یه پدیده ایه! مورد شناسایی قرار بگیره از کجا پیدا کردین اینوووو؟

که آقا تو اینطور یعنی واقعا به درد هیچی دیگه نخوردی؟

این خیلی عجیبه!

تکلیفتو برو انجام بده

نه! ما گیر دادیم بچه ی خوبی باشیم

ببین ؟ ببین؟ ما گیر دادیم بچه خوبی باشیم!!!

یه دفعه می بینی یه طلبه رو برات الگو می کنه تو فیلمش که این طلبه بگو ؟ دنبال تکلیف نیست

دنباله خوب بودنه

صفا کردی؟ آقا الآن یه فیلم سینمایی رو برات نقد کردمممم

عرضم رو تمام بکنم امیرالمؤمنین داشتن می رفتن همراهه با کمیل...

حالا دیگه کمیل گفتیم دیگه باید یه قصه دیگه هم بعدش اضافه کنم دیگه عیبی نداره دو تا قصه می گیم از کمیل

آقای کمیل رو که می شناسین؟ رفته بودیم کنار مزار این صحابی جلیل القدر امیرالمؤمنین علی علیه السلام رضوان خدا بر او باد یکی از رفقای شوخ ما هر جا می رفتیم یه تیکه ای مینداخت اونجا یه دفعه ای شروع کرد تو زیارت نامه خوندن و گریه می کرد و خوشبحالت امیر المؤمنین رو دیدی ولی انصافا چه دعای طولانی درست کردی هر چی می خونی اصلا تموم نمیشه حالا وسط زیارت نامه شروع کرد... آدم شوخی بود گفتم بابا این دعا رو اون درست نکرده که هاهاها... آخه حضرت فرمودن چون نوشته اسمش اینجاست

گفت حالا دیگه ما گله مونو به آقای کمیل کردیم

از این لطیفه که بگذریم آقای کمیل داشت همراه امیر المؤمنین علیه السلام می رفت که حضرت دید کمیل ایستاد

کمیل بیا بریم

گفت آقا صدای قرآن و مناجات و گریه ی نیمه شبه این آقا رو بشنوین؟

چه صفایی داره آقا دله منو برده پاهامو سفت کرده

کمیل نقل می کنه می گه آقا یه دفعه ای اعتنایی نکردن با اینکه آقا خب خیلی دوست دارن عبادت و مناجات رو باید یه تحسینی بکنن بارک الله! خوش به سعادتش!

فرمودند کمیل! بیا بریم!! بیا بریم وا نستا گوش نده ! !

گفت من تو دلم گفتم آقا برخورد ناجوری کرده حکمتشو نمی فهمم

داستان گذشت بعد از نبرد خوارج آقا امیر المؤمنین این سر های کشته ها که رو زمین بود یکی از سر ها رو با اشاره نشان دادن فرمودند کمیل اینو میشناسی؟

گفتم نه آقا من نمی شناسم کیه

آقا فرمود این سر همون صدایی است که نیمه شب صدای قرآن و مناجات بلند می شد به تو گفتم واینستا بیا بریم!!

قرآنه این گوش کردن ند ا ر ه

می گه کمیل افتاد رو پاهای امیرالمؤمنین الاهی فدات بشم آقای غریبی که کسی تو رو نمی شناسه

کسی قدره تو رو نمی دونه

حله آقا؟ این داستان تموم شد؟ می خوام سریع یه داستان دیگه بگم

کمیل مامور ولایتی بود در یکی از شهرهای شمالی عراق

از شهر هایی که مجاور بود با منطقه زیر نفوذ معاویه

معاویه یه لشکری فرستاد به شهر اینها حمله کنن کمیل خبردار شد لشگریان خودشو ورداشت رفت به یکی از شهر هایی که زیره نفوذ معاویه بود که حمله پیش دستانه بکنه بعد اونا بجای اینکه به شهر کمیل حمله بکنن برن دفاع کنن از شهر خودشون کمیل در حمله به شهر اونا موفق نبود شهر خودشم توسط سربازان معاویه غارت شد آقای کمیل برگشت ناراحت شد ازین تدبیر جنگیه نا صحیحی که کرده نامه نوشت به امیرالمؤمنین علی علیه السلام آقا جون این اتفاق افتاد آقا فرمود خب کمیل اشتباه کردی!! مم بعد حالا به تعبیر بنده آب خواستی بخوری باید از من اجازه بگیری یهو پانشی سرخود برای خودت کاری بکنی ها

آقای کمیل هم گفت چشم

چند وقت دیگه معاویه خواست به یکی از شهر های مجاور کمیل که زیر نفوذ امیر المؤمنین بود به اون شهر هم حمله کنه

فرماندار اون شهر از کمیل کمک خواست گفت چند تا سرباز هاتو بیار اینجا به من کمک بکنه لشگریانش رو کمیل ورداشت رفت از شهر ایشون دفاع کرد و عقب زد سربازان معاویه رو

این بار با خوشحالی کمیل برداشت گزارش کارشو به امیر المؤمنین داد

امیر المؤمنین فرمود کمیل؟ مگه من به تو نگفتم هر کاری خواستی بکنی باید اجازه بگیری؟

مگه نگفتم اهل تکلیف باش؟

دوباره خودت یه تشخیصی دادی همینجوری عمل کردی؟

من بهت گفته بودما... نه؟

حله آقا؟ حله؟ نچ شل گفتی من باید یه داستان دیگه هم بگم دیگه چیکار کنیمممم؟

همش همینجوری شما داری کش می دی به وقت اضافه کشیده میشه

الآنم دارن اذان میگن... نزدیکه اذانه؟ 20دقیقه مونده؟

20دقیقه وقت اضافه...

خوب من توان ندارم باید یه جایی هم برسم بعد از نماز مغرب منتظرن

یدونه دیگه بیشتر داستان براتون نمی گم

امیرالمؤمنین به کمیل فرمود کمیل؟ در واقع تفسیر سخن حضرت این میشه

کاره درست هم تشخیص دادی ها انجام نده بذار من بهت بگم

ظاهرا مدیریت کمیل انقدر قوی نبوده اونوقت همین امیرالمؤمنین فرمود «أین مثل مالک؟» کجاست مثله مالکککک؟

کجاست مثه مالک اشتر!؟

بعد جایی فرمود مالک اشتر اگر دسترسی نداشته باشه به من خودش بشینه فک کنه که من چیکار باید بکنم اینجا فکر که می کنه به نتیجه که می رسه معمولا مالک اشتر نتیجه اش همونیه که منه علی می خواستم بهش بگم

آخرین ویرایش:
خدایا ما رو مثله مالک اشتر قرار بده

... آمین!

کامل این دعا اینجوری میشه

خدایا قربونه کمیل بریم ولی ما رو مثله مالک اشتر قرار بده

... الاهی آمین

آقا حله؟ حلهههههه؟ حله دیگه. گر در خانه کس است چند حرف بس است؟ یک حرف بس است

جوانه عزیزمون میگن یه داستان دیگه بگو حالا یه داستان از همین نزدیکی ها بگم

شهید صدوقی اون عالم جلیل القدر حضرت امام بهشون می فرماید بله شهید صدوقی یا شهید مدنی الآن یکمی یادم نیست کدوم یکی از این دو شهدای بزرگ محراب

امام بهشون می فرماید شما برید برای تبریز مثلا برای اون شهر یه شهر دیگری امام جمعه بشید اونجا امام جمعه اش به شهادت رسیده بوده

ایشون همون موقع که پیغام امام میاد به رانندشون میگه پاشو بریم

می گه آقاجون جمعه حالا کو تا جمعه فردا صبح می ریم امام جمعه گفت همین الآن! !

می گفت بالاخره یه وقت دیدی امشب مرگه منو خدا رسوند

من می خوام در حاله اجرای فرمان مولای خودم باشم

همووون موقع رفتن ن ن ن ن ن ن! !

اینا کسانی میشن که امثالشون ان شاالله تو مسؤولین مملکت ما زیاد بشه آقا امام زمان علیه السلام حضور پیدا... خواهند کرد

شما پیدا کنید پرتقال فروش را...!

اینا حالا اصلش اومد ببینید کی پرتغال فروشه بعد ازون بپرسید ازش بپرسید که تعداد استان دارا و نماینده های مجلس و مدیر کل های مملکت چند تا اند؟

از 313 تا تعداشون حتما زیاد تره

فضلا و همه اینا رو که سر جمع بکنی آماره خیلی زیادی میشه

اینا هنوز به حد و اندازه های 313 نفر از آدم حسابی هایی که آقا امام زمان می خواد نرسیدن نههههه نگو حاج آقا این حرفا چیه؟ شاید آقا این جمعه تشریف آوردن معلوم بشه که رسیدن

پس ما دیگه تخریب نمی کنیممم

ولی پرتغال فروش معمولا میشششماره پرتغالا رو کیلویی چند؟ نه؟ بگو مسؤولین مملکتی ما... حالا دیگه خوب نیست بقیه شو توضیح بدم خدایا امام زمان ما روبرسون

... الاهی آمین

کلا!!! هه

شما که منظورت این نیست همینجوری برسونه خدا که؟!! هاااان؟

خب گوش نمی ده خدا... همینجوری همینجوری برسون

نهههههه... شمااااا... بالاخره باید مقدمه سازی بکنیم

خدایا ما رو مقدمه ساز ظهور حضرت قرار بده

... الاهی آمین

این اجلاس رو (غیر متعهد ها) علامت اقتدار جامعه اسلامی و ولی فقیه در جهان قرار بده

... الاهی آمین

یکی از روزنامه های غربی همین امروز نوشته بوده که... رقابت سنگییینی بین حالا دیگه خیلی پر رو اند دیگه واقعا خیلی خودشونو آدم حساب می کنن

بین محبوبیت اوباما در جهان و محبوبیت مقام معظم رهبری ایران وجود داره و این اجلاس نشون میده که فعلا مقام معظم رهبری جلو افتاده

من وقتی خوندم گفتم چه پر روووو! ! ! هاها خودشونو هه هه مقایسه می کنن با رهبر انقلاب هه هه هه

این خیلیه ها آره... یعنی واقعا... ما تو این مسیری که می اومدیم از شهر قزوین عبور کردیم و اونجا می گفتن کوه های اطرافش یه سنگ پاهایی داره خیلییییی زبرررره بعضی ها که روشون خیلی زیاد باشه می گن رو که نیست سنگ پای قزوینهههههه :)

5027_561.jpg

سخنرانی استاد علیرضا پناهیان هفت شهریور یک هزار و سیصد و نود و یک مسجد فاطمه زهرا (س) رشت فلکه نیروی دریایی همایش بصیرت افزایی

electric_shock.png

هر چه مي توانيد در افزايش بصيرت خود - در عمق بخشيدن به بصيرت خود-تلاش کنيد و نگذاريد از بي بصيرتي ما استفاده کنند. -حقيقت به شکل باطل و باطل در لباس حقيقت جلوه کند

انقلابی فردی متفاوت از بقیه

اگر می خواهید متفاوت زندگی کنید ، انقلابی بودن رو تجربه کنید. خلاف آنچه که به شما گفتند انقلابی بودن با زندگی کردن تعارضی نداره ، انقلابی بودن با قانونمند بودن هم تعارض و اختلافی نداره ، شاید بپرسید حالا کی گفته داره؟ راستش خیلی ها !!!! شاید تعجّب کنید امّا از روزنامه نگار و استاد دانشگاه گرفته تا وزیر و وکیل و رئیس جمهور همه با هم دست به دست هم داده بودند و یک صدا می گفتند که دیگه انقلابی بودن بسه ، لطفا انقلابی نباشید می خواهیم زندگی کنیم، انگار انقلابی بودن با زندگی کردن تعارض داره . اگه می خواهید متفاوت زندگی کنید لازم نیست هزار جور تیپ و قیافه ی خلاف شرع و عرف بزنید ، انقلابی باشید تا تفاوت رو احساس کنید.

این کلیپ که سخنرانی استاد پناهیان در مورد ویژگی های فرد انقلابی است و شاید توی کمتر سایتی پیدا بشه امیدارم خوشتون بیاد برای دانلود کلیک کنید

Enghelabi Fardi Motafavet Az Baghiye

آخرین ویرایش:
خود شیفته خود ریخته

یه کلیپ درباره گشیفته فراهانی که توسط بچه های رجانیوز تهیه شده در اون با چندتا از بازیگران سینما و دست اندر کاران سینما مصاحبه میشه از جمله خود بهزادفراهانی پدر گلشیفته و چندتا از بازیگران خانوم سینما مصاحبه میشه درباره کارای اخیر ایشون
در پایان هم فرج الله سلحشور نظرش رو درباره وقایع اخیر میگه
توصیه میکنم حتما دانلود کنید یه چیزایی رو بدونید

>>>> golshifte <<<<

a.png

b.png

c.png

d.png

mikhak s

New member
یه کلیپ درباره گشیفته فراهانی که توسط بچه های رجانیوز تهیه شده در اون با چندتا از بازیگران سینما و دست اندر کاران سینما مصاحبه میشه از جمله خود بهزادفراهانی پدر گلشیفته و چندتا از بازیگران خانوم سینما مصاحبه میشه درباره کارای اخیر ایشون
در پایان هم فرج الله سلحشور نظرش رو درباره وقایع اخیر میگه
توصیه میکنم حتما دانلود کنید یه چیزایی رو بدونید

>>>> golshifte <<<<

a.png

b.png

c.png

d.png

با كاري كه گلشيفته انجام داده كاري ندارم نظري نميدم، ولي درمورد سلحشور كه انقدر ادعاش مياد و ميگه نون سينما فلانه بايدم بگم پس خودتم از همين نون خوردي، آخه تويي كه سارق فيلنامه هستي سارق معروف تورو چه به اين حرفا؟ خجالت آوره . پرستار مهربون اينو براي چي گذاشتي؟ ميخواي بگي با حرفاي سلحشور موافقي؟

بالا