بصیرت افزایی

به علاوه حجاب و حدودش در قرآن تعریف شده شما فقط لا اکراه رو دیدین بی حجابی عقوبت داره یه ریسکه آیا من اون دنیا مجازات خاهم شد یا نه؟ اگر کسی به شما بگه ابن سیم ها خطرناکه دست نزن برق میگیردت می میری؟ عقل سلیم حکم می کنه بخاطر %50 بقیه به اون سیم ها دست نزنم ! !

پرستار مهربون من از تاريخ صدر اسلام اطلاعات دقيقي ندارم يك و دوم اينكه من تخصصم اين نيست تخصصم مشكلات رواني جامعه هست.
درد امروز جامعه ما تحميل هست و بس در تمام جاها فقط تحميل رو ميبيند در حجاب كار ازدواج احترام و همه و همه فقط تحميله و ازاداي نيست

خب این تحمیل رو مقایسه کنید با امر و نهی های پدر و مادر که هر کس اطاعت کرده بهش لقب عاقل رو دادن

منم می خام همینو بگم این آقا پناهیان متخصص در دین هستند و درست نیست در مورد ایشون اینطور صحبت کنین مثلا کسی به شما مراجعه می کنه شما می گین این دارو این راه حل طرف برگرده به شما بگه این درمانی که شما می گین تو قرآن نیست من اطاعت نمی کنم

shahram25

New member
خب این تحمیل رو مقایسه کنید با امر و نهی های پدر و مادر که هر کس اطاعت کرده بهش لقب عاقل رو دادن
پرستار مهربون ما در روانشناسي نصيحت رو قبول نداريم چون در نصيحت يكي در جايگاه دانا و ديگري پايين تر از او قرار داره ما در روانشناسي ميگيم ارتباز بايد افقي باشه و نه عمودي يعني عمودي منظور اينه يكي بالاتر از تو بهت نگه اين درسته اين اشتباهه و امرو نهي كنه بلكه ما ميگيم روابط بايد افقي باشه يعني هركس همسطح ديگري هست با اين تفاوت تجربياتش بيشتره و اينا رو در اختيار ديگران قرار ميده و بهش پيشنهاد ميده فقط و نه نصيحت

پرستار مهربون ما در روانشناسي نصيحت رو قبول نداريم چون در نصيحت يكي در جايگاه دانا و ديگري پايين تر از او قرار داره ما در روانشناسي ميگيم ارتباز بايد افقي باشه و نه عمودي يعني عمودي منظور اينه يكي بالاتر از تو بهت نگه اين درسته اين اشتباهه و امرو نهي كنه بلكه ما ميگيم روابط بايد افقي باشه يعني هركس همسطح ديگري هست با اين تفاوت تجربياتش بيشتره و اينا رو در اختيار ديگران قرار ميده و بهش پيشنهاد ميده فقط و نه نصيحت

منظورم یه چیزی مثه قوانین راهنمایی و رانندگی بود در افقی بودن که پیامبر ما حرف اول رو می زنند یکی اون زمان آمد با پیامبر حرف بزنه ترسید به تته پته افتاد پیامبر ایشون رو در آغوش گرفتند گفتن نترس من دوست تو ام برادر تو ام پادشاه نیستم هرچی دلت می خاد بگو

دختر های ما یه همچین پدری می خوان و یادتون نره بی حجابی ثمره ی چندین سال زور و توهین و تهمت حاکم نظامی بوده نه پدری مهربان چون رسول الله

تحمیل در قوانین راهنمایی و رانندگی فقط باعث شده مرده ها و تصادفات کمتری داشته باشیم بهتر نیست زن ها و دختر ها رو به آفرینندشون بسپاریم؟ اینکه دیگه تو قرآن آمده...

پندی از سقراط

روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر بود

علت ناراحتی اش پرسید شخص پاسخ داد: در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم

سلام کردم

جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم

سقراط گفت: چرا رنجیدی؟

مرد با تعجب گفت: خوب معلوم است که چنین رفتاری ناراحت کننده است.

سقراط پرسید: اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین که به زمین افتاده و از درد به خود می پیچد آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟

مرد گفت: مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم؛ آدم از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود

سقراط پرسید: به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟

مرد جواب داد: احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم

سقراط گفت: همه این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی

آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود؟ و آیا کسی که رفتارش نادرست است روانش بیمار نیست؟ اگر کسی فکر و روانش سالم باشد هرگز رفتار بدی از او دیده نمی شود.

بیماری فکری و روان نامش «غفلت» است و باید به جای دلخوری و رنجش نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است دل سوزاند و کمک کرد و به او طبیب روح و داروی جان رساند

پس از دست هیچ کس دلخور مشوو کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده بدان که هر وقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیمار است

آخرین ویرایش:
حالا این حقیقت از زبان یه روحانی بیرون بیاد همه می گن ای بابا! ما اطلاعاتمون در مورد زمان پیامبر زیاد نیست تا این حقیقت رو باور کنیم قرآن و لا غیر...!!

حجاب زن حقی است الاهی حجاب زن مربوط به خود نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم و یا حجاب زن مربوط به مرد نیست تا مرد بگوید من راضی هستم حجاب زن مال خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت بدهند. حجاب زن حقی است الاهی لذا می بینید در جهان غرب و کشور هایی که قانون غرب بر آنها تسلط دارد اگر زن همسر داری آلوده شود و همسرش رضایت داد قوانین آنها پرونده را مختومه اعلام می کند اما در اسلام چنین نیست حرمت زن نه اختصاص به خود زن دارد نه مال شوهر و نه ویژه برادر و فرزندانش می باشد همه اینها اگر رضایت بدهند قرآن راضی نخواهد شد چون حرمت زن و حیثیت زن به عنوان «حق الله» مطرح است

به همین دلیل کسی حق ندارد بگوید من به نداشتن حجاب رضایت دارم چرا که عصمت زن «حق الله» است و به هیچ کس ارتباط ندارد.

مسلما تمام اعضای خانواده و اعضای جامعه و خصوصا خود زن «امین امانت الاهی» هستند. زن به عنوان امین حق الاهی از نظر قرآن مطرح است یعنی این قیام را و این حرمت را خدای سبحان که حق خود اوست به زن داد و فرمود این حق مرا تو به عنوان امانت حفظ کن

بوده اند کسانی که یک چیزی را گفته اند از روی بی توجهی مگر چنین چیزی ممکن است؟ هم مسلمان باشند و هم حکم صریح و روشن قرآن را زیر پا بگذارند حکم قرآنی است مربوط به چند خبر واحد و حدیث نیست که بشود خدشه ای در آن وارد کرد وقتی قرآن قرار باشد پیاده شود باید حجاب رعایت شود

اصالت شخصيت
قال اميرالمؤ منين عليه السلام :

احْتِمَالُ الدَّنِيَّةِ [الْأَذِيَّةِ] مِنْ‏ كَرَمِ‏ السَّجِيَّة.
رنج و زشتى ناكسان را بر خويشتن هموار كردن ، از خوش سرشتى انسان است . تصنيف غرر الحكم و درر الكلم؛ ص420

هر كه رنج و زشتى از ناكس كشد ****لب اگر نگشود نزد خود برد
او بود يك آدم نيكو سرشت ****قابليت دارد از بهر بهشت​

سود معنوى و مادى

أَخٌ تَسْتَفِيدُهُ خَيْرٌ مِنْ‏ أَخٍ‏ تَسْتَزِيدُهُ‏.
برادرى كه با عملش تو را سود رساند، بهتر از برادريست كه مالش تو را افزون رساند. عيون الحكم و المواعظ (لليثي) ؛ ص126

آن برادر كز عمل سودت رساند ****به از آن كوبر تو اموالى رساند
مالى فانى مى شود، اما عمل ****هست در كام تو هر دم چون عسل​

آقاى بهشتيان

سَادَةُ أَهْلِ‏ الْجَنَّةِ الْأَسْخِيَاءُ وَ الْمُتَّقُونَ.
مهتر و آقاى بهشتيان ، پرهيز كاران انديشمند و خداترس هستند. عيون الحكم و المواعظ (لليثي) ؛ ص283​

تفاوت زن و مرد(عقل و عاطفه)

طبيعي است كه تفاوت در عواطف زنان، به خاطر رسالت مادري و همسري است که آنها بر عهده دارند به همين خاطر زنان از شدت عواطف بيشتري برخوردار هستند كه اين مسأله به خودي خود براي زن، بسيار ارزشمند است چرا كه غرايز و عواطف در آدمي سرچشمه همه نوع حركت و فعاليت است و بنا بر تعبير روان‏شناسان موتور اصلي حركت و فعاليت مادام‏العمر در انسان، عواطف مي‏باشد و نوع و شدت و ضعف آن تأثير خاصي در زندگي فردي، اجتماعي انسان دارد.
البته بايد توجه داشت که نقصان عقلي زن به تماميت عقلي مرد و نقصان عاطفي مرد به تماميت عاطفي زن ترميم و جبران مي‏شود و از آنجا كه زندگي انسان و كمال او، هم محتاج زمينه‏هاي عاطفي و هم نيازمند عقل تمام مي‏باشد، در اين صورت يك زن و مرد با هم يك واحد تمام انساني را مي‏سازند.

خلقت متفاوت زن و مرد

از ديدگاه اسلام نيز، زن و مرد هر دو در گوهر شريف انسانيت همتا و داراي مراتب كمالي واحدي هستند .در عين حال نظام زيباي آفرينش هر يك از اين دو را با ابزارهاي ويژه اي مجهز ساخته و به تناسب آن رسالت و مسووليت خاصي نيز بر دوش هر كدام نهاده است . تجهيز هر يك از دو صنف فوق به گونه اي است كه از تركيبشان شرايط و بستر مطبوع و دلپذيري براي ايجاد خانواده و كانوني فعال و پر مهر و صفا پديد مي آيد. هر يك در كنار ديگري مي تواند آرامش، سكون و شرايط استكمال را بيابد و همچنين زمينه مناسبي براي رشد و تربيت سالم فرزند به وجود مي آيد. در اين تقسيم طبيعي آنچه معمولاً در مرد ظهور و بروز بيشتري دارد قدرت و توانايي بيشتر براي انجام كارهاي سخت و طاقت فرسا نيز زيركي و حسابگري در اموري است كه به تيزبيني وكياست نيازمند است و آنچه در زن نمود و پيدايي بيشتر دارد؛ لطافت، زيبايي، مهر، عاطفه، شور و احساس قلبي است
در همين راستا اسلام در برنامه ريزي زندگي و در واگذاري مسؤليت‏ها و وظايف، هماهنگ با تفاوت‏هاي آفرينش برنامه ريزي نموده است. برخي از مسؤليت‏ها و وظايف در زنان و مردان يكسان و برابر، برخي متفاوت و برخي ترجيحاً به يكي از اين دو صفت واگذار شده است. خداوند حكيم از زير و بم آفرينش انسان با خبر است، با وجود تفاوت‏ها در آفرينش اين دو بار مسؤليت را هماهنگ با آن قرار داده است.
به قول شاعر:
جهان چون خط و خال و چشم و ابرو است كه هر خيري به جاي خويش نيكوست‏

بدترين مال

شَرُّ الْأَمْوَالِ‏ مَا لَمْ‏ يُخْرَجْ‏ مِنْهُ حَقُّ اللَّهِ.
بدترين مالها مالى است كه حق خداى بزرگ از آن داده نشده باشد! عيون الحكم و المواعظ (لليثي) ؛ ص294

بدنيا بدترين مال است آنحال ****كه حق الله باشد اندر آن مال
هر آنكس حق مال خود نپرداخت ****زآتش بهر خود فردا مكان ساخت​

بالا