leylii
New member
مصلا؟؟؟..............
masalan...etemad kon bshoon....forsat bde k doostishono bt sabet koonand.......
مصلا؟؟؟..............
اینا سوالایی بودن که ذهن منو درگیر کرده بودن دکتر و دوستانی که میخوان جواب بدن
چرا به نوشابه نارنجی میگن زرد ؟!!!!!!!!!!!!!!
جواب بده که اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:
سوال بعد
بوگو ببینم:ad54ad:
پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد اسمش چی بود . . . :::21:
مصلا؟؟؟..............
غلط املایی زیاد دارم..ما چون می خوام برم خارج فارسیم ضعیفه :دی شما دیگه چرا :\
خب چی کنم محسن این مئلا رو مینویسه مئلا س سه نقطه نداره باید بنویسم مصلا یا مسلا !!!
بزرگترین سوال زندگیم اینه......... آخه چرا من؟؟؟؟؟!!!!!
جواب سوالتو می دونم...خیلی راحته![]()
آفرین ........ معلومه خوب درستو خوندی، البته منبع فارسی قبول نیستا
سالها تو تشخیص ملاک دوست اشتباه میکردم دوستایی که واقعا دوست بودن خیلی خودشون میومدن سراغم ولی من بجاش سراغ دوستایی که فقط اسمشون به دوس میخوردن میرفتم و آسیب میدیدمچرا هیچ دوستی ندارم ؟؟؟
و نتونستم داشته باشم ؟
مرسی از راهنمایی تون استفاده کردمسالها تو تشخیص ملاک دوست اشتباه میکردم دوستایی که واقعا دوست بودن خیلی خودشون میومدن سراغم ولی من بجاش سراغ دوستایی که فقط اسمشون به دوس میخوردن میرفتم و آسیب میدیدم
ولی بعدها متوجه شدم تو ملاکام اشتباه کردم و بعدش دوستی برام پیدا شد که میگفتم جون نمیگفت نه باعث رشدم شد بیشتر از خودم نگران زندگیم بود اما الان نیست به دلایل خاصی که ربطی به دوستی نداشت بعد اون هنوز هرچی میگردم کسی نمیتونم پیدا کنم با این مشخصات :sadsmiley:
دوستی دوطرفه اس باید بزاری تا بزاره از خودش .نزاشت بدون دوست نیست بکش کنار :riz277:
ی تعریف درست و جامع از زندگی هر کی بلده بگه
سوالم اینه زندگی یعنی چه ؟ آیا زندگی خیلی پیچیدس یا نه ساده تر از اونیه ک فکرشو بکنی ؟
من خودم بعضی وقتا توی بعضی شرایط فک میکنم خیلی پیچیده تر از اونیه ک فکرشو میکردم
بعضی وقتا هم برعکس
آره دیگه زندگی همینه
بعضی موقع انقدر دوستش داریم که نگو بعضی موقع ها هم انقدر متنفر میشیم ازش که آرزوی مرگ میکنیم نمیدونم زندگی ئابته ما عوض میشیم همش یا برعکس
اینه که ایرانی ها چرا به نوشابه نارنجی میگن نوشابه زرد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:بزرگترین سوال زندگیت چیه ؟؟؟
که تا حالا براش جوابی پیدا نکردی
منم همینطور!!!!!!!!!!.............چرا هیچ دوستی ندارم ؟؟؟
و نتونستم داشته باشم ؟