بزرگترین سوال زندگیت؟؟؟

leylii

New member

اینا سوالایی بودن که ذهن منو درگیر کرده بودن دکتر و دوستانی که میخوان جواب بدن
چرا به نوشابه نارنجی میگن زرد ؟!!!!!!!!!!!!!!

جواب بده که اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:
سوال بعد
بوگو ببینم:ad54ad:
پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد اسمش چی بود . . . :::21:

bbin hatman kasi k avalin bar noshabe zardoo dooroost karde moshkele kor rangi dashte b khatere in gofte yaftam yaftam noshabeye narenji o man hooooraaaaaaaaaaaaaaaaaaa:a2d3:

kare khodast dg aval morgho khodesh mojeze karde b vojod avoorde badesham k morghe tokhm karde o badesham k mire to charkhe dg ..........

ink maloome golam sageee abiiiiii val y heyvane b esme sage abii bad y pesar miyare esmeshoo mizare pesare shoja badesham esmesh mishe pedare pesare shooojaaa

محسن ن ک

New member
خب چی کنم محسن این مئلا رو مینویسه مئلا س سه نقطه نداره باید بنویسم مصلا یا مسلا !!!

پ تو هم بیا بریم خارج :) بجاش بنویس برای نمونه...باید برم یه لیسانس زبان فارسیم بگیرما این اطلاعاتی که دارم حیف اک بند بمونه :دی

بانو

New member
چرا هیچ دوستی ندارم ؟؟؟
و نتونستم داشته باشم ؟
سالها تو تشخیص ملاک دوست اشتباه میکردم دوستایی که واقعا دوست بودن خیلی خودشون میومدن سراغم ولی من بجاش سراغ دوستایی که فقط اسمشون به دوس میخوردن میرفتم و آسیب میدیدم
ولی بعدها متوجه شدم تو ملاکام اشتباه کردم و بعدش دوستی برام پیدا شد که میگفتم جون نمیگفت نه باعث رشدم شد بیشتر از خودم نگران زندگیم بود اما الان نیست به دلایل خاصی که ربطی به دوستی نداشت بعد اون هنوز هرچی میگردم کسی نمیتونم پیدا کنم با این مشخصات :sadsmiley:
دوستی دوطرفه اس باید بزاری تا بزاره از خودش .نزاشت بدون دوست نیست بکش کنار
:riz277:

ketabsabz

Well-known member
ی تعریف درست و جامع از زندگی هر کی بلده بگه
سوالم اینه زندگی یعنی چه ؟ آیا زندگی خیلی پیچیدس یا نه ساده تر از اونیه ک فکرشو بکنی ؟

BBT

New member
سالها تو تشخیص ملاک دوست اشتباه میکردم دوستایی که واقعا دوست بودن خیلی خودشون میومدن سراغم ولی من بجاش سراغ دوستایی که فقط اسمشون به دوس میخوردن میرفتم و آسیب میدیدم
ولی بعدها متوجه شدم تو ملاکام اشتباه کردم و بعدش دوستی برام پیدا شد که میگفتم جون نمیگفت نه باعث رشدم شد بیشتر از خودم نگران زندگیم بود اما الان نیست به دلایل خاصی که ربطی به دوستی نداشت بعد اون هنوز هرچی میگردم کسی نمیتونم پیدا کنم با این مشخصات :sadsmiley:
دوستی دوطرفه اس باید بزاری تا بزاره از خودش .نزاشت بدون دوست نیست بکش کنار
:riz277:
مرسی از راهنمایی تون استفاده کردم

BBT

New member
ی تعریف درست و جامع از زندگی هر کی بلده بگه
سوالم اینه زندگی یعنی چه ؟ آیا زندگی خیلی پیچیدس یا نه ساده تر از اونیه ک فکرشو بکنی ؟

ساده و پیچیده بودنش رو فقط میدونم بستگی به طرز دید خودمون داره که ساده ببینیم یا پیچیده میتونه جفتش باشه

ketabsabz

Well-known member
من خودم بعضی وقتا توی بعضی شرایط فک میکنم خیلی پیچیده تر از اونیه ک فکرشو میکردم
بعضی وقتا هم برعکس

BBT

New member
من خودم بعضی وقتا توی بعضی شرایط فک میکنم خیلی پیچیده تر از اونیه ک فکرشو میکردم
بعضی وقتا هم برعکس

آره دیگه زندگی همینه
بعضی موقع انقدر دوستش داریم که نگو بعضی موقع ها هم انقدر متنفر میشیم ازش که آرزوی مرگ میکنیم نمیدونم زندگی ئابته ما عوض میشیم همش یا برعکس

ketabsabz

Well-known member
آره دیگه زندگی همینه
بعضی موقع انقدر دوستش داریم که نگو بعضی موقع ها هم انقدر متنفر میشیم ازش که آرزوی مرگ میکنیم نمیدونم زندگی ئابته ما عوض میشیم همش یا برعکس

ما عوض میشیم زندگی همون زندگیه ،حالات و احوالات ماست ک زندگیو عوض میکنه

soosy

New member
چرا هر مهمی تو زمان خودش اتفاق نمیفته؟
چرا آرزوها میشن حسرت و حسرت ها میشن عادت؟
چرا طعم بزرگ شدن اینقد تلخه؟؟؟؟؟
البته گاهی

sepideeee

New member
نگا بزرگترین سوال زندگیم اینکه .. دقت کنین .....
زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟
به کجا می روم آخر؟؟ ننمایی وطنم؟؟

لطفا هر کی جوابشو می دونست منو در جریان بزاره

TUMS

Well-known member
بزرگترین سوال زندگیت چیه ؟؟؟
که تا حالا براش جوابی پیدا نکردی
اینه که ایرانی ها چرا به نوشابه نارنجی میگن نوشابه زرد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
هنوزم جوابی براش پیدا نکردم ههههههه

yara

New member
چرا هیچ دوستی ندارم ؟؟؟
و نتونستم داشته باشم ؟
منم همینطور!!!!!!!!!!.............
واسه خودم دلیل میارم روابط عمومیم ضعیفه و زیاد اهل ارتباط نیستم...شاید...........
گاهی هم ادما بی انصافی میکنن وار سکوت افرادی مثل خودم برداشت غبر منطقی میکنن مثلا میگن طرف مغروره و از این حرفا...........

بالا