حسان
Well-known member
مدیر مدیره عجب رشته باحالی دارین
ممنووووووووووووووووووووووووووووونم:riz304:
مدیر مدیره عجب رشته باحالی دارین
مدير محترم مام ميتونيم عكس بذاريم؟؟؟؟؟؟؟يا در انحصار شماست؟
خب شبا اکثرن من نیستم صبح همکه میام همه جوابا رو گفتین
تازه کلی هم تخصصی شد این اسمای عجیب غریب و از کجا میارین
من که آناتومی و این چیزا نخوندم از کجا بفهمم مثلا ماگزیلا چیه؟
حسان جان واقعا موضوع جالبی لطفا ادامه بده برای مرور درس ها خیلی عالیه من فقط به خاطر این موضوع امشب عضو شدم
اینا اگزما نیست احیانا؟عاملش سفلسیس و سوزاک و....خب شروع کنیم... در عکس های زیر چه میبینید؟:motat:
![]()
![]()
![]()
سلام به همهههههههههه منم اومدم عکس بذاریییییییید:4d564ad6:
ممنون حساااااان تاپیک پرباریه
لوپوس ...که از مهمترین ویژگی هاش ضایعات قرمز به شکل پروانه روی صورته.اینا اگزما نیست احیانا؟عاملش سفلسیس و سوزاک و....
من که زیاد علمی ندارم بم خرده نگیرید
بچه ها میشه یه کمکی به من بکنید؟:riz304:
من دل دیدن این عکس هارو ندارم و تمام عکسای کتابامم با کاغذ پوشوندم. اما اینطوری نمیشه خوب یاد گرفت.
میشه یه راهنمایی بکنید که چقد خوب و راحت میتونید رو عکسها انقد فوکوس کنید؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
نمیتونم دلم یه جوری میشه خب:sad:
سلام حسان جان
تاپیکه فوق العاده ایه
خیلی بدرد ما ژنتیکیا می خوره.اما ضاهرا فقط شبا میاین و همه جوابارو می دین.منم سعی میکنم شبا بیام
در ضمن بچه هایی از رشته های دیگه هم میان و بیماری های خاص رشتشونو(یعنی غیر ژنتیکی)میگن.بچه ها می شه یه توضیحی هم در مورد اون بیماریها بدین که ما هم یاد بگیریم.مثلا چنتا بیماری میکروبی بود
حسان جان از بین این سه تا بیماری و سندرمی که گفته بودی فقط روبین اشتاینو نتونستم تشخیص بدم چون نه عکسی ازش داشتم و نه توضیح کافی
ایا تو کتاب امری بود؟
![]()
سلام
دوستان محترم، برای این ک بدونین چه بیماری هایی رو عکسش رو گذاشتیم یه فهرست در پست شماره 2 تاپیک درست کردم به اون مراجعه کنید.
![]()
عکس هایی ک در یک پست یا پست های پشت سر هم میذارم مربوط به یک بیماری است.... پس توجه بفرمایید.
با لایک این پست اعلام حضور بفرمایید.![]()