اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟

حسان

Well-known member
مدير محترم مام ميتونيم عكس بذاريم؟؟؟؟؟؟؟يا در انحصار شماست؟

چرا ک نه....:a2d3:
عکس بیماری ژنتیکی دارین بذارین منم بدم نمیاد یه نمه مرور کنم درس ها رو

فقط یه چیزی بذارین یکی دوهفته من عکس هامو بذارم بعد در خدمت سایر دوستان هستیم

آخرین ویرایش:

sh.h

New member
حسان جان واقعا موضوع جالبی لطفا ادامه بده برای مرور درس ها خیلی عالیه من فقط به خاطر این موضوع امشب عضو شدم

ROJO

New member
آدم میترسه خدایی حالا ما عکسشونو دیدیم فک کن ن واقعیییشو ببینی، ولی اون اولی منو یاد سرنتی پیتی میندازه:rolleyessmileyanim:

Marc0p0lo

New member
خب شبا اکثرن من نیستم صبح همکه میام همه جوابا رو گفتین
تازه کلی هم تخصصی شد این اسمای عجیب غریب و از کجا میارین
من که آناتومی و این چیزا نخوندم از کجا بفهمم مثلا ماگزیلا چیه؟

حسان

Well-known member
خب شبا اکثرن من نیستم صبح همکه میام همه جوابا رو گفتین
تازه کلی هم تخصصی شد این اسمای عجیب غریب و از کجا میارین
من که آناتومی و این چیزا نخوندم از کجا بفهمم مثلا ماگزیلا چیه؟

سلام بر جناب مارکوی گرامی...
نه زیاد هم تخصصی نیست... تا جایی ک امکان داره سعی در بیان ساده مطالب داریم...
ممنون ک پیگیر تاپیک هستین.:riz304:

حسان

Well-known member
حسان جان واقعا موضوع جالبی لطفا ادامه بده برای مرور درس ها خیلی عالیه من فقط به خاطر این موضوع امشب عضو شدم

ممنون...
ما هم از حضور شما خیلی خوشحال شدیم...
ممنون از حضورتون :riz304:

arshad246

New member
خب شروع کنیم... در عکس های زیر چه میبینید؟:motat:

clinical1.jpg

rts.jpg

Bloom-Syndrome-Picture.jpg
اینا اگزما نیست احیانا؟عاملش سفلسیس و سوزاک و....
من که زیاد علمی ندارم بم خرده نگیرید

sokot

New member
سلام به همهههههههههه منم اومدم عکس بذاریییییییید:4d564ad6:

ممنون حساااااان تاپیک پرباریه

serin

New member
سلام حسان جان
تاپیکه فوق العاده ایه
خیلی بدرد ما ژنتیکیا می خوره.اما ضاهرا فقط شبا میاین و همه جوابارو می دین.منم سعی میکنم شبا بیام
در ضمن بچه هایی از رشته های دیگه هم میان و بیماری های خاص رشتشونو(یعنی غیر ژنتیکی)میگن.بچه ها می شه یه توضیحی هم در مورد اون بیماریها بدین که ما هم یاد بگیریم.مثلا چنتا بیماری میکروبی بود
حسان جان از بین این سه تا بیماری و سندرمی که گفته بودی فقط روبین اشتاینو نتونستم تشخیص بدم چون نه عکسی ازش داشتم و نه توضیح کافی
ایا تو کتاب امری بود؟

serin

New member
حسان جان یه چیز دیگه
میشه هر شب فقط یه بیماری بذاری و فردا شببش هم جوابو بدی هم یه بیماری جدید
اونوقت کسایی(مثل من)که نتونستن شبا بیان صبح جواب میدیم
یعنی همینکه عکسارو گذاشتی برو و فردا بیا:motat:ما هم میگردیم جوابو پیدا میکنیم:smilies-azardl (181
البته بازم هر جور که بچه ها راحتن:ad54ad:

z.bio

New member
بچه ها میشه یه کمکی به من بکنید؟:riz304:
من دل دیدن این عکس هارو ندارم و تمام عکسای کتابامم با کاغذ پوشوندم. اما اینطوری نمیشه خوب یاد گرفت.
میشه یه راهنمایی بکنید که چقد خوب و راحت میتونید رو عکسها انقد فوکوس کنید؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

Hamidvet

New member
بچه ها میشه یه کمکی به من بکنید؟:riz304:
من دل دیدن این عکس هارو ندارم و تمام عکسای کتابامم با کاغذ پوشوندم. اما اینطوری نمیشه خوب یاد گرفت.
میشه یه راهنمایی بکنید که چقد خوب و راحت میتونید رو عکسها انقد فوکوس کنید؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

منظورت تمرکزه یا فوکوسه دوربینه؟! ... خب چه کاریه میخای یادبگیری بکن برچسبارو از رو عکسات عزیز ...

TrueLove90

New member
نمیتونم دلم یه جوری میشه خب:sad:

...

دوست عزیز
ایشالا وقتی قبول شدین و دکتر شدین ،
اگه یه خانواده بیمار بهتون مراجعه کردن که نمیتونین با کاغذ بپوشونین شون که ! :دی

منم بعضی عکسا رو باکاغذ رنگی میپوشونم ، ولی نه همه شون :)

...

حسان

Well-known member
سلام حسان جان
تاپیکه فوق العاده ایه
خیلی بدرد ما ژنتیکیا می خوره.اما ضاهرا فقط شبا میاین و همه جوابارو می دین.منم سعی میکنم شبا بیام
در ضمن بچه هایی از رشته های دیگه هم میان و بیماری های خاص رشتشونو(یعنی غیر ژنتیکی)میگن.بچه ها می شه یه توضیحی هم در مورد اون بیماریها بدین که ما هم یاد بگیریم.مثلا چنتا بیماری میکروبی بود
حسان جان از بین این سه تا بیماری و سندرمی که گفته بودی فقط روبین اشتاینو نتونستم تشخیص بدم چون نه عکسی ازش داشتم و نه توضیح کافی
ایا تو کتاب امری بود؟

سلام سرین گرامی
ممنون. امیدوارم بتونیم با کمک هم بیشتر یاد بگیریم.
فعلا تمرکزمون روی بیماری های ژنتیکیه اگه قرار باشه سایر بیماری ها رو هم بذاریم حتما یه مختصر توضیحی خواهیم داد.
بله به سندرم ربینشتاین طیبی در مبحث ک راجع به بیماری های حذفیو ریز حذف میگه اسمشو اورده و در کتاب هزاره سوم هم میتونید تصاویری ازش ببینید.

حسان

Well-known member
66766148325195556603.gif

سلام
دوستان محترم، برای این ک بدونین چه بیماری هایی رو عکسش رو گذاشتیم یه فهرست در پست شماره 2 تاپیک درست کردم به اون مراجعه کنید.

88075133321639462956.gif

عکس هایی ک در یک پست یا پست های پشت سر هم میذارم مربوط به یک بیماری است.... پس توجه بفرمایید.

08591539933107641923.gif
با لایک این پست اعلام حضور بفرمایید.

mj1919

New member
66766148325195556603.gif

سلام
دوستان محترم، برای این ک بدونین چه بیماری هایی رو عکسش رو گذاشتیم یه فهرست در پست شماره 2 تاپیک درست کردم به اون مراجعه کنید.

88075133321639462956.gif

عکس هایی ک در یک پست یا پست های پشت سر هم میذارم مربوط به یک بیماری است.... پس توجه بفرمایید.

08591539933107641923.gif
با لایک این پست اعلام حضور بفرمایید.

من اعلام حضور می کنم، ولی شرمنده اگه نمی تونم توی تاپیک ارسال داشته باشم

ولی باید اعتراف کنم، که حسان، از بهترین مدیرای انجمن است، و ایده ی این تاپیک هم از بهترین ایده های مطرح شده در انجمن است!

انشاالله موفق باشید

بالا