اگه نفر قبلیتو گروگان بگیرن چی کار می کنی؟

MAHSABANOO

New member
[h=2][/h]
اگه گروگان گیرا نفر قبلیتو گروگان بگیرن چی کار می کنی؟
icon_pf%2826%29.gif

s861276

New member
از اونجا که دستم خالیه ( مهسا جون شرمنده دیگه ) واسش دعا میکنم که آزادش کنن .....
888019_sheriff.gif
66619_guntootsmiley2.gif

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
به 113 - 125- 110 -114 زنگ میزنم و کلی هم جیغ و داد و هوارو کمک کمک

nutgirl92

New member
خیلیییییی مظطرب میشم ... بعدشم بابای یکی از دوستام شغلش جوریه کههههههه میتونههههه یه کاری کنه و این حرفهااااا
میزنگم به اون دوستم میگم: به بابات بگو دستم به دامنت ... بعد باباش میگه من که دامن ندارم ... منم احتمالا فحش و فحش کاری میکنم کهههه یارووووووووووووووو بچه از دست رفت .... بعدش ان شاللههههههه ایشون یه تکونی به خودشون بدن همه چی حل میشه ... :sarma:

antenyus

Active member
اگه خودم جزو گروگان گیرها نبودم... شاید یه کاری براش میکردم.... البته مطمئن نیستم....خخخخخخ

mexin

Well-known member
خونسردی خودم رو حفظ میکردم و به پلیس زنگ میزدم antenyus جون.خوبه؟

MAHSABANOO

New member
از اونجایی که کاری از دستم بر نمیاد میشینم نگاش میکنم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

antenyus

Active member
وایمیستادم گروگان گیران زنگ بزنن ... بعد رد یابی شون میکردم....بعد خودم وارد عمل میشدم.... حوصله پلیسا رو با اون قرتی بازیاشون ندارم.....

s861276

New member
اگه خودم جزو گروگان گیرها نبودم... شاید یه کاری براش میکردم.... البته مطمئن نیستم....خخخخخخ
حالا که خودش اعتراف کرد جزو گروگان گیراست میذارم یه عده دیگه از گروگان گیرا ببرنش تا تیکه بزرگش گوشش باشه که دفعه دیگه گروگان گیری نکنه
113719_pirateshipff.gif

antenyus

Active member

یه چیزی به گروگان گیرا میدادم تا بیشتر نگهش دارن:thumbsupsmileyanim:

بههه...داش محمد خودمونه ک....... ب گروگان گیرا میگفتم اول میخوام صداشو بشنفم ببینم زنده اس یا نه....بعد اگه زنده بود عینهو زورو میرفتم نجاتش میدادم.....:motat:

:tonguesmiley:

MOHAMMAD.R

New member
منم اونجا اسب زرو رو میدیدم جوگیر میشدم و اسب رو بر میداشتمو فرار میکردم!!:ad54ad:
البته شما که زرنگینو خودتون خودتونو نجات میدین پس نیازی نبود من کاری کنم,مگه نه؟؟؟:smilies:

mexin

Well-known member
وایمیستادم گروگان گیران زنگ بزنن ... بعد رد یابی شون میکردم....بعد خودم وارد عمل میشدم.... حوصله پلیسا رو با اون قرتی بازیاشون ندارم.....
بابا بیخیال! مگه تو این فیلما ندیدی قبل از هرکاری باید به پلیس زنگ بزنید؟ توهم بشین به کارت برس پلیس بازی در نیار!!پول هم ندی بهشونا!آفرین

antenyus

Active member
منم اونجا اسب زرو رو میدیدم جوگیر میشدم و اسب رو بر میداشتمو فرار میکردم!!:ad54ad:
البته شما که زرنگینو خودتون خودتونو نجات میدین پس نیازی نبود من کاری کنم,مگه نه؟؟؟:smilies:

بچه...تو اگه اینقد توانایی داشتی ک با اسب من در بری ...خو چرا با ماشین گروگان گیرا در نرفتی هان....

بابا بیخیال! مگه تو این فیلما ندیدی قبل از هرکاری باید به پلیس زنگ بزنید؟ توهم بشین به کارت برس پلیس بازی در نیار!!پول هم ندی بهشونا!آفرین

من خودم جزو بچه های بالام.....

MAHSABANOO

New member

میگفتم دستتون درد نکنه که اینو با خودتون بردید ما نمیخوایمش خودتون نگهش دارین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

MOHAMMAD.R

New member
اخه نمیخاستم دلشون بشکنه بنده خداها اینهمه زحمت کشیدن نقشه ریختن منو گروگان کردن بده تو ذوقشون بخوره حداقل یه نفر دیگه جایگزین من بشه بعد تنهاشون بزارم!:motat:

BBT

New member
میرفتم نزدیکترین بانک رو میزدم بعد که پول بانک رو گرفتم

میرفتم برای خودم حال میکردم

گروگانگیر ها هم به شغل شریف خودشون میرسیدن

MOHAMMAD.R

New member
:smiliess (2):
آی بی معرفتااااااااااااااااا
بزار اژدر خانو صدا کنم بیاد ببینم از کی تا حالا خانما جرعت پیدا کردن برن بانک خالی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اژدر 5 دقیقه مارو مرخص کن ما یه سر بریمو برگردیم به جاش کل خانمای بدجنس انجمنو خودم تک تک تحویل میدم!:5:

تک خوری ؟ بانک و زدی و منو خبر نکردی ؟

حالا که این جوری شد منم اول میام پولایی که تو از بانک زدی رو ازت میزنم ... بعدش میرم به پلیس خبر میدم که تو بانک رو زدی ....

گروگان گیر ها هم که همچنان محمد دستشونه ..... هر کاری خواستن باش بکنن ......
813319_organisten.gif

leyla-h

New member
نفر قبلی... خوب قراره خانومارو تحویل بده دیگه...
فقط براش دعا میکردم بماند چه دعایی:smiliess (3):

بالا