MAHSABANOO
New member
[h=2][/h]
اگه گروگان گیرا نفر قبلیتو گروگان بگیرن چی کار می کنی؟
حالا که خودش اعتراف کرد جزو گروگان گیراست میذارم یه عده دیگه از گروگان گیرا ببرنش تا تیکه بزرگش گوشش باشه که دفعه دیگه گروگان گیری نکنهاگه خودم جزو گروگان گیرها نبودم... شاید یه کاری براش میکردم.... البته مطمئن نیستم....خخخخخخ
یه چیزی به گروگان گیرا میدادم تا بیشتر نگهش دارن:thumbsupsmileyanim:
بابا بیخیال! مگه تو این فیلما ندیدی قبل از هرکاری باید به پلیس زنگ بزنید؟ توهم بشین به کارت برس پلیس بازی در نیار!!پول هم ندی بهشونا!آفرینوایمیستادم گروگان گیران زنگ بزنن ... بعد رد یابی شون میکردم....بعد خودم وارد عمل میشدم.... حوصله پلیسا رو با اون قرتی بازیاشون ندارم.....
منم اونجا اسب زرو رو میدیدم جوگیر میشدم و اسب رو بر میداشتمو فرار میکردم!!:ad54ad:
البته شما که زرنگینو خودتون خودتونو نجات میدین پس نیازی نبود من کاری کنم,مگه نه؟؟؟:smilies:
بابا بیخیال! مگه تو این فیلما ندیدی قبل از هرکاری باید به پلیس زنگ بزنید؟ توهم بشین به کارت برس پلیس بازی در نیار!!پول هم ندی بهشونا!آفرین
بابا بیخیال! مگه تو این فیلما ندیدی قبل از هرکاری باید به پلیس زنگ بزنید؟ توهم بشین به کارت برس پلیس بازی در نیار!!پول هم ندی بهشونا!آفرین
تک خوری ؟ بانک و زدی و منو خبر نکردی ؟
حالا که این جوری شد منم اول میام پولایی که تو از بانک زدی رو ازت میزنم ... بعدش میرم به پلیس خبر میدم که تو بانک رو زدی ....
گروگان گیر ها هم که همچنان محمد دستشونه ..... هر کاری خواستن باش بکنن ......![]()