من الان::5::idea_majidonline:
سلام سلام ...
Laste Name : آری ... بهترین و پر معناترین تو کل جهان می باشد فکنیم ...
{!!!!! کنجکاو شدم بدجور ، یعنی فامیلیت چی هست داداش؟؟؟؟؟}
فقط ما و عمو و دایی و .. فقط خودمونیم ... می گن یکی دیگ هست ولی نمی دونیم صحت داره یا نه ...
اگــ بگیم زودی لو میریم ــا ...
First Name : زیاد نه ... از یکیش ولی یکمکی خوشمون میاد ... {!!!!!}
چه کنیم ... ما اینوم ...
محبت ... پرهام ... بارون ... هامود ... (یه چن تا دیگم بود یادش نی : اسمای دختر و پسری که میگن دخترونس پسرونس ــم نمی فرقه مثلا بارون : فرقی با3 ما نمی کنه)
{منم پرهام .و باران را دوست میدارم . مگه باران اسم پسرم هست؟؟؟ !!!!!!!}
قشنگه دیه ... پرهام و بارون و ...
گفتیم کــ ... آقا ثبت احوال... مگه زوره ؟ دی: ما میخام اسم پسروم رو بزاروم بارون ...
شما هم آتیلا رو بزارین با۳ کوچول شنگول... یک یک مساوی هم می شویم ...
والا تو معنا و مفهوم کــ فامیلیش تکه ...
با3 همین فکنیم این یکی رو (اسم) بیشتر با3 خاطر تلفظش (زیباییش شاید) ... (معنی هم مهمه ها مثلا بارون ...)
منمون ....
اینجانب 3 تا اسم واقعی داریم (یک + 2)
{ :5: سه تا ؟؟ آخه چرا ؟ ؟ ؟ اگر میشه برام بگو کی ها این سه تا اسم را برات انتخاب کردن و چرا ؟ خیلی برام جالبه خیلی}
آری اوچ تا ... نمی دونم چراشو دگــر ... اینم نمی دونیم ////... قرار بود بپرسیم امشب کــ یادمون برفــ .... باباشخین دیه ...
جالب شد هم چنین واجب بپرسیم ...
که از اونی که کمتر استفاده میشه نسبت به الباقی بیشتر خوشمون میاد ... (همون که مامان گرامی و پسر دایی بزرگه صدامون می کنه)
{اونوقت این اسمت هم واقعی واقعی هست ؟}
بلی ... فقط تو شناسنامه بغل اون یکی نن وشتنش فکنیم ...
گاهی اوقات ملت بعـده شنفتنــش تعجب می کنن ... یه اسم دیگم داشتی ینی ؟
[/COLOR][/COLOR] {خو ملت حق دارن تعجب کنن داداش ، منم الان خیلی متعجب و کنجکاو شدم }
باباشخین دیه ... چی میشد یه چن تا دیگم میذاشتن ولی ... تلفظ یکیشونم می فرقه تو دوتا زبان مثلا... کــ خودمونیش قشنگتر میشه ...
خوبه .. بدک نی ... تو نقاط مختلف میشه از هر کدوم استفاده کرد ... آنتی دروغم میشه ...
{پس شما مشکلی که سپیده گفت را نداری؟؟
نه .. به هیچ وج ...
آ آ ، آنتی دروغ ؟ لطفا اگه ممکنه توضیح بیشتر بده}
مثلا یکی بهمون گفت اسمتون چیه و ما دوس نداشته باشیم اسم سه جلدیشو بگیم : می تونیم از اسم ــی که ناشناخته تره استفاده کنیم ... با دروغ رابطه نداره : یه وضعی میشه یکی مجبورش کنه دلوخ بگه ... مصلحتی مثلا : الان نیستن ... رفتن فلان جا ...
از طایفه هم اسنفاده کردیم یه باری فکنیم ... (شجره نامه فکنیم)
اسم مستعار + ...
دیگه ...
با۳ تنوع هم خوبه ...
با۳ سورپرایز ملت هم به همین شکل ...
و ...
شنگول باشین ...