اگه میتونستی خودت اسم و فامیلیت را انتخاب کنی ، چی میذاشتی ؟ و چرا ؟

اسمتو دوست داری ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

nanaz

New member
من اسممو ميذاشتم اميررررررررررررررر:65d6a5d6s:

امیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یهنی کلا جنسیتت را دوست نمیداری ؟ یا نکنه مثل زیرو وان که میگه باران اسم پسر هم هست ، امیر اسم دخترم میشه ؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sepid71

New member
منم اسم سپیده را خیلی دوست میدارم . اسم منم میخواستن بذارن سپیده ولی بخاطریکه مامان بزرگم(بی سواد بود خدابیامرز) خوشش نیمده بود و بد تلفظش میکرد ، نشدیم هم نامت.:black_eyed:

قفونت
حیف شد هم اسم نشدیمممممممممممممممممم

fmmohammadi

New member
من اسم خودمو خیلی دوست دارم

اما اسمم تو انجمن آرامه

آرام چون یادم باشه اگه از کسی بدی دیدم باید مثل اقیانوس آرام بزرگ باشم و بدی هارو تو خودم حل کنم

nanaz

New member
مریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعصب ؟
من کی ام ؟ اینجا کجاست ؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

nanaz

New member
من اسم خودمو خیلی دوست دارم

اما اسمم تو انجمن آرامه

آرام چون یادم باشه اگه از کسی بدی دیدم باید مثل اقیانوس آرام بزرگ باشم و بدی هارو تو خودم حل کنم

آرام جان اسمت توی کدام انجمن آرامه ؟ شما که اینجا fmmohammadi هستی عزیزم

آرام اسم خیلی قشنگیه ، جلبه که تا الن دو نفر دیدم که اسمشون آرام هست و خوداشونم خیلییییییییی آرووووووووووووووم هستن:heart:

nanaz

New member
عزیزم زیر امضام نوشتم آرام :bunnyearsmiley:

گلم دیده بودم امضا و اسم آخرشو ولی الان حواسم نبود چون من اکثر کاربرها را با اسم بالای آواتارشون میشناسم آرام جان . اگر میتونستی بین اسم خودت و آرام کدامو انتخاب میکردی ؟

آخرین ویرایش:

k-b

New member
احیانا تحت تاثیر رمان "قرار نبود" این رادمهرو انتخاب نکردی؟؟! :rolleyessmileyanim: ترسا رادمهر :tonguesmiley:

نه والا مهنام جون اصن این رمان رو نخوندم!!! زمان دانشجویی یه دکتر داشتیم فامیلیش رادمهر بود از اونجا بود که احساس کردم قشنگه. کلا از فامیلیهایی که توش راد داشته باشه خوشم میاد:smiliess (8):

misagh68

New member
چرا باورم میشه .
منم خودم فامیلیمو دوست میدارم :(40):
اسمم دوست دارما ولی اگر میشد خودم انتخاب کنم اینو انتخاب نمیکردم . میذاشتم پرنیا .هیچیکی هم بهم نمیگفت ور بپری:mad_majidonline:

حالا من بهت میگم پریا..........پریا.....من میثاق.......

M@RY@M

New member
مریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعصب ؟
من کی ام ؟ اینجا کجاست ؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آرام دوست منه.من اسمم مريم هستش(اسم واقعيم)اين گلي رو چون مريم زيادبود واسه انجمن گذاشتم.
باز اين آرام جوابا رو بدون نقل قول نوشت و ملت رو گيج كرد!
:smiliess (11):

nanaz

New member
آرام دوست منه.من اسمم مريم هستش(اسم واقعيم)اين گلي رو چون مريم زيادبود واسه انجمن گذاشتم.
باز اين آرام جوابا رو بدون نقل قول نوشت و ملت رو گيج كرد!
:smiliess (11):
مرسی مریم گلی . اسم مریم ساده و دلنشین هست

sepideeee

New member
راستی یادم رف بگم اسمم رو هم بسیار دوس میدارم
اسمم سپیده است ولی خب صدام میکنن سپید

همون دیگه سپیده خانم شما یه تنه منو بدبخت کردی .... هی من میگم به من بگین سپیده یا نهایتا سپی من حساسیت دارم وقتی بهم میگن سپید .... اونوقت دوباره می گن سپید :1dco2x0p1lilzhfpg1t

zErOOn3

Well-known member
من الان::5::idea_majidonline:

سلام ... علیک سلام
سلام سلام ...

Laste Name : آری ... بهترین و پر معناترین تو کل جهان می باشد فکنیم ...

{!!!!! کنجکاو شدم بدجور ، یعنی فامیلیت چی هست داداش؟؟؟؟؟}
فقط ما و عمو و دایی و .. فقط خودمونیم ... می گن یکی دیگ هست ولی نمی دونیم صحت داره یا نه ...

اگــ بگیم زودی لو میریم ــا ...

First Name : زیاد نه ... از یکیش ولی یکمکی خوشمون میاد ... {!!!!!}
چه کنیم ... ما اینوم ...

محبوب ترین اسم ـا :
محبت ... پرهام ... بارون ... هامود ... (یه چن تا دیگم بود یادش نی : اسمای دختر و پسری که میگن دخترونس پسرونس ــم نمی فرقه مثلا بارون : فرقی با3 ما نمی کنه)
{منم پرهام .و باران را دوست میدارم . مگه باران اسم پسرم هست؟؟؟ !!!!!!!}
قشنگه دیه ... پرهام و بارون و ...
گفتیم کــ ... آقا ثبت احوال... مگه زوره ؟ دی: ما میخام اسم پسروم رو بزاروم بارون ...
شما هم آتیلا رو بزارین با۳ کوچول شنگول... یک یک مساوی هم می شویم ...

والا تو معنا و مفهوم کــ فامیلیش تکه ...
با3 همین فکنیم این یکی رو (اسم) بیشتر با3 خاطر تلفظش (زیباییش شاید) ... (معنی هم مهمه ها مثلا بارون ...)
منمون ....
اینجانب 3 تا اسم واقعی داریم (یک + 2)
{ :5: سه تا ؟؟ آخه چرا ؟ ؟ ؟ اگر میشه برام بگو کی ها این سه تا اسم را برات انتخاب کردن و چرا ؟ خیلی برام جالبه خیلی}
آری اوچ تا ... نمی دونم چراشو دگــر ... اینم نمی دونیم ////... قرار بود بپرسیم امشب کــ یادمون برفــ .... باباشخین دیه ...

جالب شد هم چنین واجب بپرسیم ...
که از اونی که کمتر استفاده میشه نسبت به الباقی بیشتر خوشمون میاد ... (همون که مامان گرامی و پسر دایی بزرگه صدامون می کنه)
{اونوقت این اسمت هم واقعی واقعی هست ؟}
بلی ... فقط تو شناسنامه بغل اون یکی نن وشتنش فکنیم ...

گاهی اوقات ملت بعـده شنفتنــش تعجب می کنن ... یه اسم دیگم داشتی ینی ؟
[/COLOR][/COLOR] {خو ملت حق دارن تعجب کنن داداش ، منم الان خیلی متعجب و کنجکاو شدم }
باباشخین دیه ... چی میشد یه چن تا دیگم میذاشتن ولی ... تلفظ یکیشونم می فرقه تو دوتا زبان مثلا... کــ خودمونیش قشنگتر میشه ...

خوبه .. بدک نی ... تو نقاط مختلف میشه از هر کدوم استفاده کرد ... آنتی دروغم میشه ...

{پس شما مشکلی که سپیده گفت را نداری؟؟
نه .. به هیچ وج ...
آ آ ، آنتی دروغ ؟ لطفا اگه ممکنه توضیح بیشتر بده}
مثلا یکی بهمون گفت اسمتون چیه و ما دوس نداشته باشیم اسم سه جلدیشو بگیم : می تونیم از اسم ــی که ناشناخته تره استفاده کنیم ... با دروغ رابطه نداره : یه وضعی میشه یکی مجبورش کنه دلوخ بگه ... مصلحتی مثلا : الان نیستن ... رفتن فلان جا ...

از طایفه هم اسنفاده کردیم یه باری فکنیم ... (شجره نامه فکنیم)

اسم مستعار + ...

دیگه ...

با۳ تنوع هم خوبه ...

با۳ سورپرایز ملت هم به همین شکل ...

و ...

شنگول باشین ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nanaz

misagh68

New member
پریا نه،، پرنیا . تشکر میثاق جان.اسم اصلی شما همینه ؟ میثاق؟

eeeeeeeeeeeeeeeee ..........وای ببخشید اشتتباه تایپی بودششششششششششششششششش!!!!!پرنیا.....
بله اسم من میثاق ه .......

- - - Updated - - -

پریا نه،، پرنیا . تشکر میثاق جان.اسم اصلی شما همینه ؟ میثاق؟

eeeeeeeeeeeeeeeee ..........وای ببخشید اشتتباه تایپی بودششششششششششششششششش!!!!!پرنیا.....
بله اسم من میثاق ه .......

فاطمه.ر.

New member
سلام
اگه میتونستم اسمو انتخاب کنم فاطمه میذاشتم.
خیلی از این اسم خوشم میاد.

بالا