اگه بچه دار بشی

gollaleh

New member
یه سوال هم داشتم به نظرتون چند درصد خانما از مادر شدن اصلا خوششون نمیاد و بهش فکر نمیکنن یه جورایی بدشون میاد
اصلا داریم ؟

من ک مادر شدن خیلی دوس دارم.اصلا یکی ازمهمترین دلیل ازدواجم همینه.:rose:

mj1919

New member
اگر دختر باشه: واریا
پسر باشه : امیرپاشا

الهییییییییییی مادرررررررررررر به فداتوننننننننننن فرزندانممممممممممممممم
پدرتان که نه، کل دنیا را اداره خواهم کرد !:thanks:

یک سوال: واقعا این دوتا اسم واقعی هستند؟ یعنی کسی رو بچه هاش می ذاره؟ یا شوخی کردین؟
(واریا رو برای اولین بار من اینجا شنیدم! و معنی ش رو نمی دونم چیه؟؟؟ پاشا هم یاد سریالای سوری و ترکی تلویزیون می یوفتم! گمونم معنی آقا و ارباب بده)

am-ml

New member
من ک مادر شدن خیلی دوس دارم.اصلا یکی ازمهمترین دلیل ازدواجم همینه.:rose:

اين خطرناکه ها اومديمو خدا نخواست ،اونوقت يکي از مهمترين ها از بين رفته يعني ؟
البته اگه شما هم اينطوري فکر کنين که لزوما نبايد آدم بچه اي رو که خودش به دنيا آورده بزرگ کنه ،اونوقت حله .
به نظر من پدر و مادر واقعي ما اونايي هستن که ما رو تربيت کنن ،حتي اگر در اومدنمون به اين دنيا نقشي نداشته باشن.

gollaleh

New member
اين خطرناکه ها اومديمو خدا نخواست ،اونوقت يکي از مهمترين ها از بين رفته يعني ؟
البته اگه شما هم اينطوري فکر کنين که لزوما نبايد آدم بچه اي رو که خودش به دنيا آورده بزرگ کنه ،اونوقت حله .
به نظر من پدر و مادر واقعي ما اونايي هستن که ما رو تربيت کنن ،حتي اگر در اومدنمون به اين دنيا نقشي نداشته باشن.

خواستم با این جمله م بگم که مادر شدن رو خیلی دوس دارم.اگه خدا هم بم نداد.میرم یه جودی ابوت میارم:thumbsupsmileyanim:

نوتر

New member
​نوتر ناز/ نوتر خان بهتره

مرسی پشمک از نظر دادنت. اینا یادم نبودن اصن. باشه حالا ببینیم حاج خانو.... عه ده عه ببخشید ببینیم چی میشه.
البته بی بی تی جان ببخشا من همش این جور پستای شوخی رو میذارم. دیگه همه ی بچه هایی که تاپیک باز میکنن عادت کردن من تا اسپم نذارم و از این جور پستا نذارم روزم شب نمیشه داداشی. دیگه تو هم حتما عادت کردی.:thumbsupsmileyanim:
خودمم به قول دوستان حساسماا یعنی کافیه بگی بالا چشت ابروعه= قهر قهر تا قیامت:dadad4:

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
اخه تو سنین مختلف سلیق ها عوض میشه بخاطر همین سوال کردم

:5:من از وقتي يادم مياد ،بچه دوست داشتم.
مامايي جان الان به من بگو : من از تفوليت با سليقه بودم يا الان در کهنسالي بي سليقه هستم ؟:smiliess (12):
يعني هر چي بزرگتر ميشي بايد حست چه جوري بشه؟

نوتر

New member
قابل توجه خانومایی که بچه شونو از شوهرشون بیشتر دوس دارن؟ واقعا که:p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:
بالا