پرنيان اينقد نااميدي از زندگيت!هیچ کار خاصی نمیکنم. تو ده دقیقه چیکار میشه کرد؟ینی چه کاری که فایده ای داشته باشه؟دعا میکنم و در انتظار لبخند میزنم چون از زندگی خسته شدم و برا تنوع هم که شده ترجیح میدم بمیرم.حتی اگه بعد مرگ چیزای بدتری در انتظارم باشه:sad:
از كارهاي بد احتماليت توبه نميكني؟کسانی که نزدیکم باشن و دوستشون داشته باشم رو بغل میکنم و میگم که چقدر دوستشون دارم و با بقیه هم تماس میگیرم
راستش نه ...از كارهاي بد احتماليت توبه نميكني؟
خوبه حالا توبه هم نكني حتما حكمتي دارهراستش نه ...
اینو اگه از یه سامورائی بپرسین میگه زودتر خودمو میکشم
ولی چون من سامورائی نیستم
صبر میکنم شاید بیشتر زنده موندم)) ، مگر اینکه طرف تفنگ دستش باشه وتهدید کنه !! که نقشه میکشم چیجوری تفنگش رو بگیرم وخونش رو بریزم
اصلا شاید چاقو داشته باشه ولی اگه چاقوش رو بگیرم نمیکشمش چون دستام خونی میشه خوشم نمیاد ، شایدم محکم پرتاب کردم وسط مدیاستنش "" آره اینجوری بیشتر حال میده ""
اصلا سب کن ببینم شما چیجوری زمان تعیین کردی ؟؟!!! نزار اون تفنگت رو ازت بگیرما من اعصاب اینا ندارما
ا ، چرا دستام رو باز میکنی ؟؟!! فهمیدی اعصاب ندارم))) ، خوب یعنی آزادم !!؟؟؟ شانس آوردی شوخی رو ادامه ندادی وگرنه به وسیله ی تفنگ خودت زندگیت تموم میشد
من رفتم
خاااااااااااااداااااااااااااااافظ :smiliess (1):
حتما میری زن میگیری :65d6a5d6s:من تو اين ده ديقه نميگم چيكار ميكنم
نه ديگه عزيزم طلا گرون شده تو اين ده دقيقه زنم رو مهريه چونه ميزنه كه ميبيني جناب عزراييل رسيدو كارمو همونجا تموم كرد.اگه دختره كوتا ميومد ميرفتم ميگرفتمش البته قبلش بايد يه دختر پيدا ميكردم ها كه من به يه ده سالي فرصت نياز دارمحتما میری زن میگیری :65d6a5d6s:
والا شما یه جور در مورد ده دقیقه پرسیدی انگار 10 سالهنه ديگه عزيزم طلا گرون شده تو اين ده دقيقه زنم رو مهريه چونه ميزنه كه ميبيني جناب عزراييل رسيدو كارمو همونجا تموم كرد.اگه دختره كوتا ميومد ميرفتم ميگرفتمش البته قبلش بايد يه دختر پيدا ميكردم ها كه من به يه ده سالي فرصت نياز دارم
ايول بهت افرين ميگماقدام به ثبت نام به دانشگاه ميكنم تا در راه دانشگاه بميرم!!