اگه بهت بگن تنها 10 دقيقه عمرت مونده تو اين ده دقيقه چكار ميكني؟

shahram25

New member
بچها فرض كنيد بهتون بگن تنها ده دقيقه ديگه زنده ميمونيد چكار ميكنيد؟

parnian24

New member
هیچ کار خاصی نمیکنم. تو ده دقیقه چیکار میشه کرد؟ینی چه کاری که فایده ای داشته باشه؟دعا میکنم و در انتظار لبخند میزنم چون از زندگی خسته شدم و برا تنوع هم که شده ترجیح میدم بمیرم.حتی اگه بعد مرگ چیزای بدتری در انتظارم باشه:sad:

reza.n

New member
بی انصاف تو که داری جون ملت و میگیری لا اقل بیشتر وقت میدادی.توو 10 دیقه کاری نمیشه کرد که.یه تام و جری نگاه کنی تموم شده.

vb2

New member
ده دقیقه کمه یکم زمانشو تغییر بده مثلا 1 روز
تا جواب بچه ها واقعی تر باشه
مثلا یکی شاید بخواد بره از یکی عذر بخواد ده مین کمه
البته پیشنهاد بودااااااااا

nava

New member
10 دقیقه که خیییییییییلی کمه . فقط وقت میکنم خداحافظی کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

shahram25

New member
هیچ کار خاصی نمیکنم. تو ده دقیقه چیکار میشه کرد؟ینی چه کاری که فایده ای داشته باشه؟دعا میکنم و در انتظار لبخند میزنم چون از زندگی خسته شدم و برا تنوع هم که شده ترجیح میدم بمیرم.حتی اگه بعد مرگ چیزای بدتری در انتظارم باشه:sad:
پرنيان اينقد نااميدي از زندگيت!

rosalin

New member
کسانی که نزدیکم باشن و دوستشون داشته باشم رو بغل میکنم و میگم که چقدر دوستشون دارم و با بقیه هم تماس میگیرم

matin

New member
اینو اگه از یه سامورائی بپرسین میگه زودتر خودمو میکشم
ولی چون من سامورائی نیستم

صبر میکنم شاید بیشتر زنده موندم :))) ، مگر اینکه طرف تفنگ دستش باشه وتهدید کنه !! که نقشه میکشم چیجوری تفنگش رو بگیرم وخونش رو بریزم

اصلا شاید چاقو داشته باشه ولی اگه چاقوش رو بگیرم نمیکشمش چون دستام خونی میشه خوشم نمیاد ، شایدم محکم پرتاب کردم وسط مدیاستنش "" آره اینجوری بیشتر حال میده ""

اصلا سب کن ببینم شما چیجوری زمان تعیین کردی ؟؟!!! نزار اون تفنگت رو ازت بگیرما من اعصاب اینا ندارما

ا ، چرا دستام رو باز میکنی ؟؟!! فهمیدی اعصاب ندارم :)))) ، خوب یعنی آزادم !!؟؟؟ شانس آوردی شوخی رو ادامه ندادی وگرنه به وسیله ی تفنگ خودت زندگیت تموم میشد
من رفتم

خاااااااااااااداااااااااااااااافظ :smiliess (1):

8521413

New member
اینو اگه از یه سامورائی بپرسین میگه زودتر خودمو میکشم
ولی چون من سامورائی نیستم

صبر میکنم شاید بیشتر زنده موندم :))) ، مگر اینکه طرف تفنگ دستش باشه وتهدید کنه !! که نقشه میکشم چیجوری تفنگش رو بگیرم وخونش رو بریزم

اصلا شاید چاقو داشته باشه ولی اگه چاقوش رو بگیرم نمیکشمش چون دستام خونی میشه خوشم نمیاد ، شایدم محکم پرتاب کردم وسط مدیاستنش "" آره اینجوری بیشتر حال میده ""

اصلا سب کن ببینم شما چیجوری زمان تعیین کردی ؟؟!!! نزار اون تفنگت رو ازت بگیرما من اعصاب اینا ندارما

ا ، چرا دستام رو باز میکنی ؟؟!! فهمیدی اعصاب ندارم :)))) ، خوب یعنی آزادم !!؟؟؟ شانس آوردی شوخی رو ادامه ندادی وگرنه به وسیله ی تفنگ خودت زندگیت تموم میشد
من رفتم

خاااااااااااااداااااااااااااااافظ :smiliess (1):

یاده فیلم بسیار زیبای آخرین سامورائی با بازی تام کروز افتادم!!!
تقابل فرهنگ چینی و آمریکائی!

شما هم که طرف فرهنگ آمریکائی رو گرفتی آقا متین!!!

shahram25

New member
حتما میری زن میگیری :65d6a5d6s:
نه ديگه عزيزم طلا گرون شده تو اين ده دقيقه زنم رو مهريه چونه ميزنه كه ميبيني جناب عزراييل رسيدو كارمو همونجا تموم كرد.اگه دختره كوتا ميومد ميرفتم ميگرفتمش البته قبلش بايد يه دختر پيدا ميكردم ها كه من به يه ده سالي فرصت نياز دارم

shayeste

New member
نه ديگه عزيزم طلا گرون شده تو اين ده دقيقه زنم رو مهريه چونه ميزنه كه ميبيني جناب عزراييل رسيدو كارمو همونجا تموم كرد.اگه دختره كوتا ميومد ميرفتم ميگرفتمش البته قبلش بايد يه دختر پيدا ميكردم ها كه من به يه ده سالي فرصت نياز دارم
والا شما یه جور در مورد ده دقیقه پرسیدی انگار 10 ساله :(50):

skafild

New member
اقدام به ثبت نام به دانشگاه ميكنم تا در راه دانشگاه بميرم!!

بالا