اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

varia

Well-known member
این آقای گلچین رفت و سوالمو بی جواب گذاشت فقط مونده نمره ی خودم اونم که معلومه بیسته بیسته :ad54ad:

کتاب سبز اولا رنگ من پررنگ تره دوما برید نگاه کنید من کی عضو انجمن شدم و شما کی عضو شدی؟!! ههههههههههههههه

ba ba barghi

Well-known member

بابا برقی را مینداختم و هر چی هم بهم التماس کنه پاسش نمیکردم
بعد میبینه که من بهش نمره نمیدم موقع رفتن فک کنم بهم فحش داد خواستم پاسش کنم دیگه پشیمون شدم تا دیگه حرف بد نزنه

گویا در جریان 220 من نیستید.......نیستید دیگه معلومه ...:j58r36j3gcr4suxymup

کتاب سبز اولا رنگ من پررنگ تره دوما برید نگاه کنید من کی عضو انجمن شدم و شما کی عضو شدی؟!! ههههههههههههههه

گلچین جان ،شما چون همیشه اینطوری :thanks:میاید سر کلاس ،اینطوری:thanks: هم میرید،من 18.86می دم فازتون بهم نخوره همنطوری بمونه:thanks:
راستی هنوز هم تفننی درس می خونید؟؟

ps2020

New member
بابا برقی:
اجرای بازیگری:19
حضور سر کلاس:19
طبع شاعرانه:19.75
ولتاژ:220!!!!
نمره کل:9.75!!!!!
وضعیت:مردود......

!SeCreT!

New member
من به دکتر 2020نمره 20میدم چون دلم میخواد ازون استادا باشم که با ملاقه یا به چشم ابرو نمره میدن...شمام ازین استادا داشتین؟؟؟؟؟

ba ba barghi

Well-known member
pc2020.........بیا اینجا نمره هاتو ببین .....
ریاضیات :3.5
ادبیات :14
کشفیات:0
انظباط :16...............توضیحات :واسه اون تقلب هایی که کردی....

وضعیت :یک سال دیگه هم موندی.....
:smiliess (12):
فردا به والدینت بگو بیان کارنامه اتو بگیرن

بابا برقی:
اجرای بازیگری:19
حضور سر کلاس:19
طبع شاعرانه:19.75
ولتاژ:220!!!!
نمره کل:9.75!!!!!
وضعیت:مردود......
:21:
مبصر چهار ساله ی کلاس ،به من بگو هر آآآآآآآآآدمی تو دستاش چند تا انگشت داره؟؟!!!....

http://porsyar.com/دانلود_اهنگ_مبصر_چهار_ساله_کلاس.html

آخرین ویرایش:

bahar.zr93

New member
استاااد.... ماهم درسته که شاگرد جدید کلاسیم اما میشه یه نمره ای هم به ما بدین؟؟

میخوایم سطح خودمونو با بقیه بسنجیم استاد!

ba ba barghi

Well-known member
استاااد.... ماهم درسته که شاگرد جدید کلاسیم اما میشه یه نمره ای هم به ما بدین؟؟

میخوایم سطح خودمونو با بقیه بسنجیم استاد!

شوما از لحن کلامت معلومه خودشیرین هستی......اول یه سر برو خاطراتتو اینجا بنویس http://olumpezeshki.ir/forum/thread6426-3.html#post190339 ....بعدا بیا بهت نمره میدم !!ضممن گوشزد کنم من با خود شیرینا ندار م:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

waria

New member
به خاطر انداختن حشرات موذی تو خونمون میندازمش حالش جا بیاد:smilies:

bahar.zr93

New member
شوما از لحن کلامت معلومه خودشیرین هستی......اول یه سر برو خاطراتتو اینجا بنویس http://olumpezeshki.ir/forum/thread6426-3.html#post190339 ....بعدا بیا بهت نمره میدم !!ضممن گوشزد کنم من با خود شیرینا ندار م:j58r36j3gcr4suxymup

اوا؟؟ یعنی چی استاد؟ خیلیم دلت بخواد خودشیرینی کنم برات... اصن حالا که اینطور شد همین الان میرم درسمو با یک استاد دیگه بر میدارم!

!SeCreT!

New member

اوا؟؟ یعنی چی استاد؟ خیلیم دلت بخواد خودشیرینی کنم برات... اصن حالا که اینطور شد همین الان میرم درسمو با یک استاد دیگه بر میدارم!

بیا عزیزم خودم بهت بیست میدم...بابابرقی ازون استاداس که هرکی بار اول باهاش درس بگیره افتاده 100%

bahar.zr93

New member
وای ممنونم استااااااد جونم....! فدات بشم من استاد. تا آخر عمر خودشیرینیتو میکنم. اون استاد بابا برقی هم دلش ب سوو زه!:bunnyearsmiley:

!SeCreT!

New member
وای ممنونم استااااااد جونم....! فدات بشم من استاد. تا آخر عمر خودشیرینیتو میکنم. اون استاد بابا برقی هم دلش ب سوو زه!:bunnyearsmiley:

:smiliess (3):کلا درساتو با من بگیر هرچی چشم و ابرو مشکی تر نمره بالاتر...

Tarsa

New member
در حضور جمع پارتی بازیییییییییییییییی
اصلا اسم نمرمم نیار:smiliess (3):

aaram

New member
هههههههه چقدر اینجا همه دوسسسس دارن استاد با شن!

برید خوش باشید. من استاد بودم اصلا امتحان نمیگرفتم.
596821_Laie_100.gif

آخرین ویرایش:

Tarsa

New member
واقعا ممنونم استاد اصلا نمیدونم چرا تو این دوره زمونه با خودشیرینی نمره میگیرن:smiliess (11)::thanks:

بالا