اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

ROJO

New member
بهتون پیشنهاد میکنم این درس رو با یه استاد دیگه بگیرید، حالا از کلاسم بفرماید بیرون :)))

دست بالای دست بسیار است نکرو lol. بهارو میندازی بیرون :)) برو از کلا.س من بیرون با والدینت بیا، نمرتم بیشتر از کف پاسی نمیشه، حذف و اضافه هم فعاله هنو وقت داری حذف کنی:motat:

dr.bahar1986

New member
بهتون پیشنهاد میکنم این درس رو با یه استاد دیگه بگیرید، حالا از کلاسم بفرماید بیرون :)))

سرباز سره کـلاس من چیکار میکنین
آقا کی این سربازو راه داده تو کـلاس!! حراست بیاد ببینم اینجا درو پیکر نداره؟!!!
:p7977cujr38iyymsu8:

- - - Updated - - -

دست بالای دست بسیار است نکرو lol. بهارو میندازی بیرون :)) برو از کلا.س من بیرون با والدینت بیا، نمرتم بیشتر از کف پاسی نمیشه، حذف و اضافه هم فعاله هنو وقت داری حذف کنی:motat:

روجو شما بیست میشی اگه حوصله نداشتی اصلن سره جلسه هم نیا
:bunnyearsmiley:

mehrshad.namdar

New member
از بابت نمره خیالتون راحت. پاس میشید همه با نمره بالای ۱۸. در طول ترم خودتون رو نشون بدید. خدایی برید دعا کنید اینجور استادی دارید ههههه

سرباز سره کـلاس من چیکار میکنین
آقا کی این سربازو راه داده تو کـلاس!! حراست بیاد ببینم اینجا درو پیکر نداره؟!!!
:p7977cujr38iyymsu8:

- - - Updated - - -

من تسلیمم :):riz304:
خدایا یکی هم نیس مثل این دوتا هوای مارو داشته باشه:dadad4:

آخرین ویرایش:

yara

New member
تمام واحدهایی که من تدریس میکنم شما 20 نکروز خیالت راحت والا چون سربازی:idea_majidonline:

dr.bahar1986

New member
یارا که جای خود دارد
ولی خداییش من الانشم به همه بالای 18 میدم پایان نامه ها رو 20 میدم امتحانارم آسون میگیرم همه بالا میشن

ADEL21

New member
:(50):
بایـــــــــــــــــــــد امتحان بگیرم ...
اینجوری نمــــیشه گفت :smiliess (6):

yara

New member
لیدا جون شما اصلا کلاص نیا عزیزم..همینچوری 20......سفارش شده س دیگه ای بابا نگید این مدل استاد نداشتین که باورم نمیشه والا

abtin13

New member
استاد که به استاد نمره نمیده.استادا همشون بیستن:riz277:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: diseases

yara

New member
استاد که به استاد نمره نمیده.استادا همشون بیستن:riz277:

آبتین نمره شما هرترم -0- ......تغییر رشته بدی بهتره مگر اینکه استاد دیزیز ضامن بشن :smilies:

قربونت یاراجان :) بوخوداهمچین اوستادی نداشتم

لیدا نمره شماهم رد شده عزیزم همون20 خیرشو ببینی :ahi5slcgm04mi8jqqkl

شفيع

New member
والا من به دانشجوهايي كه در كلاس در طول ترم حاضر نباشن نمره ايي نميدم حتي يكصدم اما كساني كه حاضر باشن به هر بار حضور 25/. اضافه ميكنم

dr.bahar1986

New member
نمره شفیع رو از 15 حساب میکردم
5 نمره بخاطر گیر دادن به دخترا ازش کم میکردم

شفيع

New member
نمره بهار رو از 14 حساب ميكردم .6 نمره هم حضور در كلاس تا اخرين لحظه.

بالا