varia
Well-known member
آنتنیوس اگه نمره من هفته نمره شما هم 2 هستش!!ب گلچین 7 میدم یه انگشت هم میزنم وسط کیکیش.....خخخخخخخخخخخخ
آنتنیوس اگه نمره من هفته نمره شما هم 2 هستش!!ب گلچین 7 میدم یه انگشت هم میزنم وسط کیکیش.....خخخخخخخخخخخخ
این آقای گلچین رفت و سوالمو بی جواب گذاشت فقط مونده نمره ی خودم اونم که معلومه بیسته بیسته :ad54ad:
بابا برقی را مینداختم و هر چی هم بهم التماس کنه پاسش نمیکردم
بعد میبینه که من بهش نمره نمیدم موقع رفتن فک کنم بهم فحش داد خواستم پاسش کنم دیگه پشیمون شدم تا دیگه حرف بد نزنه
کتاب سبز اولا رنگ من پررنگ تره دوما برید نگاه کنید من کی عضو انجمن شدم و شما کی عضو شدی؟!! ههههههههههههههه
:21:بابا برقی:
اجرای بازیگری:19
حضور سر کلاس:19
طبع شاعرانه:19.75
ولتاژ:220!!!!
نمره کل:9.75!!!!!
وضعیت:مردود......
به بابابرقیم 22 میدادم....
استاااد.... ماهم درسته که شاگرد جدید کلاسیم اما میشه یه نمره ای هم به ما بدین؟؟
میخوایم سطح خودمونو با بقیه بسنجیم استاد!
شوما از لحن کلامت معلومه خودشیرین هستی......اول یه سر برو خاطراتتو اینجا بنویس http://olumpezeshki.ir/forum/thread6426-3.html#post190339 ....بعدا بیا بهت نمره میدم !!ضممن گوشزد کنم من با خود شیرینا ندار م:j58r36j3gcr4suxymup
اوا؟؟ یعنی چی استاد؟ خیلیم دلت بخواد خودشیرینی کنم برات... اصن حالا که اینطور شد همین الان میرم درسمو با یک استاد دیگه بر میدارم!
و اما شوما......آشبزیت خوبه ....شعرات خوبه .....عکاسیت خوبه ......حدسیاتت هم خوبه .....کلا معدل 18.70.....
وای ممنونم استااااااد جونم....! فدات بشم من استاد. تا آخر عمر خودشیرینیتو میکنم. اون استاد بابا برقی هم دلش ب سوو زه!:bunnyearsmiley:
در حضور جمع پارتی بازیییییییییییییییی
اصلا اسم نمرمم نیار:smiliess (3):