mino90
New member
امیدوارم استاد بشه :4d564ad6:
بهش 19 میدم ...
خب .....شما هم که معلومه نمرتون 20
امیدوارم استاد بشه :4d564ad6:
بهش 19 میدم ...
18 میدم بهت (من 18 رو گاهی از 20 هم بیشتر دوست دارم )am-ml.........20
آنتیوسو گفته بودم حالا نوبت نوتره ؟ به نظرم 20 خوبه براش ها همه راضی ان ؟
الان که فکر میکنم میبینم برگه شما را کلا گم کردم واجبه ترم دیگه بازم همین درس صبر وشکیبایی را پاس کنیدعاغا من نمرم نوسان داره چرا؟بعضیا آخر ترم میگن نمرمو برخی 3و برخی 14 و برخی 18 و برخی هم 20 و برخی هم صفر!!! چه تفاهمی دارن اساتید با هم.:25r30wi:
عاغا من نمرم نوسان داره چرا؟بعضیا آخر ترم میگن نمرمو برخی 3و برخی 14 و برخی 18 و برخی هم 20 و برخی هم صفر!!! چه تفاهمی دارن اساتید با هم.:25r30wi:
ب مینو 19 میدم ...چون اسممو اشتباه نوشته....
اصلش اینه....آنتنیوس....در صورت تمایل میتونید آنتی یا آنی هم صدا کنید....
(به خاطر بی دقتی که کردم معذرت میخوام ) برای جبران هم نمرتون19/5
مثل یکی از اساتید دوره ی کارشناسی ما که بخاطر اینکه یکی از دختر خانما بش گفت چرا آزمایشگاه دو واحده یبار تو هفته برگزارمیشه بش 1.5 داد. و چون 5 واحد داشتیم باش طرف مشروط شد.من که خواستم ازت انتقام بگیرم . به خاطر جر و بحثایی که سر کلاس با من میکردیh34r-smiley:
مثل یکی از اساتید دوره ی کارشناسی ما که بخاطر اینکه یکی از دختر خانما بش گفت چرا آزمایشگاه دو واحده یبار تو هفته برگزارمیشه بش 1.5 داد. و چون 5 واحد داشتیم باش طرف مشروط شد.
اقای نوتر...هرچی حقشه..اگه غیبت نداشته باشه 1 نمره بهشون کمک میشه:rolleyessmileyanim:
مثل یکی از اساتید دوره ی کارشناسی ما که بخاطر اینکه یکی از دختر خانما بش گفت چرا آزمایشگاه دو واحده یبار تو هفته برگزارمیشه بش 1.5 داد. و چون 5 واحد داشتیم باش طرف مشروط شد.
همینه که هست . میخوای خودت برو همین الان خیلی سنگین و رنگین حذف کن:4d564ad6: