اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

ketabsabz

Well-known member
آنتیوسو گفته بودم حالا نوبت نوتره ؟ به نظرم 20 خوبه براش ها همه راضی ان ؟

mino90

New member
ایمونو ،آنتونیوس،نجما هم که.................19 هستن! کسی که اعتراضی نداره؟!

نوتر

New member
عاغا من نمرم نوسان داره چرا؟بعضیا آخر ترم میگن نمرمو برخی 3و برخی 14 و برخی 18 و برخی هم 20 و برخی هم صفر!!! چه تفاهمی دارن اساتید با هم.:25r30wi:

antenyus

Active member
ب مینو 19 میدم ...چون اسممو اشتباه نوشته....

اصلش اینه....آنتنیوس....در صورت تمایل میتونید آنتی یا آنی هم صدا کنید....

mino90

New member
عاغا من نمرم نوسان داره چرا؟بعضیا آخر ترم میگن نمرمو برخی 3و برخی 14 و برخی 18 و برخی هم 20 و برخی هم صفر!!! چه تفاهمی دارن اساتید با هم.:25r30wi:
الان که فکر میکنم میبینم برگه شما را کلا گم کردم واجبه ترم دیگه بازم همین درس صبر وشکیبایی را پاس کنید

najma

New member

من که خواستم ازت انتقام بگیرم . به خاطر جر و بحثایی که سر کلاس با من میکردی :ph34r-smiley:

mino90

New member
ب مینو 19 میدم ...چون اسممو اشتباه نوشته....

اصلش اینه....آنتنیوس....در صورت تمایل میتونید آنتی یا آنی هم صدا کنید....

(به خاطر بی دقتی که کردم معذرت میخوام ) برای جبران هم نمرتون19/5

نوتر

New member
من که خواستم ازت انتقام بگیرم . به خاطر جر و بحثایی که سر کلاس با من میکردی :ph34r-smiley:
مثل یکی از اساتید دوره ی کارشناسی ما که بخاطر اینکه یکی از دختر خانما بش گفت چرا آزمایشگاه دو واحده یبار تو هفته برگزارمیشه بش 1.5 داد. و چون 5 واحد داشتیم باش طرف مشروط شد.

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
اقای نوتر...هرچی حقشه..اگه غیبت نداشته باشه 1 نمره بهشون کمک میشه:rolleyessmileyanim:

Shaghaegh

New member
مثل یکی از اساتید دوره ی کارشناسی ما که بخاطر اینکه یکی از دختر خانما بش گفت چرا آزمایشگاه دو واحده یبار تو هفته برگزارمیشه بش 1.5 داد. و چون 5 واحد داشتیم باش طرف مشروط شد.

٠/٢٥ چون اون عكسو گذاشت برام:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:

najma

New member

همینه که هست . میخوای خودت برو همین الان خیلی سنگین و رنگین حذف کن:4d564ad6:

بالا