اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

mw.ashel

New member
زهرا هم فک میکنم خودش 20 بیاره.یا شاید هم 19.75

رضا بچه درس خونیه و میدونم که واقعا میخونه:smilies-azardl (181و تلاشم میکنه ولی یه ذره هم با استاد قبلیش (پسردائیم) در موردش مشورت میکردم ببینم نظر اون چیه اگه من بهش 20 بدم.:25r30wi:

antenyus

Active member
همش مینداختمش.....اصن عمرا قبولش نمیکردم....:dadad4:.....20 هم میشد مینداختم.....:black_eyed:

درس نمیخونی آره.....
58517_126fs4147532.gif

با این وضع برگه میخواد پاسش کنم.....
574817_112.gif

آخه 2 هم شد نمره.......

reza.n

New member
رضا بچه درس خونیه و میدونم که واقعا میخونه:smilies-azardl (181و تلاشم میکنه ولی یه ذره هم با استاد قبلیش (پسردائیم) در موردش مشورت میکردم ببینم نظر اون چیه اگه من بهش 20 بدم.:25r30wi:

جای حدیث خالی.قبل اینکه پسردایی تو باشه استاد من و حدیث بوده!!!اگه باهاش مشورت کنی با 10 11 پاسمون میکنه.بیشتر نمنیشه که کمتر میشه:14:باور کن میدونم یه چی میگم.مشورت نکن باهاش لطفا:14:

mw.ashel

New member
جای حدیث خالی.قبل اینکه پسردایی تو باشه استاد من و حدیث بوده!!!اگه باهاش مشورت کنی با 10 11 پاسمون میکنه.بیشتر نمنیشه که کمتر میشه:14:باور کن میدونم یه چی میگم.مشورت نکن باهاش لطفا:14:

باشه به خاطر گل روی شما هم که شده و میشناسمت 20 میدم .

mohana

Well-known member

ممنون عزیزم:thanks:
ولی فک میکردم منو نمیشناسین!!!!!!!!!!

ایمنو 15 میدم...ینی تو برگه 12 شده هاااا....شیطنت داشت تو کلاس... 3 بار هم غیبت..ولی چ کنیم دیگه 3 نمره اضافه میکنیم:whistle::rolleyessmileyanim:

TUMS

Well-known member
مهنا را 20 میدم
چون احساس میکنم درس خون هست هر چند نمره اش 10 شده!!!!!!!

TUMS

Well-known member
حال میکنم آنتی را بندازم تازه این درسو فقط من تدریس میکنم ترم بعد هم با خودمه
مگه اینکه بره یه یونی دیگه
تازه ترم بعدش هم با من نگیر که میندازمت .. . . .

TUMS

Well-known member
چه حالی میده استاد باشی
رضا پسر خوبیه پاسش میکنم
پرنیا هم حالا این ترمو میندازمت تا کلاسای منو جدی بگیری
حالا ترم بعد اگر دختر خوبی بودی شاید پاست کنم
دیگه هم واسه نمره پیش من نیا وقت ندارم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ba ba barghi

Well-known member
همون جلسه ی اول از کلاس می ندازمش بیرون ........بهتره درستو حذف کنی....دیگه خود دانی.....
ضمنن دست روی دختر منم بلند نکن ....
740913_wizard.gif

حذف نکردی با 6.3...می ندازمت .....پس از اعتراضات و التماس هات 9.9 ثبت نهایی اش می کنم !!

آخرین ویرایش:

lale120

New member
من اشل رو21میدادم که توتاریخ ثبت بشه /بابابرقی چون مغزشوبرق گرفته 1کتاب سبزرو 9واصلا ازاستادی میرفتم کنار.همون خونه داری ازهمه چیز بهتره:(40):

بالا