اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

reza.n

New member
یه خورده هم اسپم بدیم
رضا "به همین خیال باش" چی میشه به زبون شما؟ اونم یادم بده برا دور بعدی هر کی اذیت کرد بهش بگم

میتونی از این جمله استفاده کنی:انا وا بدن....یا فقط بگو وا بدن ری....این هم هست:هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه. یا بگی همین ترس تره بسه.:tonguesmiley:

Taraa

Well-known member
میتونی از این جمله استفاده کنی:انا وا بدن....یا فقط بگو وا بدن ری....این هم هست:هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه. یا بگی همین ترس تره بسه.:tonguesmiley:

هههههههه ... معنیشونو هم میگفتی ، حداقل خودمم بدونم چی دارم میگم به ملت

bacillus.bs

New member
من اگر استادتون بودمااااااااا
درس x 1 بهتون نمره ي خوب ميدادم تا درس x2 را هم با من بگيريد
301310_write_a_letter.gif

بعد توي درس x2 حالتونو ميگرفتم
78789_129fs3707231.gif

reza.n

New member
آرزوش به دل ایمنو جان و شما میمونه که من بیام التماس :65d6a5d6s:
رضا تو برگه شده 20- !!! بچه ها چی کارش کنیم الان ؟؟:25r30wi::motat:

التماس کی خاست کنی حالا.درهر صورت مردودی.ولی خب الان یه نمره ی خوب بده دیگه.20 شدم گناه دارم نامردی نکن.معدلمو واسه سربازی میخام:1dco2x0p1lilzhfpg1t

najma

New member
التماس کی خاست کنی حالا.درهر صورت مردودی.ولی خب الان یه نمره ی خوب بده دیگه.20 شدم گناه دارم نامردی نکن.معدلمو واسه سربازی میخام:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بابا بیست نشدی . چه اعتماد به سقفی دارن بعضی ازین دانشجوهاااااااااااا
منفی بیست شدی :25r30wi:

Taraa

Well-known member
بذا خودم حدس بزنم پس
انا وا بدن : وا بده
وا بدن ری: وابده بابا
هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه: انقد واستا تا زیر پات علف سبز شه
همین ترس تره بسه : همین ترس بسته؟؟؟؟؟

mehran35

New member
به تارا اول نمره 7.5 میدادم تا کلی شوکه بشه وحالش گرفته بشه بعد که میومد التماس واعتراض میخنیدیدم ومیگفتم یکش رو جا انداختم...........خخخخخخخ!

Taraa

Well-known member
به تارا اول نمره 7.5 میدادم تا کلی شوکه بشه وحالش گرفته بشه بعد که میومد التماس واعتراض میخنیدیدم ومیگفتم یکش رو جا انداختم...........خخخخخخخ!
التماس؟ تارا؟ تارا و التماس؟

اصن خوشم میاد همه دلشون میخواد این التماس منو ببینن ... آما .... آما .......
هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه (منظور همون شتر در خواب بیند پنبه دانه هست گویا)

raha 24

New member
از اونجاییکه من در نمره دادن سخت گیرم و همچنین به انداختن دانشجو معتقد نیستم 10 وگرنه باسیلوس عزیز که خودش نمره ی بیسته.

mehran35

New member
التماس؟ تارا؟ تارا و التماس؟

اصن خوشم میاد همه دلشون میخواد این التماس منو ببینن ... آما .... آما .......
هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه (منظور همون شتر در خواب بیند پنبه دانه هست گویا)

عاغا اصلا نمره نمیدم همینه که هست میخای چیکار کنی؟ برو ترم دیگه دوباره بگیر شاید دلم سوخت پاست کردم اونم با ده!

Taraa

Well-known member
بهناز بخاطر تلاشش 20 ولی این اواخر یه خورده شل کرده 2 نمرشو کم میکنم 18 ... بعد حالا اگه تلاشش بیشتر شد دوباره 2 نمره رو بهش برمیگردونم

نجما چون دختر قوی ای هست 20 ولی یه نمره کم میکنم بدلایلی پس : 19

مهرانم دلم براش میسوزه چون کارش سخته ....ممممممممم .....نه ولی از اونجایی که شیوا رو همش اذیت میکنه همون فقط پاسش میکنم : 10

بالا