pariya
New member
به خاطر همین به خودت 19 دادی!!!!!!!!!!!:bunnyearsmiley:
من تو مقام دانشجویی ک شما استادم هستید وامودم تا بهم نمره بدید این نمره رو دادم برا خودم استاد ایمونو:bunnyearsmiley:
به خاطر همین به خودت 19 دادی!!!!!!!!!!!:bunnyearsmiley:
به پریا که نمیشناسمش 0.5.
یه خورده هم اسپم بدیم
رضا "به همین خیال باش" چی میشه به زبون شما؟ اونم یادم بده برا دور بعدی هر کی اذیت کرد بهش بگم
میتونی از این جمله استفاده کنی:انا وا بدن....یا فقط بگو وا بدن ری....این هم هست:هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه. یا بگی همین ترس تره بسه.:tonguesmiley:
هههههههه ... معنیشونو هم میگفتی ، حداقل خودمم بدونم چی دارم میگم به ملت
به رضا 0.25 به تارا 0.75
آرزوش به دل ایمنو جان و شما میمونه که من بیام التماس :65d6a5d6s:
رضا تو برگه شده 20- !!! بچه ها چی کارش کنیم الان ؟؟:25r30wi::motat:
التماس کی خاست کنی حالا.درهر صورت مردودی.ولی خب الان یه نمره ی خوب بده دیگه.20 شدم گناه دارم نامردی نکن.معدلمو واسه سربازی میخام:1dco2x0p1lilzhfpg1t
-5 ، ترم بعد
بذا خودم حدس بزنم پسمیتونی از این جمله استفاده کنی:انا وا بدن....یا فقط بگو وا بدن ری....این هم هست:هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه. یا بگی همین ترس تره بسه.:tonguesmiley:
بذا خودم حدس بزنم پس
انا وا بدن : وا بده
وا بدن ری: وابده بابا
هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه: انقد واستا تا زیر پات علف سبز شه
همین ترس تره بسه : همین ترس بسته؟؟؟؟؟
التماس؟ تارا؟ تارا و التماس؟به تارا اول نمره 7.5 میدادم تا کلی شوکه بشه وحالش گرفته بشه بعد که میومد التماس واعتراض میخنیدیدم ومیگفتم یکش رو جا انداختم...........خخخخخخخ!
التماس؟ تارا؟ تارا و التماس؟
اصن خوشم میاد همه دلشون میخواد این التماس منو ببینن ... آما .... آما ....... هته تره بس تا ته پا زیر علف سبزه بهه (منظور همون شتر در خواب بیند پنبه دانه هست گویا)