اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

zanbagh

New member

فکر کن رفتی حموم
.
.
.
حولت یادت رفته!
.
.
.
داد می زنی: یکی حوله منو از رو تختم بده...
.
.
.
در یکم باز میشه یه دستی حوله رو میده بهت...
.
.
.
می گیری، تشکر می کنی... خودتو خشک می کنی... لباس می پوشی...
.
.
.
دستتو که میذاری رو دستگیره درو باز کنی بیای بیرون یادت میفته همه مسافرتن و تو تو خونه تنها بودی...!!!

حالا حستو بگو...

.

a_67

New member
من که یه مدت سر جام خشک میشم و پاهام میلرزه چون انتظارش رو نداشتم ولی بعدش شجاع میشم و میرم بیرون ببینم چه خبره. چون بالاتر از سیاهی رنگی نیست.

zanbagh

New member
184619_jawsmiley.gif
592019_twzonesmiley.gif

waria

New member
آخه عملی نیست...مگه میشه همه برن مسافرت منو با خودشون نبرن؟؟نمیشه که...:whistle:
ولی خب مثلا اگه اتفاق بیفته، میرم ببینم کی بوده ازش تشکر کنم...:black_eyed:

leyla-h

New member
واااااااای تجسم میکنم از ترس میمیرم، من که از حموم درنمیام تا نامردا از مسافرت برگردن کار دیگه ای از دستم برنمیاد :smiliess (12):

mehran35

New member
خیلی حال میده میفهمی حتی در نبود همه هم باز یکی با تو هست!!!!!!!!!!!

setayesh71

New member
اصلا نمی تونم تصور کنم ! ولی خب بالاخره باید اومد بیرون ببینیم قضیه چی بوده ؟!

AWWA

New member
هر کی که هست نیتش خیره......

آخرین ویرایش:

parnian24

New member
موهام همه سیخ میشن!از حموم بیرون نمیام....تا وقتی کعه از تو حموم موندن خسته بشم و دیگه هیچی واسم مهم نباشه جز اینکه از حموم بیام بیرون...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

eco.bio

New member
من بهش میگم تلفنمو بیار واسم تا ببینم بازم حرف گوش کنه:4d564ad6: اگه حرف گوش کن بود خب گوشیو میاره به یکی زنگ میزنم کمک میخوام اگه نیاورد باهاش وارد مذاکره میشم:4d564ad6: خب بقیه اشم بستگی به جواب اون داره:smiliess (3):

Tarsa

New member
منم فک کنم ترجیح بدم تو حموم بمونم تا واقعا حس خفگی بهم دست بده یا طرف در بزنه:whistle:

vitamin

New member
من دوباره صداش ميكنم ميگم اين كه حوله من نيسسستت وقتي اومد با همون حوله خفش ميكنم

foroozan

New member
خیلی باحاله که...من همیشه دوست داشتم یه روحی،جنی،همزادی....چیزی باهام باشه وهرچی بش گفتم واسم سزیع انجامش بده.بی چون وچرا
البته الان داغم دارم اینارو میگما.کافیه همین الان برقامون بره...............:13:

biosta

Well-known member
شما بگین .

هر چیزی امکان داره حتی سوالی که پرسیده شده بود
اما احتمال یا همان امکان چنین حادثه ای چقدر هست ؟ :p7977cujr38iyymsu8:

reza.n

New member
سوال جالبییه.قلبم شروع میکنه به زدن.موهام سیخ میشه و یه لرزش خفیفی و توو بدنم حس میکنم.گلوم خشک میشه.اروم و ساکت وای میستم یرای چند دقیقه و ذهنم به هزار تا چیز فکر میکنه و همینطور گوشم به بیرونه که ببینم چیزی میشنوم یا نه.به دسته فکر میکنم که چطور دستی بوده ظریف ضخیم مردونه زنونه.بسته به نتیجه ای که میگیرم دو احتمال داره یا میگم که جنی چیزی بوده که با سلام و صلوات و بسم ا.... گویان میام بیرون به این امید که چیزی نبینم.یا نتیجه میگیرم که دزدن که اون وقت اگه حس کردم یکیه که میام بیرون ولی اگه حدس زدم چندتان.خیلی راحت توو حموم میمونم و میگم اقایون من حموم هستم شما هرچی میخاین ببرین.و توو دلم امیدوارم که زودتر گورشونو گم کنن:14:

reza.n

New member
خیلی باحاله که...من همیشه دوست داشتم یه روحی،جنی،همزادی....چیزی باهام باشه وهرچی بش گفتم واسم سزیع انجامش بده.بی چون وچرا
البته الان داغم دارم اینارو میگما.کافیه همین الان برقامون بره...............:13:

فروزان میدونی که همزاد علاقه ی زیادی داره که فردی که همزادشو رو اذیت کنه؟؟!!!نگو برقاتون میره ها

mikhak s

New member
اي واي يه لحظه واقعا تجسمش كردم نزديك بود سكته كنم. :p7977cujr38iyymsu8::13: اولش كاملا كوپ ميكنم براي چند دقيقه ساكت مي مونم (اگه تو اين چند دقيقه سكته نكردم)شايد چيزي شنيدم. بعد خودمو آماده ميكنم آروم ميام بيرون اطرافو نگاه ميكنم سريع لباسامو بر ميدارمو ميرم تو حياط ميپوشمو فرارررررررررررررررررررررررررررر البته همزمان آيت الكرسي هم ميخونم.:dadad4:

اميدوارم هيچ وقت برام پيش نياد :14::

بالا