منظورت کدوم کامنت ابی من نخوندم کجاس برم ببینم.البته الان یاد استاد ebi افتادم.نمیدونم چطوری با خدا نشسته چای نوشیده!:shocked::dadad4:
ابی خواننده رو میگه:25r30wi:منظورت کدوم کامنت ابی من نخوندم کجاس برم ببینم.
میخوای هوای بهشتو الوده کنی؟؟؟
بابا این جا همه چی ردیفه دیگه چرا سیگار؟؟؟از سیگار بهترش هم هستاااااااااااااااااااااا
این قد کوچیک فکر نکن
بابا تو بهشت چیزای بهتری هم هست که مستیش از سیگارم بهتره ....تازه ریه های آدمم خراب نمیکنه...من کوچیک فکر نکردم عزیزم
فکر من بسیار عاقلانست :a2d3:
حوریو پری و سیب و پرتقال بعد همون یه نخ سیگار میچسبه7977cujr38iyymsu8:
حالا پرنیان اون دنیا هم دست از سرمون برنمیدارین؟اونجام یه کاری میکنید خدا گارد حفاظتی مونث مذکر بزاره ها اقا جون چیه میرید رو کوهاو وصخره ها و ساحلهای شنی دراز میکشید موجب میشید اون دنیام گشت ارشاد راه بیفتهما با بهشتیا از یه کوه صخره ای بالا مییرم.بعد به قله که رسیدیم از خستگی روی سنگا ولو میشیم .در حالی که نور زرد آفتاب گرم و نرم همراه یک نسیم صورتمونو نوازش میکنه و به سکوت با ابهتی که اونجاست گوش میدیم.و
بعدش با خودم میگم یادش به خیر توی اون دنیا هم مثل بهشت از این جور خستگی های قشنگ داشتیم.:motat:
اپید جان از شوخی بگیذریم جدی اگه انجمن روانشناسی آمریکا نبود الان بیشتر کشورها اصلا روانشناسی نداشتheyf chon ketab ravanshenasit misuze amma natars ehtemalan chan ta az asatide hamun anjomane usa unja peyda mishan ba ham bahs konid,,,,shukhi kardam khoda nakone dadash
بهشت و جهنم تو همین دنیاست که میتونه نتیجه اعمالمون باشه....
شرمنده یادم رفته بود که نباید خط قرمز ها رو رد کنم تو این سایت