اوهوم..این پیشنهاد هم خوبه.ولی به این تاپیک این طوری نگاه کن..این سوال یه ایده هست برای اینکه بتونی به چیزهایی فکر کنی که جرات فکر کردن بهشون رو نداری یا به خودت چنین اجازه ای نمیدی،به چیزهایی که خیلی برات جالب هستن،یا خیلی مهم هستن،یا خیلی باور نکردنی هستن یا غیر ممکن به نظر میان،یا دوست داشتنی هستن،یا بهت آرامش میدن....به نظر من: به جای اینکه فکر کنیم روز اول ورود به بهشت رو چیکار کنیم؟ بهتره فکر کنیم چیکار میتونیم بکنیم که بتونیم به بهشت بریم و به اون فکر های خوبمون عمل کنیم؟؟
هر روزی که ما از خواب بیدار میشیم وارد یه روز تازه و زندگی تازه میشیم و اگه بتونیم اون روز رو تا پایانش به بهترین نحو که باعث خوشحالی خدا هم میشه بگذرونیم جزو روزهای بهشتی مون تو بهشت محسوب میشه.
راستش من که با هر دینی نشستم حساب کردم... دیدم آخرش میرم جهنم!!!
پس فایده ای نداره به این چیزها دلخوش کنم...
اما اما الان بهتون میگم اولین روزی که رفتم جهنم چکار میکنم...
در جهنم قطعا بزرگان بسیار زیادی وجود دارن... با هر دینی که حساب کنید... کلی افراد بزرگ و دانشمند... میرن جهنم... اگر با اسلام حساب کنید... ادیسون و انیشتین جهنمی هستن... اگر با مسیحیت حساب کنید... انیشتین جهنمیه... اگر با یهودیت حساب کنید... ادیسون جهنمی و... و خلاصه هزاران انسان بزرگ جهنمی هستن... میرم با این بزرگان مهشور میشم و از هم صحبتی باهاشون فیض میبرم!
راستش من که با هر دینی نشستم حساب کردم... دیدم آخرش میرم جهنم!!!
پس فایده ای نداره به این چیزها دلخوش کنم...
اما اما الان بهتون میگم اولین روزی که رفتم جهنم چکار میکنم...
در جهنم قطعا بزرگان بسیار زیادی وجود دارن... با هر دینی که حساب کنید... کلی افراد بزرگ و دانشمند... میرن جهنم... اگر با اسلام حساب کنید... ادیسون و انیشتین جهنمی هستن... اگر با مسیحیت حساب کنید... انیشتین جهنمیه... اگر با یهودیت حساب کنید... ادیسون جهنمی و... و خلاصه هزاران انسان بزرگ جهنمی هستن... میرم با این بزرگان مهشور میشم و از هم صحبتی باهاشون فیض میبرم!