اولین روز تو بهشت چیکار میکنی؟

parnian24

New member
خودم میرم اگه بشه خدا رو بغل میکنم.آخه عاشق بغل کردنم:dadad4:

shahram25

New member
بخدا روانشناسی رو اینقد دوس دارم میرم زیر درختان میوه و کنار جویبار میشینم و درسمو میخونم

zanbagh

New member
من درخواست میکنم اگ بشه یبار دیگه عزیزترین وپاکترین کسی روکه پارسال همین موقع ها از دس دادم‏(تو1سانحه‏)یه دل سیرنگاش کنموببوسمش‏!‏

shahram25

New member
من درخواست میکنم اگ بشه یبار دیگه عزیزترین وپاکترین کسی روکه پارسال همین موقع ها از دس دادم‏(تو1سانحه‏)یه دل سیرنگاش کنموببوسمش‏!‏
منم از خدا میخوام که زنبق ان شخص رو ببینه خداوندا دعاشو مستجاب کن

aohm

New member
من زير سايه اولين درخت مينشستم و يه نفسي تازه ميكردم...از خستگي سالها زندگي در دنيا

اما باورم نميشه..آخه من برم بهشت،بهشت كجا بره اونوقت؟!

shahram25

New member
من زیر درختان مینشستم درس اسیب شناسی روانی رو میخوندم و منتظر میموندم که انجمن روانپزشکی امریکا ورژن جدید اختلالات رو بده بیرون

parnian24

New member
من زير سايه اولين درخت مينشستم و يه نفسي تازه ميكردم...از خستگي سالها زندگي در دنيا

اما باورم نميشه..آخه من برم بهشت،بهشت كجا بره اونوقت؟!

همه مون آخر آخرش میریم بهشت عزیزم

OMID2010

New member
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:

در روز قيامت، امر مى شود كه گروهى از مردم را به سوى بهشت ببرند . هنگامى كه نزديك آن مى رسند و بوى بهشت را استشمام مى كنند
و چشمشان به كوشك هاى آن و ديگر چيزهايى مى افتد كه خداوند براى بهشتيان آماده كرده است ، ندا مى آيد كه :
«آنان را بر گردانيد كه بهره اى در آن ندارند» . پس با چنان حسرت و افسوسى باز مى گردند كه هيچ كس با چنان حسرتى باز نگشته است .
مى گويند: پروردگارا ! اگر پيش از آن كه به ما نشان دهى آنچه را نشانمان دادى، از پاداشت و نعمت هايى كه در بهشت آماده كرده اى، ما را به آتش مى بردى ، برايمان آسان تر بود . خداوند مى فرمايد :

«اين كار را عمدا با شما كردم ؛ چرا كه شما در خلوت خود ، با ارتكاب گناهان به جنگ با من بر مى خاستيد ؛ ولى هر گاه با مردم رو به رو مى شديد ، فروتنانه برخورد مى كرديد . به وارونه آنچه در دل هايتان با من بوديد ، به مردم وانمود مى كرديد .
از مردم مى ترسيديد و از من نمى ترسيديد . مردم را بزرگ مى داشتيد و مرا بزرگ نمى داشتيد .
به خاطر مردم [گناه و خلاف را] ترك مى كرديد و به خاطر من ترك نمى كرديد. پس، امروز با محروم كردنتان از پاداش، عذاب دردناك را به شما مى چشانم»

آخرین ویرایش:

shahram25

New member
امید حالا فکر کن رسیدی به بهشت و ازین مسیر گذشتی اونجا باشی چکار میکنی

cheshmak

New member
خدا ارحم و الراحمینه

ولی بچه ها فکرشو بکنید اگه همه قراره برن بهشت پس اصلا واسه چی جهنم ساخته شده......؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Dexter2009

New member
خدا ارحم و الراحمینه

ولی بچه ها فکرشو بکنید اگه همه قراره برن بهشت پس اصلا واسه چی جهنم ساخته شده......؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افرادی هم هستند که توی جهنم جاودانند...بعضی از افراد یه مدت می رن جهنم بعد می رن بهشت .یه تعدادی هم فقط از بالای جهنم رد می شن و نگاشون به جهنم می افته. در کل همه باید از جهنم بگذرند.

parnian24

New member
:motat:دقیقا dexterکسایی که خیلی خیلی گناه کارند تا ابد تو جهنم می مونند،اگه همه بخوان برن جهنم که بهشت خالی می مونه

matin

New member
من میخوام برم پیش کوروش و داریوش ، اولین چیز آدرس این عزیزان رو میگیرم

negarF

New member
من التماس می کنم که ببرنم پیش امام رضا که هر چی تو این دنیا دارم از لطف و کرم امام رضاست. بعد میشینم مفصل قربون صدقش می رمو خاک پاشو می بوسم.
وقتی خیالم راحت شد میرم بالای درختای میوه و تا جایی که جا دارم می خورم !!!!! البته دور از چشم دیگران که بهم بچسبه!!! اگه بشه چی میییییییییییییشه!

ZOT

New member
فقط میشینم نگاه میکنم بعدم میرم همه جا می گردم و از قدرتهای خارق العاده که اینجا نتمیتونم استفاده کنم بهره می برم!
البته اگه تو بهشت راهم بدن !
:65d6a5d6s:

melodic_m68

New member
گویند کسان بهشت با حور خوش است
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
آواز دهل شنیدن از دور خوش است

mohana

Well-known member
من گاهی اوقات با خودم فکر میکنم
اگه قرار باشه ما آدمای عادی
که در حد خودمون واجبات و انجام میدیم(البته من نه به طور کامل!!!)
انسانیت سرمون میشه
کمک به همنوع رو میدونیم
بریم جهنم
پس اون آدمکش های حرفه ای
جنایت کارا کجا باس برن؟!
گاهی اوقات این فکر باعث میشه بگم
نههههههههههه
هرچقد کم و کاستی داشته باشی باز خدا میبخشدت
این حس خوبی نیس
باعث شده تلاش نکنم که بنده خوب خدا شم!!!

بالا