اولین روز تو بهشت چیکار میکنی؟

reza.n

New member
هنوز یه آرزوی خارق العاده و خرق عادت نشنیدم که به اسم بهشت بخوره.:motat:

TUMS

Well-known member

من هنگ میکنم
میگم منو این همه خوشبختی محاله!!!!!!!!!!
از خدا همیشه خواستم که به جایی نرسم که خودم و خدا و . . . . را فراموش کنم
از خدا واسه شماها هم اینو می خوام!!!!!!!!!!

shahram25

New member
به نظر منم ما جهنم و بهشت رو در همین دنیا واسه خودمون داریم

diptera

New member
من دوس دارم همه ی حوری ها رو خفه کنم و خودم باشم فقطططططططططططططططططط.....:whistle:

iran khanom

Member
ميرم انجمن گفتگوي علوم پزشكي و دويشم يه كم ميشينم با بر بچ حوري چت ميكنيم.

parnian24

New member
میخوام دنیا و آدمای اطرافم رو بدون خودم تصور کنم.ینی اگه من اصن به دنیا نیومده باشم...مثلن خانوادم...دوستام تو زمانهای مختلف..:33:

raha 24

New member
سراغ اونایی که دوسشون دارم رو از خدا می گیریم و می خوام که ببینمشون.
خیالم راحت میشه که دیگه پیش خود خدام.

mw.ashel

New member
به نظر من: به جای اینکه فکر کنیم روز اول ورود به بهشت رو چیکار کنیم؟ بهتره فکر کنیم چیکار میتونیم بکنیم که بتونیم به بهشت بریم و به اون فکر های خوبمون عمل کنیم؟؟

هر روزی که ما از خواب بیدار میشیم وارد یه روز تازه و زندگی تازه میشیم و اگه بتونیم اون روز
رو تا پایانش به بهترین نحو که باعث خوشحالی خدا هم میشه بگذرونیم جزو روزهای بهشتی مون تو بهشت محسوب میشه.

parnian24

New member
به نظر من: به جای اینکه فکر کنیم روز اول ورود به بهشت رو چیکار کنیم؟ بهتره فکر کنیم چیکار میتونیم بکنیم که بتونیم به بهشت بریم و به اون فکر های خوبمون عمل کنیم؟؟

هر روزی که ما از خواب بیدار میشیم وارد یه روز تازه و زندگی تازه میشیم و اگه بتونیم اون روز
رو تا پایانش به بهترین نحو که باعث خوشحالی خدا هم میشه بگذرونیم جزو روزهای بهشتی مون تو بهشت محسوب میشه.
اوهوم..این پیشنهاد هم خوبه.ولی به این تاپیک این طوری نگاه کن..این سوال یه ایده هست برای اینکه بتونی به چیزهایی فکر کنی که جرات فکر کردن بهشون رو نداری یا به خودت چنین اجازه ای نمیدی،به چیزهایی که خیلی برات جالب هستن،یا خیلی مهم هستن،یا خیلی باور نکردنی هستن یا غیر ممکن به نظر میان،یا دوست داشتنی هستن،یا بهت آرامش میدن....

8521413

New member
راستش من که با هر دینی نشستم حساب کردم... دیدم آخرش میرم جهنم!!!
پس فایده ای نداره به این چیزها دلخوش کنم...
اما اما الان بهتون میگم اولین روزی که رفتم جهنم چکار میکنم...
در جهنم قطعا بزرگان بسیار زیادی وجود دارن... با هر دینی که حساب کنید... کلی افراد بزرگ و دانشمند... میرن جهنم... اگر با اسلام حساب کنید... ادیسون و انیشتین جهنمی هستن... اگر با مسیحیت حساب کنید... انیشتین جهنمیه... اگر با یهودیت حساب کنید... ادیسون جهنمی و... و خلاصه هزاران انسان بزرگ جهنمی هستن... میرم با این بزرگان مهشور میشم و از هم صحبتی باهاشون فیض میبرم!

leyla-h

New member
در جهنم قطعا بزرگان بسیار زیادی وجود دارن... با هر دینی که حساب کنید... کلی افراد بزرگ و دانشمند... میرن جهنم... اگر با اسلام حساب کنید... ادیسون و انیشتین جهنمی هستن... اگر با مسیحیت حساب کنید... انیشتین جهنمیه... اگر با یهودیت حساب کنید... ادیسون جهنمی و... و خلاصه هزاران انسان بزرگ جهنمی هستن... میرم با این بزرگان مهشور میشم و از هم صحبتی باهاشون فیض میبرم!

بد فکری نیستا!!!!!!! تازه کلی آدم باهوش اونجان کاری میکنن شرایط بهتر شه.

leyla-h

New member
تا حالا بهش فکر نکرده بودم اخه اصلا امیدی ندارم، شاید یه دوری بزنم با امکاناتش بیشتر اشنا شم و این که یه آشنا پیدا کنم تنها نباشم :rolleyessmileyanim:

faridez

New member
تا حالا به این فکر نکردم که به بهشت برم!حتما جوگیر میشم:4d564ad6:

raha 24

New member

شکسته نفسی نکنید. دوست عزیز خدا ارحم الراحمینه. بیشتر از اینا رو بزرگیش حساب کن. مطمئن باش لیاقت بنده های خوبش هیچ وقت جهنم نیست من جمله ادیسون و انیشتین که این همه به بشر خدمت کردن. همین که می گی بهشت نمیرم نشان از بزرگیته. ایشالا هممون بهشت ( وعده ی خدا ) رو تجربه می کنیم. همه

sara25

New member
چرا ما همیشه با این دید نگاه میکنیم که خدا میخواد هرلحظه حالمونو بگیره؟:21::dadad4:
من فکر میکنم خدا خیلی باحاله،هر لحظه خودشو تو زندگی بهمون نشون میده ولی ما......
بچه ها خدا خیلی خیلی خیلی مهربونه:thanks::ad54ad:

bacillus.bs

New member
من كه اصلا نمي تونم فكر جهنمو بكنم با اون همه هيولاااااا كه قرار عذاب بدند
من اصلا طاقت نميارم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا