اولین روز تو بهشت چیکار میکنی؟

mikhak s

New member
اولين روز ميگردم ببينم اونجا چه آشناهايي ميبينم:4d564ad6:

patris

New member
مطمئنم فقط میگردم دنبال اونایی که دوسشون دارم یعنی عزیزام و...
با اوناس که بهشت بهم میچسبه

68m

New member
نمیدونم شاید تا مدت ها بعد از ورود بهت زده فقط بشینم و به اطرافم خیره بشم آخه عادت دارم وقتی صحنه های خیلی قشنگی رو مبینم این حالت بهم دست میده :rolleyessmileyanim::shocked:

حسان

Well-known member
من اولین روز تو بهشت رو آب دریا ها سجده میکنم و خدا رو واسه ی همه چی شکر میکنم.
بچه ها من بهشتم بیام اسمم همین شیطونکه ازم نترسین بگین شیطون کوچکم بهشتی شدآ.
ما پارتیمون کلفته هااااااااااااا:a2d3:

samanpasha

New member
میخوای هوای بهشتو الوده کنی؟؟؟
بابا این جا همه چی ردیفه دیگه چرا سیگار؟؟؟از سیگار بهترش هم هستاااااااااااااااااااااا
این قد کوچیک فکر نکن

من کوچیک فکر نکردم عزیزم
فکر من بسیار عاقلانست :a2d3:
حوریو پری و سیب و پرتقال بعد همون یه نخ سیگار میچسبه :p7977cujr38iyymsu8:

حسان

Well-known member
من کوچیک فکر نکردم عزیزم
فکر من بسیار عاقلانست :a2d3:
حوریو پری و سیب و پرتقال بعد همون یه نخ سیگار میچسبه :p7977cujr38iyymsu8:
بابا تو بهشت چیزای بهتری هم هست که مستیش از سیگارم بهتره ....تازه ریه های آدمم خراب نمیکنه...
سیگار= دود کردن پول(این معنیه دنیاییشه)

parnian24

New member
ما با بهشتیا از یه کوه صخره ای بالا مییرم.بعد به قله که رسیدیم از خستگی روی سنگا ولو میشیم .در حالی که نور زرد آفتاب گرم و نرم همراه یک نسیم صورتمونو نوازش میکنه و به سکوت با ابهتی که اونجاست گوش میدیم.و
بعدش با خودم میگم یادش به خیر توی اون دنیا هم مثل بهشت از این جور خستگی های قشنگ داشتیم
.:motat:

shahram25

New member
ما با بهشتیا از یه کوه صخره ای بالا مییرم.بعد به قله که رسیدیم از خستگی روی سنگا ولو میشیم .در حالی که نور زرد آفتاب گرم و نرم همراه یک نسیم صورتمونو نوازش میکنه و به سکوت با ابهتی که اونجاست گوش میدیم.و
بعدش با خودم میگم یادش به خیر توی اون دنیا هم مثل بهشت از این جور خستگی های قشنگ داشتیم
.:motat:
حالا پرنیان اون دنیا هم دست از سرمون برنمیدارین؟اونجام یه کاری میکنید خدا گارد حفاظتی مونث مذکر بزاره ها اقا جون چیه میرید رو کوهاو وصخره ها و ساحلهای شنی دراز میکشید موجب میشید اون دنیام گشت ارشاد راه بیفته

shahram25

New member
heyf chon ketab ravanshenasit misuze amma natars ehtemalan chan ta az asatide hamun anjomane usa unja peyda mishan ba ham bahs konid,,,,shukhi kardam khoda nakone dadash
اپید جان از شوخی بگیذریم جدی اگه انجمن روانشناسی آمریکا نبود الان بیشتر کشورها اصلا روانشناسی نداشت

sahar-a

New member
فابل توجه پرنیان جون که غلمان به حوری های مذکر میگن که اگه کسی مثل دهه 60 ازدواج نمیکنه ولی میره بهشت، اونا رو بهش میدن!!:28:
و epid.1 جان اگه یانگوم بره بهشت پس بهشت کجا میره؟؟؟؟ با اون کارهای سانسوری ای که کرده؟!؟!؟!؟:smilies-azardl (113

Marc0p0lo

New member
خلاء چه شکلی است؟

در کتاب قلعه حیوانات،کلاغی برای سرگرم کردن سایر احشام مزرعه،میومد بالای درخت مینشست و براشون از زندگی شاد آینده میگفت.

بهشت به نظر من شبیه یک خواب است،هر خوابی تا وقتی تو رویا هستی،بهت خوش میگذره،اما وقتی چشمانت را باز کنی،خبری از آن رویا نیست.....

بهشت با این ویژگی های حوری و غلمان و همنشینی با اعراب جهادگر و دعاخوان و شیر و عسل جریان یافته تو جوبش،ارزانی باورمندانش...

ترجیح میدم برای همیشه نیست شوم،اما با یک عده که هزاران هزار انسان را برای رسیدن به آن بهشت گردن زده اند،همنشین نشوم.

parnian24

New member
:14:مارکوی عزیز بهشت قبل از اعراب جهادگر و دعاخوان و.....هم وجود داشته و جهنم هم همین طور.مارکو من تو رو با افکار نهیلیستی نمیشناسم.:smiliess (7):

Marc0p0lo

New member
بهشت و جهنم تو همین دنیاست که میتونه نتیجه اعمالمون باشه....

بحثش مفصله من از حوصله بنده خارج

شرمنده یادم رفته بود که نباید خط قرمز ها رو رد کنم تو این سایت:28:

shahram25

New member
ممنون دوست خوبم
منم براتون همین ارزو رو دارم
من تصمیم گرفتم برم پیش دوستم اون دنیا

diptera

New member
من یه اسلحه پیدا می کنم اونجا و همممممممممممممممممه رو قتل عام می کنم ...... بعدشم خودمو تحویل جهنم میدم .....:whistle:

shahram25

New member
دیپترا اونجا پلیس ضد شورشم گذاشتن نمیزارن تکون بخوری.من میرم پلیس میشم دسگیرت کنم

aohm

New member
بهشت و جهنم تو همین دنیاست که میتونه نتیجه اعمالمون باشه....

من اينو كاملا قبول دارم،به شدت خودم بارها تجربه ش كردم
اما بهيچ وجه دليل نميشه كه يه "اعتقاد" باارزش رو زير سوال برد.اونقدر باارزش كه خود خدا ازش دفاع كرده

هرچند با مختصر شناختي كه از شيوه بحث و نگارش شما دارم ميتونم مطمئن باشم كه حرفاتون به معناي ظاهري كه ازش برداشت ميشه نيست و هدف ديگه اي رو دنبال ميكنه،اما بازهم به نظر من اين نوع بيان كردن درست نيست(دقيقا بدليل همون معناي ظاهري كه ازش برداشت ميشه!)

شرمنده یادم رفته بود که نباید خط قرمز ها رو رد کنم تو این سایت

و بازهم موافقم!... نه فقط اينجا...هر جايي كه لازمه رعايت بشن

آخرین ویرایش:
بالا