بله حتما االبته قبلش بگم که من استرس بالایی برای امتحان دارم حتی کلاسی چه برسه به کنکور در نتیجه با ابن منابع ویه برنامه خوب وارامش خیلی از من بهتر میشین
زیست62.2
بیوشیمی30
شیمی39.78
دارو68.8
سم93.3
زبان0
من رشتم شبمی بود در نتیجه شبمی نخوندم سر جلسه هم بخاطر گریه کردن واسترس خیلی چیزا یادم رفت وگرنه سوالا طوری بود که 60 رو میشد راحت زد توصبم برای شیمی اول کتابای دبیرستان رو کامل بخون بهشون که مسلط شدی فصلهای مورتیمر رو بخون برای دوره هم برگرد ودبیرستان رو بخون
برای زیست اول چندین بار دقیق دبیرستان رو بخون بعد نگهاهی هم به هیئت مولفان بنداز وبرای دوره از دبیرستان استفاده کن
برای سم و دارو همون منابع سازمان گفته
اما بیوشمی من کتاب لنینجررو خوندم که اشتباه بزرگی بودچون بار اولی بود بیوشیمی میخوندم خیلی وقتم رو گرفت بعدشم هیچی یادم نیومد سر جلسه به شما کتابای دکتر احسانی وخلاصه دکتر محمدی رو توصیه مبکنم
زبان هم من براش وقت گذاشتم ولی روز امتحان به خاطر شرایطی که داشتم وسختیه سوالای بیوشبمی اصلا به زبان نرسیدم اما به نظرم اول کتاب رضازاده بعد لزگی ودر اخر سوالای یال قبل که خیلی بهت کمک میکنه بخون
در کل من ابخاطر شرایطم بضی روزا خیلی میخوندم بعضی روزا اصلا نمبخوندم پیشنهادم برای برنامه به شما
ازالان تا اخر تابستون روزی 4تا 5 ساعت بخون 2ساعت زبان 2ساعت بیوشیمی ازمهر روزی 8ساعت نتونستی دیگه کمترینش 6 ولی به نظرم 8ساعت بخون ولی یک رزو در هفته مقدارش رو کم کن و به خودت استراحت بده از هر درسی2ساعت بخون سعی کن تا اول اسفند دورت رو تموم کنی اما اگرم به فروردین رسید اشکالی نداره ولی بعد عید باید ساعت خوندنت رو زیاد کنی دوره کنی و بخشهاو درسایی که میدونی قویتری روشون وقت بذار سم ودارو رو هم از اسفند یا فروردین شروع کن یکی از اشتباهاتمن این بود که برای دانشگاه کرمان خوندم و نتونستم به استرسم غلبه کنم شما هرجایی میخوای قبولشی نهم نیست ولی سعیت رو در حد تهران انجام بده اونجوری هرچی هم بشه حداقل شهری که میخوای قبولی ب اصلا از زبان نگذر من اگر زبان زده بودم خیلی به تک رقمی نزدیک بودم رات ارزوی موفقیت دارم وبارم سوالی داشتی در خدمتم